Oční lékař Plzeň

59400
14.9.12 08:20

oční lékař Plzeń

Máte někdo dobrý tip na očního pro děti, potřebuji nechat vyšetřit malou 4m, vzala jsme jí ke svýmu očnímu a totální katastrofa :( :(, řekl snad ty nejhorší diagnozy a to jsme tam šla že má 2m v oku červenou tečku. Jinak budeme muset do FN a tam je to na hodně hodin čemu bych se ráda vyhla ;). budu ráda za návrhy na koho se obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
14.9.12 08:26

Ahoj, s malým jsem byla v 6m v Kauflandu, no, moc jsme spokojený nebyli, čekání bylo, i když jsme byli objednaný.
Pak jsme byli ve FN, taky čekačka, ale mají tam přístroj Plus optix, jako jediní v Plzni.
Jelikož chlap má tupozrakost, tak jsem o to vyšetření stála.
Tam mi díky tomu jasně řekli, že to malej nemá.
 http://www.zrak.cz/…usoptix.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
14.9.12 08:38

@momi33 no právě že v Plzni asi moc dětských oční neni :? Já s evčera ani do FN nedovolala, furt to skákalo na záznamník :?. psala jsme i do ofty a tam že takhle malý neberou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.9.12 08:40
@Markéta80 píše:
@momi33 no právě že v Plzni asi moc dětských oční neni :? Já s evčera ani do FN nedovolala, furt to skákalo na záznamník :?. psala jsme i do ofty a tam že takhle malý neberou :?

no, není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.9.12 15:52

Ahojky, doporučuju paní doktorku topinkovou nad kauflandem, chodím k ní se synem i malou dcerkou, je to oční kapacita široko daleko, jen delší objednací lhůty, ale pokud je něco akutního, vyhoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lala49
8.10.12 22:10

MUDr. Topinková

Paní doktorku Topinkovou určitě nedoporučuji. Byly jsme tam s dcerkou poprvé a naposledy. Paní doktorka je nepříjemná a až arogantní, všude jsem to o ní četla a nevěřila - bohužel. S malými dětmi to vůbec neumí a je na ně až zlá.

• Citovat
  • Upravit
59400
8.10.12 23:04
@lala49 píše:
Paní doktorku Topinkovou určitě nedoporučuji. Byly jsme tam s dcerkou poprvé a naposledy. Paní doktorka je nepříjemná a až arogantní, všude jsem to o ní četla a nevěřila - bohužel. S malými dětmi to vůbec neumí a je na ně až zlá.

to je super, dětská oční a neumí se chovat k dětem :cert: :cert:, průser je že tady očních lékařů co dělají i děti neni moc a právě to co jsem o ní slyšela jsme taky tam nešla, 5m dítě asi moc spolupracovat nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená12
26.11.12 13:01

Nevíte někdo, jak dlouhé jsou asi objednací lhůty na oční ve FN v Plzni? A je třeba mít nějaké doporučení? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
59400
26.11.12 13:04
@nepřihlášená12 píše:
Nevíte někdo, jak dlouhé jsou asi objednací lhůty na oční ve FN v Plzni? A je třeba mít nějaké doporučení? Díky za odpověď.

Jestli na dětskou oční kliniku tak cca 2m a doporučení chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.11.12 13:16

Ahoj, docela mě zaráží zkušenosti s doktorkou Topinkovou, protože jsem jí chtěla taky doporučit. Nemám teda osobní zkušenost, ale před mateřskou jsem dělala v optice a chodili k nám lidi od ní a chválili jí. Tak jsem si sama říkala, že kdyby jsme náhodou očaře potřebovali, tak k ní půjdu. Tak jsem překvapená, i když nemile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.11.12 15:24
@lala49 píše:
Paní doktorku Topinkovou určitě nedoporučuji. Byly jsme tam s dcerkou poprvé a naposledy. Paní doktorka je nepříjemná a až arogantní, všude jsem to o ní četla a nevěřila - bohužel. S malými dětmi to vůbec neumí a je na ně až zlá.

já tedy s tímto nemůžu souhlasit :think: chodím k ní se synem už řadu let a ted už i s malou dcerkou a jsem vždy spokojená :nevim: druhá věc je sestra, ta je někdy na děti nepříjemná, s malým se kolikrát bavila, jako by byl dospělý a když nerozuměl, byla nepříjemná, paní doktorka ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.11.12 09:59

Já jsem s dr. Topinkovou spokojená a se sestřičkou Maruškou také. Chodím tam už od malinka a budu tam chodit i se svými dětmi :D Stím, že tam pokaždé dlouho čekám, už dopředu počítám. Když tam přijdou maminky s opravdu malými miminky, tak je paní doktorka bere vždy přednostně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lala49
17.12.12 21:55

Každopádně Vám ty dobré zkušenosti s paní doktorkou upřímně závidím. :( Zkušenosti mé a i většiny mých známých, kteří u ní absolvovali vyšetření s malými dětmi, jsou bohužel jiné. K dospělím se chová na jedničku, i ke mně se vždy chovala slušně. Myslím, že si každý musí udělat svůj obrázek. Doporučuji si přečíst recenze na známý lékař. :roll:

• Citovat
  • Upravit
yyy
1.3.13 14:43

uvažujte někdy i jinak!

Koukám, spousta kladných a negar)tivních recenzí. Také jsem častým pacientem v této ordinaci a jelikož je dlouhá čekací lhůta, tak to o něčem svědčí, nemyslíte? Pokud jste tam s půl ročním dítětem, asi není moc času, aby se paní doktorka věnovala dítěti, jako by to bylo její, když v čekárně sedí spousta dalších pacientů. V čekárně jsem měla možnost slyšet i několik telefonátů, kdy paní recepční musela několik lidí odříci…proč by asi chtělo tolik lidí k paní doktorce? Je to taky jen člověk…další věc…jdete do ordinace, ne nikam na kafe dámy! Další věc, normální dítě po půl roce by mělo trochu spolupracovat, pokud ne, měl by se rodič trochu přičinit a spolupracovat i on s ním…je tam hodně dětí a miminek…takže je otázka, co vlastně chcete…

• Citovat
  • Upravit
yyy
1.3.13 14:52

Joo, a plus optix je POUZE orientační přístroj na zjištění, zda nemá dítě nějakou vadu. Používá se proto ve školkách a podobných zařízeních, kde nejsou tety v „bílém plášti“…nemají stres, budiž… Aby se opravdu správně vyšetřilo, MUSí se dítě rozkapat, v každé odborné literatuře si to můžete přečíst…Plus Optix je dobrá věc, ale dál by se to mělo řešit na odborném pracovišti, určitě je to taky trochu komerční záležitost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty