Očkování - horečka a průjem?

35
13.1.11 23:47

ockovani. horecka a prujem???

ahoj vsem maminkam,

potrebuju poradit byly jsme z malou (4mes) vcera na ockovani a mala mela od vecera horecku 38,4 dala jsem ji panadol baby sirup, to ji vzdy horecka klesne na normalni teplotu ale tak po 5hod ji ma znovu a zrychlene dycha :-o . Ma to po tom ockovani? A je normalni zrychlene dychat pri horecce? Omlouvam se jestli se blbe ptam ale mala je me prvni ditko tak nemam zkusenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
13.1.11 23:48
niki13 píše:
ahoj vsem maminkam,potrebuju poradit byly jsme z malou (4mes) vcera na ockovani a mala mela od vecera horecku 38,4 dala jsem ji panadol baby sirup, to ji vzdy horecka klesne na normalni teplotu ale tak po 5hod ji ma znovu a zrychlene dycha :-o . Ma to po tom ockovani? A je normalni zrychlene dychat pri horecce? Omlouvam se jestli se blbe ptam ale mala je me prvni ditko tak nemam zkusenosti :mrgreen:

Já sem bohužel ta s matek co očkuje i ty vakcíny navíc,ale nikdy se mi to nestalo aby dítě zrychleně dýchalo.Jak dlouho to už trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
14.1.11 01:34

Já myslím, že horečku má po očkování s dost velkou pravděpodobností, pokud nejste nemocní někdo doma. Zrychlený dech je při horečce normální, je i zrychlený puls a celý metabolismus.

přeji ať je zítra líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21939
14.1.11 07:18

to zrychlené dýchání bude určitě k teplotě, která bude reakcí na očkování. brzo to přejde, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
14.1.11 16:09

lepsi je davat cipky, sirup je zatez pro zaludek, aby jeste nebylo zvraceni :think:
po ockovani je horecka i prujem normalni, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.11 21:53
Kamča.dalmatinka píše:
niki13 píše:
ahoj vsem maminkam,potrebuju poradit byly jsme z malou (4mes) vcera na ockovani a mala mela od vecera horecku 38,4 dala jsem ji panadol baby sirup, to ji vzdy horecka klesne na normalni teplotu ale tak po 5hod ji ma znovu a zrychlene dycha :-o . Ma to po tom ockovani? A je normalni zrychlene dychat pri horecce? Omlouvam se jestli se blbe ptam ale mala je me prvni ditko tak nemam zkusenosti :mrgreen:
Já sem bohužel ta s matek co očkuje i ty vakcíny navíc,ale nikdy se mi to nestalo aby dítě zrychleně dýchalo.Jak dlouho to už trvá?

Trva to dneska uz 3 den dneska jsem ji dokonec namerila 39,2 teplotu myslim ze pro tak male mimco je to moc nevim jestli s ni nemam jet na pohotovost. Dala jsem ji tentokrat nurofen pro deti a ten ji zabral takze ma uz zase normalni teplotu ale kdyby se ji zas vratila tak s ni pojedu na pohotovost co myslite?? je to normalni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.1.11 22:24

já bych už jela.. upřímně asi bych jela už , druhý, třetí se mi zdá už moc - mám slabší nervy na to… uvidíš, ale pokud by se to opět zhoršovalo, už bych doma seděla a nezkoušela jak to dopadne, jstli snížím, nesnížím :think: Možná bych si i zavolala spíš dětské, jestli je to normální, abych měla klid
Tak brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.1.11 12:04

nenormalni

Vsechno co se s ni deje po ockovani ma z ockovani, a zrychlene dychani neni normalni. Davej bacha na SIDS. Chces radu? Uz neockuj. A pokud budes pokracovat tak si kup senzory ktery te budou informovat o tom kdyby nahodou v noci prestala dychat. Vse co je spojene s ockovanim neni normalni, vcetne samotneho ockovani. Je to umely nedokonali zasah lidi do dokonaleho organizmu cloveka. Nejhorsi na tom je ze na ockovani kazdy reaguje jinak a oni nevedi co se presne muze stat. A pokud se stane neco nemileho, tak ockovani za to urcite nemohlo :-) Chapes? Takovemu riziku bych sve deti nikdy nevystavil. Vystrel do tmy je pro mne nepripustny, protoze jde o me deti, to nejcenejsi co mam. Nemluve o tom ze preventivni ucinek ockovani nikdy nebyl vedecky prokazan a stejne tak se nikdo nezabyval dlouhodobymi vedlejsimi ucinky ockovani. Vsechny tyto informace jsou volne dostupne, ale ty radsi budes verit doktorce ze? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.1.11 23:27

Ahojky,
tak uz to mame chvala bohu za sebou mala je zdrava jako rybycka :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí