Očr na dva, tři dny?

15.1.24 20:27

Očr na dva,tři dny?

Ahoj, chci se zeptat, dcera má teplotu a jít k doktorce po prvním dni to zatím není, je možné si vzít očr jen na dobu když bude mít teplotu, nebo to musí být na těch 9 dnů? Když bude dobrá tak jen zavolám doktorce a řeknu, že už jsem ten den v práci a malá ve školce a ona mi to k tomu dní ukončí?
Ptám se protože si ho beru poprvé, děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7536
15.1.24 20:29

Já měla očr jen i na dva dny. Volala jsem ten den kdy jsem jej chtěla ukončit. A další šla do práce. Dítě pak třeba na doléčení už s babičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
15.1.24 20:31
@Barusenka33 píše:
Ahoj, chci se zeptat, dcera má teplotu a jít k doktorce po prvním dni to zatím není, je možné si vzít očr jen na dobu když bude mít teplotu, nebo to musí být na těch 9 dnů? Když bude dobrá tak jen zavolám doktorce a řeknu, že už jsem ten den v práci a malá ve školce a ona mi to k tomu dní ukončí?
Ptám se protože si ho beru poprvé, děkuju.

OCR může být i na jeden den. Když zavoláš, že ho chceš ukončit tak ti ho ukončí. Můžeš si ho klidně nechat i dýl a pak se tam jen vyznačí dny kdy jsi pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.24 20:37

@KKK85

A můžu zavolat, že má teplotu a nebo tam s ní musím jít kvůli tomu očr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65443
15.1.24 20:38
@Barusenka33 píše:
@KKK85A můžu zavolat, že má teplotu a nebo tam s ní musím jít kvůli tomu očr?

tak to přece záleží na doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21728
15.1.24 20:52
@Barusenka33 píše:

Minimálně tam budeš muset jít ty, protože papír na OČR se vystavuje fyzicky, nefunguje elektronicky jako neschopenka. A i pro potvrzení o ukončení budeš muset zajít k doktorce. Do práce jsem nosila papíry o zahájení a ukončení najednou až když jsem se vrátila. Ale opět záleží na tom, jak to máte procesně nastaveno u vás v práci. Na zbytku se domluv s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
15.1.24 21:00
@Barusenka33 píše:

Tak stejně si tam budeš muset pro to potvrzení a pak znovu pro ukončení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7536
16.1.24 06:59
@kavenka píše:
Tak stejně si tam budeš muset pro to potvrzení a pak znovu pro ukončení.

Tak já třeba jen volala… a naší doktorce to stačilo. A papíry vyzvedla až při ukončení. U nás v práci to tak stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat