Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak s kocovinou bych na očkování rozhodně nešla. Organismus by měl být na očkováhní co nejvíc fit a to po pařbě většinou nebývá, ten můj tedy rozhodně ne ![]()
Já jsem četla Očkování proti kocovině ![]()
A ne nešla bych..Na očkování se má chodit fit a zdráv.
Mohlo by se ti udělat pěkně blbě, já tenkrát blbec s kocourem snědla ACC a celej den jsem měla co dělat ![]()
No zalezi jak moc blbe ti je a jak jsi reagovala na prvni davku.
ale obecne bych to radeji odlozila ![]()
@Prcek88 píše:
Já jsem četla Očkování proti kocoviněA ne nešla bych..Na očkování se má chodit fit a zdráv.
jo joo taky jsem to tak blbě přečetla
..každopádně by to bylo fajn
![]()
@sluníčko08 Tak to určitě, já už ani nevím jak taková kocivina vypadá ![]()
No manžel, když šel na očkování proti žloutence kvůli cestě do ciziny, byl úplně zdráv a teda očkování s ním zamávalo fakt šíleně, byl ještě několik dní potom úplně grogy. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby tam šel po kocovině. S dítětem jdeš na očkování taky, až když je úplně zdrávo, tak samo bys ty měla být úplně v pořádku.
@Beru píše:
No manžel, když šel na očkování proti žloutence kvůli cestě do ciziny, byl úplně zdráv a teda očkování s ním zamávalo fakt šíleně, byl ještě několik dní potom úplně grogy. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby tam šel po kocovině. S dítětem jdeš na očkování taky, až když je úplně zdrávo, tak samo bys ty měla být úplně v pořádku.
Ok, odložím to. Ale dvě dávky už mám za sebou a byla jsem naprosto bez reakce, tak myslím, že ta třetí bude taky bez vedlejších účinků.
Taky hlasuju pro odložení. Po očkování by se měl člověk šetřit, dát si vitamíny a odpočívat
I u dospělých se ptají, jestli člověk není nebo v předchozích dnech nebyl nachlazený.
Včera jsme byli pařit a já koukám do kalendáře, že bych měla jít na přeočkování žloutenky, má to na sebe nějaký vliv?