Očkování proti RS virům

Anonymní
29.8.23 11:24

očkování proti RS virům

Nemáte prosím někdo informace o očkování proti RS virům? Má se očkovat od září, dcera přesto, že už je na střední škole, je docela často nemocná, nepomohlo by tohle očkování?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
29.8.23 11:28

A ty víš, že tu častou nemocnost způsobují RS viry? Tedy byla na ně v minulosti testována?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 11:30
@Hibou píše:
A ty víš, že tu častou nemocnost způsobují RS viry? Tedy byla na ně v minulosti testována?

to nevím, ale je to velmi častý v kolektivu, ale nemám zkušenosti, proto se ptám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65120
29.8.23 11:37
@Anonymní píše:
Nemáte prosím někdo informace o očkování proti RS virům? Má se očkovat od září, dcera přesto, že už je na střední škole, je docela často nemocná, nepomohlo by tohle očkování?

Jestli jsem to pochytila dobře, melo by to byt zatim pro duchodce. Proc ale nezavolas detske lekarce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.8.23 12:04

Vždyť to ockovani bude až od 60 let!

Pro děti je chripka a pneumokoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
29.8.23 17:28

Zatím bych vydržel, tzv. soft-opening očkování. Nechat to běžet, časné vedlejší reakce by měly být hlášeny v dostatečném množství během prvního půl roku. Neříkám, že se to netestuje v rámci klinických studií, ale když to s RS-vakcínou vydrželo tak dlouho, tak to ještě nějaký ten měsíc vydrží. Když RS, tak třeba RS6 nebo RS7, Audi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
29.8.23 17:33

Já jsem do září 2022 v životě nečetla a neslyšela o RS virech? no asi byly, ale nikdo to neřešil, naráz mají média a matky „plnou hubu“ RS virů, nic jiného se neřeší, :roll:, čím to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.8.23 20:34
@stinga píše:
Já jsem do září 2022 v životě nečetla a neslyšela o RS virech? no asi byly, ale nikdo to neřešil, naráz mají média a matky „plnou hubu“ RS virů, nic jiného se neřeší, :roll:, čím to je?

Včera vyhlasili na tiskovce VZP že vzp bude mít nový příspěvek na očkování proti rs virům pro seniory.
Cena ockovani bude asi 5000 a příspěvek 2000kc.
RS viry tady byly vždy a senioři na toto onemocnění můžou umírat…stejně jako např na pneumokoky či chřipku, na které se také ockuje. Že něco neznám, tak to přece neznamená, že to neexistuje :roll:
Víte kolik je nemoci, o kterých jste neslyšela a existují? Určitě hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
29.8.23 20:36
@stinga píše:
Já jsem do září 2022 v životě nečetla a neslyšela o RS virech? no asi byly, ale nikdo to neřešil, naráz mají média a matky „plnou hubu“ RS virů, nic jiného se neřeší, :roll:, čím to je?

Ale proc RS ockovani řeší matky, to nevím. Jasně psali, že se bude očkovat od 60 let věku a děti se tímto (zatim) neockuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
29.8.23 22:05
@jejjej píše:
Včera vyhlasili na tiskovce VZP že vzp bude mít nový příspěvek na očkování proti rs virům pro seniory.
Cena ockovani bude asi 5000 a příspěvek 2000kc.
RS viry tady byly vždy a senioři na toto onemocnění můžou umírat…stejně jako např na pneumokoky či chřipku, na které se také ockuje. Že něco neznám, tak to přece neznamená, že to neexistuje :roll:
Víte kolik je nemoci, o kterých jste neslyšela a existují? Určitě hodně…

já to spíš vidím, že po kovidu se honem musel vytáhnout další strašák, tak hurá RS viry - jo farmaloby musí z něčeho žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
30.8.23 10:41

@stinga nová ockovani se vyvíjela a byla zavadena už před covidem.
Některé vakcíny jsou ve vývoji roky…covid s tím nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.11.25 11:18

Ahoj, víte někdo jak to je s placením tohoto očkování? Na pojišťovně mě řekli, že neví, jde o pojišťovnu 211

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí