OČR ZNOVA ??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Prosím o pomoc… Jsem 33+6.tt a skončila jsem na udržování v nemocnici… Doma ale dvě malé děti (rok a dva) chlap má od středy OČR s tím že mu ted ve čtvrtek konci… Nechá si ho ještě tři dny i po tom (samozřejmě zadarmo ) pak si ho v pondělí nechá ukončit a bude ten týden normálně v práci… Problém je v tom kdyby mě tu nechali déle zda by si mohl znova nechat vystavit OČR nebo už nebude mít nárok??? Děkuji
Jak mu ve ctvrtek konci? Ty myslis asi placena OCR. Ta je na 9 dni, ale jinak neplacena muze pokracovat treba pul roku v kuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 jojo placená… Nemůžeme si dovolit aby byl zadarmo doma :/ dvě děti doma třetí na cestě
tak chci jen vědět jestli když ji ukončí má nárok ji třeba po týdnu (kdyby to bylo nutné) žádat znova :/ ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, tak ja myslela, ze ti jde hlavne o to, aby behem tve hospitalizace bylo postarano o deti. Ja byla takhle zadarmo doma 2,5 mesice, kdyz bylo potreba. Holt by člověk mel mit financni rezervu alespon 50 tisic pro takovehle pripady, kdyz mam (za chvili) 3 deti
jinak k tve otazce. Myslim, ze by to jit melo, ale asi na jinou diagnozu? Nevim, jak se to resi, kdyz jsou deti vlastně zdravé a osetrovacka je vypsana vlastně jen na hlidani? ![]()
Ale každopádně na klasickou osetrovacku muzes jit klidne po tydnu znova, kdyz mas dite nemocne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 no o to mi jde o dohled když budu v nemocnici
když v ní nebudu postarám se sama samozřejmě… Ale netuším jak dlouho me tu budou držet :/ no ne každý bohužel na ty rezervy má :/
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@srpen89 no o to mi jde o dohled když budu v nemocnicikdyž v ní nebudu postarám se sama samozřejmě… Ale netuším jak dlouho me tu budou držet :/ no ne každý bohužel na ty rezervy má :/
Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku
sorry no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 píše:
Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku![]()
sorry no
Nechtěla jsem být zlá. Souhlasím s Tebou, je to naprostá nezodpovědnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechala bych se na revers propustit 33 TT už není tak hrozný a nechala bych to na přírodě. Pokud teda nemáš jiný zdravotní problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může si ji prodloužit znovu, stačí na jeden den přerušit, tak mi to teď vysvětlovali v nemocnici, kde ležím už 3 týden a manžel se musí starat o 2 letaka, my teda nakonec nějak zvladame shánět hlídání. Ale jde to, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@srpen89 píše:
Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku![]()
sorry no
Ty seš teda chytrá jak rádio s prominutím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se neptám na to zda si mám pořizovat děti nebo ne!!! Tyhle rady si nechte!! Uzivim je? Uzivim tak co!! Ne každý si dělá rezervy!! ![]()
- Citovat
- Upravit
@Danulinka16 píše:
Ty seš teda chytrá jak rádio s prominutím
Nevim, jestli jako radio, ale mam natolik rozumu, ze pokud nemam ani na to, aby byl manzel par dni doma s 2 detmi zadarmo, neporizuju si treti dite
a jestli tohle je ukazatel chytrosti jak radio, tak ano, asi jsem chytra jak radio ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já se neptám na to zda si mám pořizovat děti nebo ne!!! Tyhle rady si nechte!! Uzivim je? Uzivim tak co!! Ne každý si dělá rezervy!!
No ale pak to dopadá takhle jak je to u vas, kdyz ty rezervy nejsou. Evidentně je neuzivis, kdyz manzel nemuze byt par dni doma na neplacenem volnu
Takze proto by kazdy, kdo ma 1,2,3,4,5,10 deti ty rezervy mit mel, protoze pak je to vuci tem detem krajne nezodpovedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No jo názor jste si řekli a prd poradili nashle
Tak to asi neumis cist ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o pomoc… Jsem 33+6.tt a skončila jsem na udržování v nemocnici… Doma ale dvě malé děti (rok a dva) chlap má od středy OČR s tím že mu ted ve čtvrtek konci… Nechá si ho ještě tři dny i po tom (samozřejmě zadarmo ) pak si ho v pondělí nechá ukončit a bude ten týden normálně v práci… Problém je v tom kdyby mě tu nechali déle zda by si mohl znova nechat vystavit OČR nebo už nebude mít nárok??? Děkuji