Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj doporucuji podavat varenou ryzi, dalsi den k tomu pridat varenou mrkev, ja jsem to dala i svemu 15m synovi a druhy den byl ok.
Dcerka měla v roce mnohem něco horšího nakonec z výtěru vyšel campylobacter, kup v lékarně enterol sype se to do pití a dávej jí to pít, je to fakt super a nemá to příchut.
hodně pít, koupit Kulíška-doplní minerály a ty látky, co při prujmu ztratí, u nás frčela hustá rýžová polévka-voda, mrkev, rýže, špetka soli:) zahušťovala, taky zahušťovala boruvk. přesnídávka..
ještě je dobrý ORS 200 od HIppu,ale mě to mala nechtěla..
taky nám vyšel Campylo..
má teploty?
tehulka_janina píše:
hodně pít, koupit Kulíška-doplní minerály a ty látky, co při prujmu ztratí, u nás frčela hustá rýžová polévka-voda, mrkev, rýže, špetka soli:) zahušťovala, taky zahušťovala boruvk. přesnídávka..
ještě je dobrý ORS 200 od HIppu,ale mě to mala nechtěla..
taky nám vyšel Campylo..má teploty?
ahoj jani koukám že jsou od sebe holky tři dny
Jak dlouho jste tu potvoru měli? Jinak jsou super čerstvé borůvky ty zazdívají luxusně. My jsme ho měli dobrého až ted takže pět měsíců ![]()
Rebeco: nám ho zjistili a pak jsme šli cca po měsíci znovu na stěry a už to bylo ok.. celou dobu jsem hodně kojila, třeba to taky pomohlo..jinak zobala Swiss lactobacilky a dietka..
Ahoj, já mám sice mladší děcko, ale při průjmu dávám enterol (na špičku nože) a celkem zabírá - ale on má obecně stoličku řidší - jí hodně ovoce/zeleniny.
Obecně se teď proti průjmu doporučuje mrkev - nejlíp vařená.
Pokud ti jí a jinak prospívá, s výtěrem bych ještě pár dní počkala.
Jinak k diskuzi dodávám, že M. naopak po probiotikách (ale i po jiných doplňcích pro batolata)
průjmuje.
DEKUJI ZITRA HNED ZKUSIM ON JE TROSKU PROBLEM JA ZIJI VE VELKE BRITANII TAK TY NEKTERE PRSKY SOU TADY JINE NES V PRAZE NO NEKTERE VSECHNY
ALE DEKUJI ![]()
NO DCERI NENI VUBEC SPATNE JE UPLNE NORMALNI ANI BRISKO JI NEBOLY A NENI TO VYLOZENE UPLNE VODA TO CO KAKA ALE JE TO RIDKE
POCKAM DO ZITRA JESTLY TO ZVLADNU VYLECIT A KDYS NE TAK SAMOZREJME PUJDU ![]()
AHOJKY, PROSIM, NEPOMUZE MI NAKA MAMINKA
MAM 3ROKY STAROU DCERU A UZ 3. DEN MA NE PRUJEM, ALE DOST RIDKOU STOLICI OPROTI TOMU, CO MIVA A TAKE JI MA NEKOLIKRAT ZA DEN. PROSIM, PORADTE MI