OČR ZNOVA ??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
9.9.17 15:59

@srpen89 já taky nějak nechápu, proč odpovídáš v diskuzi, když ji nedokážeš odpovědět na otázku o OCR, ale rejpnout si, že si dítě neměla dělat, to musíš, fakt nechápu…A ani si díky tvým poznámkám nevšimla, že ji někdo odpověděl k věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 16:08

@Danulinka16 děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.17 16:19
@Danulinka16 píše:
Může si ji prodloužit znovu, stačí na jeden den přerušit, tak mi to teď vysvětlovali v nemocnici, kde ležím už 3 týden a manžel se musí starat o 2 letaka, my teda nakonec nějak zvladame shánět hlídání. Ale jde to, neboj.

Tak nejde o prodlouzeni ale nove vystaveni. Mel by byt skutecne v praci alespon jeden den. Pak idealne vystavit na jinou diagnosu. Na OCR se nepise diagnosa ale stalo se mi ze me volali ze socialky a zjistovali zda jsou dve OCR vystavene tyden id sebe na stejnou ci jinou diagnosu. A musela jsem pisemne dokladat ze jsem vystavovala na jinou diagnosu. Nechce se jim platit prave kdyz jde evidentne de facto o pokracujici OCR jen ucelove prerusene aby se znovu cerpalo tech 9 dni.

Anonym prosim z duvodu nespojovani nicku s povolanim.

• Citovat
  • Upravit
2067
9.9.17 16:28
@Danulinka16 píše:
@srpen89 já taky nějak nechápu, proč odpovídáš v diskuzi, když ji nedokážeš odpovědět na otázku o OCR, ale rejpnout si, že si dítě neměla dělat, to musíš, fakt nechápu…A ani si díky tvým poznámkám nevšimla, že ji někdo odpověděl k věci.

Urcite ;) ja sama jsem ji hned na zacatku napsala, ze to lze. Me prispevky evidentne cte, takze musi vedet uz davno a ode mne, ze to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 17:32

Určitě to jde, respektive před 3 lety šlo. Tchýně se starala o umírající babičku. Věděla, že je to už otázka pár týdnů, nechtěla ji dát do nemocnice, takže měla vždy 9 dnů OČR, šla na pár dnů do práce a zase byla doma.

• Citovat
  • Upravit
101485
9.9.17 19:50
@Anonymní píše:
Určitě to jde, respektive před 3 lety šlo. Tchýně se starala o umírající babičku. Věděla, že je to už otázka pár týdnů, nechtěla ji dát do nemocnice, takže měla vždy 9 dnů OČR, šla na pár dnů do práce a zase byla doma.

Tak zrovna u te babicky si doktor muze diagnoz vymyslet celkem kolik chce, u tehotne v nemocnici je to jasne obchazeni zakona, protoze ta fakt behem te hospitalizace nicum jinym neonemocnela. Takze ne, oficialne to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.9.17 21:13

Manžel nemá Očr na manželku ale na ty děti ne? A doktorka může napsat nejdřív na jedno a pak na druhé a pak zase na to první atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
10.9.17 00:34

@abela Manžel zakl. má OCŘ na děti nikoliv z důvodu ošetřování v době jejich nemoci, ale z důvodu péče o ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.17 14:47

Ženy tak už víme jak to s OČR je… Ale teď mi jde o to… Budu propuštěna (možná) do domácí péče ale mám přísný klidový režim (z postele jen na záchod a zpátky ) a teď by mě zajímalo kdo chlapovi vystaví OČR na mě?? Můj obvodní gynekolog??? Může???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat