Očr na dva, tři dny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Očr na dva,tři dny?
Ahoj, chci se zeptat, dcera má teplotu a jít k doktorce po prvním dni to zatím není, je možné si vzít očr jen na dobu když bude mít teplotu, nebo to musí být na těch 9 dnů? Když bude dobrá tak jen zavolám doktorce a řeknu, že už jsem ten den v práci a malá ve školce a ona mi to k tomu dní ukončí?
Ptám se protože si ho beru poprvé, děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já měla očr jen i na dva dny. Volala jsem ten den kdy jsem jej chtěla ukončit. A další šla do práce. Dítě pak třeba na doléčení už s babičkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusenka33 píše:
Ahoj, chci se zeptat, dcera má teplotu a jít k doktorce po prvním dni to zatím není, je možné si vzít očr jen na dobu když bude mít teplotu, nebo to musí být na těch 9 dnů? Když bude dobrá tak jen zavolám doktorce a řeknu, že už jsem ten den v práci a malá ve školce a ona mi to k tomu dní ukončí?
Ptám se protože si ho beru poprvé, děkuju.
OCR může být i na jeden den. Když zavoláš, že ho chceš ukončit tak ti ho ukončí. Můžeš si ho klidně nechat i dýl a pak se tam jen vyznačí dny kdy jsi pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu zavolat, že má teplotu a nebo tam s ní musím jít kvůli tomu očr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusenka33 píše:
@KKK85A můžu zavolat, že má teplotu a nebo tam s ní musím jít kvůli tomu očr?
tak to přece záleží na doktorce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusenka33 píše:
Minimálně tam budeš muset jít ty, protože papír na OČR se vystavuje fyzicky, nefunguje elektronicky jako neschopenka. A i pro potvrzení o ukončení budeš muset zajít k doktorce. Do práce jsem nosila papíry o zahájení a ukončení najednou až když jsem se vrátila. Ale opět záleží na tom, jak to máte procesně nastaveno u vás v práci. Na zbytku se domluv s doktorkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusenka33 píše:
Tak stejně si tam budeš muset pro to potvrzení a pak znovu pro ukončení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše:
Tak stejně si tam budeš muset pro to potvrzení a pak znovu pro ukončení.
Tak já třeba jen volala… a naší doktorce to stačilo. A papíry vyzvedla až při ukončení. U nás v práci to tak stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit