Očkováni Senegal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
6.3.23 13:54

@Birdonawire já abych pravdu řekla, tak jsem nikdy nekoukala na žádnou povinnost očkování. A to jsem projela půlku světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
6.3.23 15:17
@Pap949 píše:
@Birdonawire já abych pravdu řekla, tak jsem nikdy nekoukala na žádnou povinnost očkování. A to jsem projela půlku světa :)

Tak jsi zatim mela stesti. :) Kdyz ho mit nebudes, proletis se na otocku tam a hned zpatky, v pripade povinnych ockovani.
Druha vec je, ze doporucena ockovani maji nejaky duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 15:26

@Birdonawire
Mamka letí přes cestovku. Tak jsem čekala, že je na něco takového upozorní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
6.3.23 15:28
@Pap949 píše:
@Birdonawire
Mamka letí přes cestovku. Tak jsem čekala, že je na něco takového upozorní :)

ehm, v dnešní době?
no možná jim to přijde napsané v pokynech k odletu, 2-3 dny před, ale to už asi nestihnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 15:42

@stinga nevím, přes cestovku moc nelétáme.

Kdyby si koupila dovolenou jedním klikem přes web, tak neřeknu. Ale řešila to osobně s paní z CK, seděly nad tím dlouho, tak jsem čekala více info ohledně toho. Ale už jsem v kontaktu s několika lidmi, kteří v Senegalu na dovolené byli. Tak mám info přímo.

Děkuji všem za rady, hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.3.23 17:37
@stinga píše:
no - já se zdržím odpovědi o zdravém rozumu rodičů, raději

Přesně! To je tak, když někdo nejdřív koná a potom „mysli“.

Pro zakladatelku: ať to nehrotí, každý jednou na něco umreme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
6.3.23 17:41

Očkování tam povinná nejsou a pokud nebudou cestovat do vnitrozemí, tak je mít nemusí. Proto je nejspíš neupozornila paní z CK, předpokládám, že kdyby chtěli projet Senegal na vlastní pěst, tak by jim to řekla.

Příspěvek upraven 06.03.23 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
6.3.23 17:42
@Pap949 píše:
@stinga nevím, přes cestovku moc nelétáme.

Kdyby si koupila dovolenou jedním klikem přes web, tak neřeknu. Ale řešila to osobně s paní z CK, seděly nad tím dlouho, tak jsem čekala více info ohledně toho. Ale už jsem v kontaktu s několika lidmi, kteří v Senegalu na dovolené byli. Tak mám info přímo.

Děkuji všem za rady, hezký den :mavam:

Třeba paní v CK nenapadlo, že by někdo automaticky neřešil očkování při cestě do takové celkem exotické destinace, ještě v Africe. To by bylo to první, co bych si zjišťovala, když už bych tak toužila jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
6.3.23 17:44
@Pap949 píše:
@Birdonawire
Mamka letí přes cestovku. Tak jsem čekala, že je na něco takového upozorní :)

Kdo je tak nesamostatny a hloupý, že očekává, ze bude voden za ručičku, neměl by se pouštět dal než za humna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 17:49

@lucad77 když se zeptala na covid očkování, nebo další jiné požadavky a ona jí řekla, že žádné očkování není třeba. A pak na stránkách eximu to mají v doporučení :think:
Dnes jsme volali na invii a tam paní ani nevěděla, že něco doporučují :palec: tak já teda nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 17:50

@Ahep to je rozumný 😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
6.3.23 18:00
@Pap949 píše:
@lucad77 když se zeptala na covid očkování, nebo další jiné požadavky a ona jí řekla, že žádné očkování není třeba. A pak na stránkách eximu to mají v doporučení :think:
Dnes jsme volali na invii a tam paní ani nevěděla, že něco doporučují :palec: tak já teda nevím no

No proto je lepší se spoléhat sám na sebe. Oni tam taky kolikrát sedí lidi, co neví nic, co nemají přímo před sebou v prospektu. Hlavně prodat!

Na očkování mají vaši ještě čas, zvážila bych aspoň tu ŽZ a meningitidu, to jsou potencionálně smrtelné choroby s rychlým průběhem.

Příspěvek upraven 06.03.23 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 18:01

@Ahep a nevím, jestli je místné psát o mojí mamce, že je hloupá. Miluju takový diskuze, když někdo nezná odpověď a stejně remcá. :srdce:
Pokud si kupuju zájezd přes CK, tak počítám s tím, že mi vše potřebné řeknou, když se na to zeptám.
Pokud si něco chcete koupit a prodávající Vám neřekne něco, co jste chtěla vědět. Potom se to dozvíte odjinud, tak třeba taky budete chtít vědět osobní zkušenost těch, kteří s tím zkušenost mají. Koukám, že vy ne, tak příště nekomentujte :)

Tím bych tuto konverzaci ukončila. Odpovědí jsem se dočkala jinde, od normálních lidí, kteří tam byli.

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24613
6.3.23 18:04
@Pap949 píše:
@Ahep a nevím, jestli je místné psát o mojí mamce, že je hloupá. Miluju takový diskuze, když někdo nezná odpověď a stejně remcá. :srdce:
Pokud si kupuju zájezd přes CK, tak počítám s tím, že mi vše potřebné řeknou, když se na to zeptám.
Pokud si něco chcete koupit a prodávající Vám neřekne něco, co jste chtěla vědět. Potom se to dozvíte odjinud, tak třeba taky budete chtít vědět osobní zkušenost těch, kteří s tím zkušenost mají. Koukám, že vy ne, tak příště nekomentujte :)

Tím bych tuto konverzaci ukončila. Odpovědí jsem se dočkala jinde, od normálních lidí, kteří tam byli.

Hezký večer

Tak vám nevím. Nejdřív @Ahep pobaveně odpovíte, že je to rozumné, a pak jí vynadáte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.3.23 18:16

@lucad77 - to ale bylo myšleno ironicky :palec:
Její odpověď mi nepřišla vůbec přínosná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí