Očkování při kocovině

Anonymní
23.4.13 07:44

Očkování při kocovině

Včera jsme byli pařit a já koukám do kalendáře, že bych měla jít na přeočkování žloutenky, má to na sebe nějaký vliv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tonj
23.4.13 07:48

No tak s kocovinou bych na očkování rozhodně nešla. Organismus by měl být na očkováhní co nejvíc fit a to po pařbě většinou nebývá, ten můj tedy rozhodně ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
23.4.13 08:02

Já jsem četla Očkování proti kocovině :mrgreen:

A ne nešla bych..Na očkování se má chodit fit a zdráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.4.13 08:06

Mohlo by se ti udělat pěkně blbě, já tenkrát blbec s kocourem snědla ACC a celej den jsem měla co dělat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
11117
23.4.13 08:13

No zalezi jak moc blbe ti je a jak jsi reagovala na prvni davku.
ale obecne bych to radeji odlozila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
23.4.13 08:15
@Prcek88 píše:
Já jsem četla Očkování proti kocovině :mrgreen:A ne nešla bych..Na očkování se má chodit fit a zdráv.

jo joo taky jsem to tak blbě přečetla :mrgreen: :mrgreen:..každopádně by to bylo fajn :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
23.4.13 08:30

@sluníčko08 Tak to určitě, já už ani nevím jak taková kocivina vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
23.4.13 08:50

No manžel, když šel na očkování proti žloutence kvůli cestě do ciziny, byl úplně zdráv a teda očkování s ním zamávalo fakt šíleně, byl ještě několik dní potom úplně grogy. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby tam šel po kocovině. S dítětem jdeš na očkování taky, až když je úplně zdrávo, tak samo bys ty měla být úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.13 09:16
@Beru píše:
No manžel, když šel na očkování proti žloutence kvůli cestě do ciziny, byl úplně zdráv a teda očkování s ním zamávalo fakt šíleně, byl ještě několik dní potom úplně grogy. Neumím si představit, jak by to vypadalo, kdyby tam šel po kocovině. S dítětem jdeš na očkování taky, až když je úplně zdrávo, tak samo bys ty měla být úplně v pořádku.

Ok, odložím to. Ale dvě dávky už mám za sebou a byla jsem naprosto bez reakce, tak myslím, že ta třetí bude taky bez vedlejších účinků.

• Citovat
  • Upravit
1240
23.4.13 09:36

Taky hlasuju pro odložení. Po očkování by se měl člověk šetřit, dát si vitamíny a odpočívat :) I u dospělých se ptají, jestli člověk není nebo v předchozích dnech nebyl nachlazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek