Očkování
- Otevřená skupina
Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky,
tak mi byly na očkování ve čt (3 měsíce), dostala hexu a prevenar13 do každého stehýnka. Plakala taky ukrutně, když jsem jí uklidnila po první injekci, tak chuděra dostala druhou až jí z toho popraskaly rtíky
Ale musím zaklepat, byly jsme bez reakce, byla trochu teplejší, ale max 36,8C a celý následující den tedy prospala a sem tam pokňourala. Dneska už mi přišla, že je snad fit. Čípky jsme koupily preventivně, ale nakonec na ně tedy nedošlo. Někde jsem četla, že horší je reakce na druhou dávku hexy, no tak uvidíme…
Zdravíme!
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naši Ellinku taky očkovaly taky hexavakcínu Infanrix a prevenar 13,teda reakci měla,ty teploty a naštěstí čípky zabraly a trošku zarudnutí v místě vpichu,se bojím jaká reakce bude až při druhé hexavakcíně
snad to bude ale dobrý. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my jdeme na dalsi ockovani za 14dni, taky se bojim uz ted, jen doufam, ze to nebude horsi
Nausnicky uz mame taky za sebou, z toho jsem byla uplne vedle, protoze me sestricka nepustila do ordinace jenom jsem slysela jeji plac z cekarny
Ale je to holka statecna, jak po nausnickach, tak po ockovani plakala jenom chvilku, pak uz se usmivala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ Kora - budu držet palce s druhou hexou, tak snad už to horší nebude
Naušničky chceme taky nechat dát. Nechali jste nastřelit svoje vlastní, nebo jste si je koupili u doktorky? A kolik si za nastřelení řekla?
@ Andulinečka - Elinka je moc hezkounká holčička! A kdy jdete vy na tu druhou hexu? My jdeme 24.3. Jsou to ale stejně naše holky statečný
Ještě, že si to trápení s injekcema a nastřelováním naušniček nebudou pamatovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi
Děkujeme za pochvalu
na tu druhou hexavakcínu jdeme 22.3. a prý po ní se můžou dát už náušničky,tak jsem zvědavá ale mám strach aby nebyla nějaká zase další reakce,snad nee
No tak chvíli počkáme tak týden a pak půjdeme náušničky taky nastřelit,bude kočka a máš pravdu jsou to naše holky statečnýýýýýýý
![]()
- Citovat
- Upravit
** Maggdi** tak my jsme nechavali pichnout, ne nastrelit, a davali jsme hned nase zlaty nausnicky. Doktorka chtela 200Kc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ Kora - Díky za info
Tak do toho taky půjdeme, asi po druhý hexe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi píše: @ Kora - Díky za infoTak do toho taky půjdeme, asi po druhý hexe
No my jsme nechali hned tyden po prvni davce hexy…vse bylo v pohode, myslim, ze neni nutny cekat az po dalsim ockovani…ale to je na Tobe
Jinak teda vem si sebou oporu, pokud jsi tak citliva jako ja
Ja jsem malem brecela, kdyz jsem malou slysela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ Kora
No, já teda nejsem nějaký cíťa, ale mně už trhaly srdce ty dvě injekce z očkování, ale před 14 dny Juli brali krev, a to teprv bylo něco - zabodli jí do hřbetu injekci a nechali po kapkách kapat krev do zkumavky - to mi přišlo nekonečný a bylo mi jí hrozně líto.
Je hrozný jak člověk těžce nese, že se děje něco dítěti
navíc vlastnímu. Já teď po porodu nemůžu ani zprávy, ve kterých referují, jak rodiče týrají děti. To mi prostě rozum nebere
jak vůbec můžou…
S naušničkama asi pošlu přítele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi píše: @ Kora
No, já teda nejsem nějaký cíťa, ale mně už trhaly srdce ty dvě injekce z očkování, ale před 14 dny Juli brali krev, a to teprv bylo něco - zabodli jí do hřbetu injekci a nechali po kapkách kapat krev do zkumavky - to mi přišlo nekonečný a bylo mi jí hrozně líto.Je hrozný jak člověk těžce nese, že se děje něco dítěti
S naušničkama asi pošlu přítelenavíc vlastnímu. Já teď po porodu nemůžu ani zprávy, ve kterých referují, jak rodiče týrají děti. To mi prostě rozum nebere
jak vůbec můžou…
To jsme dve s tema zpravama, no ale myslim ze ne jen dve…Ja to aky nemuzu videt…vzdycky skoro brecim. Taky jsem nebyla nikdy exra citliva, ale po porodu se to nejak zmenilo, hlavne co se tyka malych miminek (tem lidem, co je tyraji nebo jinak ublizuji, bych trhala hlavy) jinak bych rekla, ze toho snesu hodne.
Jinak doktorka, kdyz me videla, jak tam skoro brecim, tak rikala, ze Nela brecela proto, ze ji pevne drzeli, ale ja vim svy, vim prece jak moje mala place, kdyz ji neco boli a kdyz se ji neco nelibi
To uz jsem se za ty 4mesice naucila rozeznavat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme byly 14.3. na druhy, na treti jdeme 16.4. Jinak ta druha byla o hodne snesitelnejsi, mala vubec nebrecela, az kdyz ji pichali do druhyho stehynka, tak to trosku obrecela, ale jenom par vterin a pak byl klid. Jinak teploty vubec nebyly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak u nás druhá hexa taky v pohodě, žádné teploty, jen byla zase spavá a trošku kňourala, jinak vše ok.
Pro změnu jsme ale začali s „bojkotem kojení“, je to děs ![]()
Naušničky ještě nemáme, když jsem byla u dr. tak jsem se na to samozřejmě v návalu „injekčních“ emocí
zapomněla zeptat, ale určo dáme ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to ja taky tenkrat zapomnela a druhy den jsem ji volala a vzala me na ne hned dalsi tyden ![]()
Tak to je super, ze jste bez problemu, akorat to kojeni no, ale to se spravi
Ja od zitrka zacinam s mrkvickou, tak jem na to taky zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Romana Radošova1 , 19.1.26 23:04
- LenVecer , 22.12.25 10:59
- bublina9 , 19.11.25 20:35
- anonym.anonymka , 22.8.25 08:52
- zuzanka1 , 11.5.25 18:54
- Tarena , 17.1.25 21:13
- Coly , 12.1.25 09:49
- ke.rol.ka555 , 8.11.24 21:35
- marinana , 11.10.24 21:00
- Evineczka , 25.8.24 13:14
- Sanji219 , 1.7.24 11:39
- monana799 , 4.4.24 12:32
- Terina141 , 1.4.24 19:12
- raduzzza , 16.1.24 12:42
- amelye , 30.11.23 23:50
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 00:15
- Milanek5552
- 1
Žena s ženou
- 9.5.26 00:02
- Černá Madonna
- 2
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 00:13
- Afrikana
- 3
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nové příspěvky
Kvůli strachu z nevyspání chce spát jen doma
- 9.5.26 01:25
- MamaZBrd
- 72
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 01:07
- sirikit
- 3548
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat
- 9.5.26 00:59
- Černá Madonna
- 47
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 9.5.26 00:49
- Pesimistaa
- 42905
Práce zdravotní sestry u praktického...