Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den. Vím, že to bude znít možná jako pitomý dotaz, ale radši se zeptám. Dnes jsme byli na 3 očkování štěněte, tudíž vzteklina. Máme v plánu jet do Prahy do zoo, se zítřejším počasím 20°C a s nedělním počasím 27°C. Chtěli jsme se zeptat kdy pro nás bude vhodnější vyrazit. Neměl žádnou reakci, je akční. Není problém ho i chvílemi nosit a samozřejmě přestávky
@rebelantka860 spíš si zjisti jestli nechtějí až po nějaké době od očkování ![]()
@Markéta80 jenom, že chtějí platný očkovací průkaz. To všechno už máme zjištěné. Jen mi jde o to kdy vyrazit. Kdy to bude lepší
@rebelantka860 já bych tam štěně netahala, když už tak spíš nižší teplota ![]()
@korn123 já se neptám jestli ho brát nebo ne. Já se ptám kdy je to lepší. Byla bych ráda za radu. Štěně s námi jede. Musí se socializovat na takové věci, když jsme v zoo minimálně 4× do týdne
@rebelantka860 píše:
@korn123 já se neptám jestli ho brát nebo ne. Já se ptám kdy je to lepší. Byla bych ráda za radu. Štěně s námi jede. Musí se socializovat na takové věci, když jsme v zoo minimálně 4× do týdne
v zoo jste 4× do týdne? vy tam pracujete?
a to se MUSÍ socializovat zrovna teď po očkování?
@rebelantka860 píše:
4× do týdne? 🤔
To volte teda sobotu, ale i tak mu bude horko, ještě když se jedná o huskyho..
@korn123 ano. Můj táta pracuje v zoo a jsem tam často, hodně často. Pořídila jsem si pejska a tím, že může do zoo mi přijde nesmysl nechávat ho doma když se mnou bude dalších bůh ví kolik let
@rebelantka860 píše:
No, jako s dítětem. Po očkování jsem ho nikam netahala a ven jsme šli, když nebylo vedro. Ale to slyšet nechceš. Tak teda radši zejtra.
@rebelantka860 píše:
@korn123 ano. Můj táta pracuje v zoo a jsem tam často, hodně často. Pořídila jsem si pejska a tím, že může do zoo mi přijde nesmysl nechávat ho doma když se mnou bude dalších bůh ví kolik let
Plánujete s ním teď o víkendu nějak po zoo courat? Volila bych spíše klid. Na to Vás ale určitě veterinář po očkování upozornil, že je lepší 2-3 dny pejska nezatěžovat.
@rebelantka860 Já bych byla pro neděli, ať je vedro i tobě, když nejsi schopná nechat štěně po očkování v klidu.
Pokud jste v ZOO i 4× týdně, tak to jistě víkend počká. Nevolila bych ani jeden jeden den a počkala.
Štěně bych nechala pár dní po očkování v klidu a socializovat ho šla ve všední den, až tam nebude tolik lidí…