Průjem - třetí den (3 letá dcera)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zuzukaa
13.1.11 22:54

PRUJEM

AHOJKY, PROSIM, NEPOMUZE MI NAKA MAMINKA :-( MAM 3ROKY STAROU DCERU A UZ 3. DEN MA NE PRUJEM, ALE DOST RIDKOU STOLICI OPROTI TOMU, CO MIVA A TAKE JI MA NEKOLIKRAT ZA DEN. PROSIM, PORADTE MI :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
13.1.11 23:12

Ahoj doporucuji podavat varenou ryzi, dalsi den k tomu pridat varenou mrkev, ja jsem to dala i svemu 15m synovi a druhy den byl ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.11 23:15

Dcerka měla v roce mnohem něco horšího nakonec z výtěru vyšel campylobacter, kup v lékarně enterol sype se to do pití a dávej jí to pít, je to fakt super a nemá to příchut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.1.11 23:21

hodně pít, koupit Kulíška-doplní minerály a ty látky, co při prujmu ztratí, u nás frčela hustá rýžová polévka-voda, mrkev, rýže, špetka soli:) zahušťovala, taky zahušťovala boruvk. přesnídávka..
ještě je dobrý ORS 200 od HIppu,ale mě to mala nechtěla..
taky nám vyšel Campylo..

má teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.11 23:23
tehulka_janina píše:
hodně pít, koupit Kulíška-doplní minerály a ty látky, co při prujmu ztratí, u nás frčela hustá rýžová polévka-voda, mrkev, rýže, špetka soli:) zahušťovala, taky zahušťovala boruvk. přesnídávka..
ještě je dobrý ORS 200 od HIppu,ale mě to mala nechtěla..
taky nám vyšel Campylo..má teploty?

ahoj jani koukám že jsou od sebe holky tři dny :mavam: Jak dlouho jste tu potvoru měli? Jinak jsou super čerstvé borůvky ty zazdívají luxusně. My jsme ho měli dobrého až ted takže pět měsíců :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.1.11 23:39

Rebeco: nám ho zjistili a pak jsme šli cca po měsíci znovu na stěry a už to bylo ok.. celou dobu jsem hodně kojila, třeba to taky pomohlo..jinak zobala Swiss lactobacilky a dietka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.1.11 00:01

Ahoj, já mám sice mladší děcko, ale při průjmu dávám enterol (na špičku nože) a celkem zabírá - ale on má obecně stoličku řidší - jí hodně ovoce/zeleniny.

Obecně se teď proti průjmu doporučuje mrkev - nejlíp vařená.

Pokud ti jí a jinak prospívá, s výtěrem bych ještě pár dní počkala.

Jinak k diskuzi dodávám, že M. naopak po probiotikách (ale i po jiných doplňcích pro batolata)
průjmuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
14.1.11 02:20

:think: DEKUJI ZITRA HNED ZKUSIM ON JE TROSKU PROBLEM JA ZIJI VE VELKE BRITANII TAK TY NEKTERE PRSKY SOU TADY JINE NES V PRAZE NO NEKTERE VSECHNY :nevim: :nevim: ALE DEKUJI :andel:

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
14.1.11 08:09

A nebylo by lepší poradit se s doktorem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
14.1.11 09:32

:mavam: NO DCERI NENI VUBEC SPATNE JE UPLNE NORMALNI ANI BRISKO JI NEBOLY A NENI TO VYLOZENE UPLNE VODA TO CO KAKA ALE JE TO RIDKE :nevim: POCKAM DO ZITRA JESTLY TO ZVLADNU VYLECIT A KDYS NE TAK SAMOZREJME PUJDU :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA