Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, dotaz zní - očkovat v tomto horku?
Prckovi bude v neděli 3 měsíce, dnes máme jít na očko, Hexavakcinu.
Já bych se na to vyprdla, my bychom s dcerou také měli jít a nechám to na září. To ji budou 4 měsíce. Tohle horko jim už tak dává zabrat a ta cesta autem tam..
@prokopa píše:
Já bych se na to vyprdla, my bychom s dcerou také měli jít a nechám to na září. To ji budou 4 měsíce. Tohle horko jim už tak dává zabrat a ta cesta autem tam..
No právě.. syn navíc nechce být v kočárku, takže by jsme museli jít v manduce..máme to sice kousek, ale po přímém sluníčku ![]()
Pokud máte doma chládek a nechystáte se nikam ven, tak bych klidně očkovala.
@unuděná píše:
Pokud máte doma chládek a nechystáte se nikam ven, tak bych klidně očkovala.
Já právě váhám, doma máme celkem příjemně..
Ale zdá se mi že syn v noci trochu pokašlávál, trošičku i rýmu, ale to asi jen jak chrochtá při kojení, jak je zanořeny do prsa..
Jsem na pochybách právě no..a nechce se mi ho tahat do toho vedra, museli bychom v manduce a máme to sice kousek, ale jen po slunci..
@megginka300 píše:
No právě.. syn navíc nechce být v kočárku, takže by jsme museli jít v manduce..máme to sice kousek, ale po přímém sluníčku
Ty nechceš očkovat děcko, protože bys musela jít k dr s dítětem v Manduce? ![]()
A to jako nechodíš ven a sedíš jen doma? ![]()
@Šmoulice píše:
Ty nechceš očkovat děcko, protože bys musela jít k dr s dítětem v Manduce?A to jako nechodíš ven a sedíš jen doma?
V tomhle vedru jsme raději doma, nevím co je na tom divného..
@megginka300 píše:
Já právě váhám, doma máme celkem příjemně..Ale zdá se mi že syn v noci trochu pokašlávál, trošičku i rýmu, ale to asi jen jak chrochtá při kojení, jak je zanořeny do prsa..
Jsem na pochybách právě no..a nechce se mi ho tahat do toho vedra, museli bychom v manduce a máme to sice kousek, ale jen po slunci..
Tak pokud je nachlazený, tak neočkuj, to je jasné. Ale vedro na chvíli přeběhnutí k doktorce je fakt zbytečná výmluva ![]()
@megginka300 píše:
Já právě váhám, doma máme celkem příjemně..Ale zdá se mi že syn v noci trochu pokašlávál, trošičku i rýmu, ale to asi jen jak chrochtá při kojení, jak je zanořeny do prsa..
Doktorka ho zkontroluje a nemocné dítě určitě očkovat nebude.
A už se na ty výmluvy vykašli. ![]()
@unuděná píše:
Tak pokud je nachlazený, tak neočkuj, to je jasné. Ale vedro na chvíli přeběhnutí k doktorce je fakt zbytečná výmluva
To ne, mě nedělá problém nechat očkovat, jen se bojím v tom vedru no ![]()
Tak jsem volala doktorce raději a máme přijít až nebudou pařáky.
Řídila jsem se v tomhle dětskou. Ta mi malé děti v takových vedrech neočkovala. Takže bych zavolala dětské a přednostně bych se poradila s ní.
A ne na EM. Manduka mi nepřijde argument.
@Kelsey píše: Řídila jsem se v tomhle dětskou. Ta mi malé děti v takových vedrech neočkovala. Takže bych zavolala dětské a přednostně bych se poradila s ní.
A ne na EM. Manduka mi nepřijde argument.
Tak taky nebudeme očkovaný, koukala jsem že příští tyden uz snad takový vedra nebudou, tak půjdeme.
To mě teda nenapadlo, že by počasí měla být nějaká překážka, kór když doma je chládek a k dr není daleko.
@Santa Juana píše:
To mě teda nenapadlo, že by počasí měla být nějaká překážka, kór když doma je chládek a k dr není daleko.
No máme to posvěcené od doktorky, že ve vedru určitě ne, kvůli teplotám, už takhle je to pro miminka zápřah.