Očkování proti chřipce - reakce

Anonymní
8.10.23 12:53

Očkování proti chřipce - reakce

Dobrý den,

ve čtvrtek ráno mi byla aplikována vakcína proti chřipce. Celý den jsem se cítila dobře, v noci na pátek začala bolet paže a v pátek jsem byla jen trochu víc unavena a bylo mi zima. Dnes, 48 h po aplikaci jsem se vzbudila slabá jak čaj, bolí mě celý člověk a natekla mi uzlina v podpaží, kde mě očkovali. Bolí mě i břicho a mám pocit neustálé zimy, bez teploty.

Měli jste to také tak? Jak dlouho tento stav trvá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18693
8.10.23 13:12
@Anonymní píše:
Dobrý den,

ve čtvrtek ráno mi byla aplikována vakcína proti chřipce. Celý den jsem se cítila dobře, v noci na pátek začala bolet paže a v pátek jsem byla jen trochu víc unavena a bylo mi zima. Dnes, 48 h po aplikaci jsem se vzbudila slabá jak čaj, bolí mě celý člověk a natekla mi uzlina v podpaží, kde mě očkovali. Bolí mě i břicho a mám pocit neustálé zimy, bez teploty.

Ano, po ockovani v 2016 jsem měla tak hnusnou chripku, ze jsem se zarekla, ze tohle už nikdy. Nejsem proto vakcinam, ale chripkova byla úplně priserna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
8.10.23 13:31
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Mi bývá slabo a nedobre 2-3 týdny po očkování. Nejspíš mám výraznější reakce.
Konkrétně na chřipku také. Někdy koncem 3. týdne se mi tento pocit slabosti a únavy odezniva. Přesto se nechávám očkovat protože bývám zdravá a po očkování nechytam tyto „bacily“ přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
9.10.23 14:15

Když jsem měla 17, na naléhání alergologičky a matky jsem se dala očkovat a litovala. Ten den hrozná bolest hlavy, že jsem šla spát večer v 19:00, do rána bylo líp, ale pak asi 2 týdny bolesti v krku, jako při postupující angíně, doktor v krku nic nenašel, ale prý to může být reakce, taky únava a celková slabost, nechutenství, nic příjemnýho. Další rok, když mi bylo 18, už jsem se zviklat nenechala. Ale znám lidi, jako moje nejlepší kamarádka, která se očkuje každý rok a nikdy žádný nežádoucí účinek. Počítej tak 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí