OČR střídání dětí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
OČR střídání dětí
Máme dvě skolkove deti a s manzelem se v hlidani stridame dle moznosti. Trikrat jsem meli OCR vypsane na jedno dite, ted jsem potrebovala dalsi formular a ve skolce mi ho vystavili na to druhe dite. Je to jedno? Muzou se deti menit? Nebo si to mam nechat poslat znova? Diky. Jestli to tedy nekdo vi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jaky formular konkrétně myslíš? Pokud vim tak jste kazdy nesli jen jeden formular ne? Zadost o ošetřovné, jedno jako hlavni zadatel a druhe druhy rodic střídající ne? A potm kazdy mesic na konci vyplnite jen vykaz péče kde vyplníte jak jste se tridali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NNNikol zadost o osetrovne pri uzavreni skolky. ucetni v manzelove firme nam rekla, ze to mame vzdy vyplnit znova kdyz se stridame a odevzdat v praci toho, kdo zrovna pobira. na konci mesice pak ten vykaz. a hlidat si, aby nam navazavovaly datumy. ucetni u nas v praci tomu nerozumi vubec. a ja uz jsem z toho uplne pitoma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha ja to prave chapu tak, ze to jen jednou vyolnime a potom uz nosime jen ten vykaz péče kde jsou rozpsane ty dny
tak to zase bylo vysvětleno nam
tak snad dobře
ale teoreticky je to asi jedno na jake dite to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit