Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Po dvou detech jsem přišla o polovinu vlasu, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s vlasovou klinikou? Čištění ultrazvukovou spachtli, neohair. Je to docela drahý, tak bych rada nějakou pozitivní recenzi?
@Plenus já mám stejný problém. Jezdím do Prahy. A dostávám léky.
@Plenus napište mi do sz. Až budu mít chvilku (večer), tak vám odepiši. Jinak léky zabírají. Musí se ale míchat ba zakázku. Jelikož v ČR se neprodávají. Ani sukl je nevede. V zahraničí není problém.
Byla jsem v Kolíně. Paní mi udělala diagnostiku kamerou a vyčistila pokožku ultrazvukovou špachtlí. Za mě super. Měla jsem od nich masku s aloe vera a mám objednaný i šampon.
Zdravím, přemýšlím nad vlasovou klinikou v Praze.
Chtěla bych vyzkoušet ten základ - Detox/prevence za 1490,–.
Zajímalo by mě, jestli po podstoupení budu reálně moct do divadla
Vždy, když jdu od své kadeřnice, nechávám si dělat krystalickou laminaci, pak vypadám jak umaštěná šmudla a jdu se zavřít na 24h domů
A samozřejmě mě zajímá i účinek. Jestli je detox/prevence k něčemu nebo se vyplatí spíš ta varianta za 2290,– mikrojehličkování.
Bude mi 31.
Vždy jsem měla jemné vlasy, ale měla jsem jich hodně.
Za poslední rok dva jsem přišla tak o třetinu vlasů.
Od puberty tak deset let vlasy dostávaly zabrat neustálým žehlením a barvením. Ale vždy jsem se to snažila kompenzovat kvalitní kosmetikou, zábaly, olejíčky…
Před třemi lety jsem byla na barvě naposledy a od té doby nebarvím a kromě neposedných vlásků o obličeje ani nežehlím. Vlasy jsou asi na pohled zdravější než dřív, ale co se nějakého objemu a jejich množství týče tak v nejhorším stavu, v jakém jsem je měla. Péči se snažím dávat stejnou jako když jsem je trápila - masky, oleje atd.
Zrovna jsme se z vlasové kliniky vrátili.. Dceři dělali ten základ - detox a vyčištění ultrazvukovou spachtli za 1490 a jsem docela zklamaná. Podstoupila to kvůli lupům, má suché a mastné.
Teď si doma umyla vlasy, aby z nich dostala zbytky a když jsem jí je fenovala, koukala jsem, že tam lupy pořád má, pokožka hlavy mi připadá téměř stejná jako předtím.
![]()
Takže tam zítra zavolám a zeptám se, jestli je to tak ok, jestli se s tím počítá, že se nevycisti všechno.
Předpokládám, že asi ano (proč to udělat pořádně a dostat peníze jednou, když člověk může přijít a platit vícekrát, že
). Ale alespoň nám to mohli říct, takhle jsem dost zklamaná.
@rejžička Není to o tom, že by to odfláknuli, jak píšete. Je to běžný postup. Pokud má člověk dlouhodobě problémy, je skoro jasné, že jedna návštěva vás nespasí a je potřeba návštěvu zopakovat několikrát, dokud se stav nezlepší. Jak mi bylo vysvětleno tak se pokožka obnovuje a může se zanášet, proto je důležitá správná péče a jednou za čas ošetření zopakovat.