OČR střídání dětí

2453
5.5.20 17:59

OČR střídání dětí

Máme dvě skolkove deti a s manzelem se v hlidani stridame dle moznosti. Trikrat jsem meli OCR vypsane na jedno dite, ted jsem potrebovala dalsi formular a ve skolce mi ho vystavili na to druhe dite. Je to jedno? Muzou se deti menit? Nebo si to mam nechat poslat znova? Diky. Jestli to tedy nekdo vi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
5.5.20 18:10

A jaky formular konkrétně myslíš? Pokud vim tak jste kazdy nesli jen jeden formular ne? Zadost o ošetřovné, jedno jako hlavni zadatel a druhe druhy rodic střídající ne? A potm kazdy mesic na konci vyplnite jen vykaz péče kde vyplníte jak jste se tridali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.5.20 18:18

@NNNikol zadost o osetrovne pri uzavreni skolky. ucetni v manzelove firme nam rekla, ze to mame vzdy vyplnit znova kdyz se stridame a odevzdat v praci toho, kdo zrovna pobira. na konci mesice pak ten vykaz. a hlidat si, aby nam navazavovaly datumy. ucetni u nas v praci tomu nerozumi vubec. a ja uz jsem z toho uplne pitoma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
5.5.20 18:31

Aha ja to prave chapu tak, ze to jen jednou vyolnime a potom uz nosime jen ten vykaz péče kde jsou rozpsane ty dny :think: tak to zase bylo vysvětleno nam :lol: tak snad dobře :mavam: ale teoreticky je to asi jedno na jake dite to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat