Očkování v horku

1892
20.7.22 11:33

Očkování v horku

Ahoj, dotaz zní - očkovat v tomto horku?
Prckovi bude v neděli 3 měsíce, dnes máme jít na očko, Hexavakcinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
214
20.7.22 11:42

Já bych se na to vyprdla, my bychom s dcerou také měli jít a nechám to na září. To ji budou 4 měsíce. Tohle horko jim už tak dává zabrat a ta cesta autem tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 11:44
@prokopa píše:
Já bych se na to vyprdla, my bychom s dcerou také měli jít a nechám to na září. To ji budou 4 měsíce. Tohle horko jim už tak dává zabrat a ta cesta autem tam..

No právě.. syn navíc nechce být v kočárku, takže by jsme museli jít v manduce..máme to sice kousek, ale po přímém sluníčku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.7.22 11:57

Pokud máte doma chládek a nechystáte se nikam ven, tak bych klidně očkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:03
@unuděná píše:
Pokud máte doma chládek a nechystáte se nikam ven, tak bych klidně očkovala.

Já právě váhám, doma máme celkem příjemně..

Ale zdá se mi že syn v noci trochu pokašlávál, trošičku i rýmu, ale to asi jen jak chrochtá při kojení, jak je zanořeny do prsa..

Jsem na pochybách právě no..a nechce se mi ho tahat do toho vedra, museli bychom v manduce a máme to sice kousek, ale jen po slunci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
20.7.22 12:05
@megginka300 píše:
No právě.. syn navíc nechce být v kočárku, takže by jsme museli jít v manduce..máme to sice kousek, ale po přímém sluníčku :?

Ty nechceš očkovat děcko, protože bys musela jít k dr s dítětem v Manduce? :mrgreen:

A to jako nechodíš ven a sedíš jen doma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:06
@Šmoulice píše:
Ty nechceš očkovat děcko, protože bys musela jít k dr s dítětem v Manduce? :mrgreen:A to jako nechodíš ven a sedíš jen doma? :roll:

V tomhle vedru jsme raději doma, nevím co je na tom divného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@megginka300 píše:

Ale zdá se mi že syn v noci trochu pokašlávál, trošičku i rýmu, ale to asi jen jak chrochtá při kojení, jak je zanořeny do prsa..

Jsem na pochybách právě no..a nechce se mi ho tahat do toho vedra, museli bychom v manduce a máme to sice kousek, ale jen po slunci..

Tak pokud je nachlazený, tak neočkuj, to je jasné. Ale vedro na chvíli přeběhnutí k doktorce je fakt zbytečná výmluva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
@megginka300 píše:

Doktorka ho zkontroluje a nemocné dítě určitě očkovat nebude.
A už se na ty výmluvy vykašli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:07
@unuděná píše:
Tak pokud je nachlazený, tak neočkuj, to je jasné. Ale vedro na chvíli přeběhnutí k doktorce je fakt zbytečná výmluva :P

To ne, mě nedělá problém nechat očkovat, jen se bojím v tom vedru no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:08

Tak jsem volala doktorce raději a máme přijít až nebudou pařáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.22 12:09

Řídila jsem se v tomhle dětskou. Ta mi malé děti v takových vedrech neočkovala. Takže bych zavolala dětské a přednostně bych se poradila s ní.
A ne na EM. Manduka mi nepřijde argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:11
@Kelsey píše: Řídila jsem se v tomhle dětskou. Ta mi malé děti v takových vedrech neočkovala. Takže bych zavolala dětské a přednostně bych se poradila s ní.
A ne na EM. Manduka mi nepřijde argument.

Tak taky nebudeme očkovaný, koukala jsem že příští tyden uz snad takový vedra nebudou, tak půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
20.7.22 12:40

To mě teda nenapadlo, že by počasí měla být nějaká překážka, kór když doma je chládek a k dr není daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
20.7.22 12:48
@Santa Juana píše:
To mě teda nenapadlo, že by počasí měla být nějaká překážka, kór když doma je chládek a k dr není daleko.

No máme to posvěcené od doktorky, že ve vedru určitě ne, kvůli teplotám, už takhle je to pro miminka zápřah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí