OČR ZNOVA ??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.9.17 13:46

OČR ZNOVA ??

Prosím o pomoc… Jsem 33+6.tt a skončila jsem na udržování v nemocnici… Doma ale dvě malé děti (rok a dva) chlap má od středy OČR s tím že mu ted ve čtvrtek konci… Nechá si ho ještě tři dny i po tom (samozřejmě zadarmo ) pak si ho v pondělí nechá ukončit a bude ten týden normálně v práci… Problém je v tom kdyby mě tu nechali déle zda by si mohl znova nechat vystavit OČR nebo už nebude mít nárok??? Děkuji :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2067
9.9.17 13:51
@Anonymní píše:
Prosím o pomoc… Jsem 33+6.tt a skončila jsem na udržování v nemocnici… Doma ale dvě malé děti (rok a dva) chlap má od středy OČR s tím že mu ted ve čtvrtek konci… Nechá si ho ještě tři dny i po tom (samozřejmě zadarmo ) pak si ho v pondělí nechá ukončit a bude ten týden normálně v práci… Problém je v tom kdyby mě tu nechali déle zda by si mohl znova nechat vystavit OČR nebo už nebude mít nárok??? Děkuji :(

Jak mu ve ctvrtek konci? Ty myslis asi placena OCR. Ta je na 9 dni, ale jinak neplacena muze pokracovat treba pul roku v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 13:57

@srpen89 jojo placená… Nemůžeme si dovolit aby byl zadarmo doma :/ dvě děti doma třetí na cestě :( tak chci jen vědět jestli když ji ukončí má nárok ji třeba po týdnu (kdyby to bylo nutné) žádat znova :/ :)

• Citovat
  • Upravit
2067
9.9.17 14:08

Aha, tak ja myslela, ze ti jde hlavne o to, aby behem tve hospitalizace bylo postarano o deti. Ja byla takhle zadarmo doma 2,5 mesice, kdyz bylo potreba. Holt by člověk mel mit financni rezervu alespon 50 tisic pro takovehle pripady, kdyz mam (za chvili) 3 deti :nevim: jinak k tve otazce. Myslim, ze by to jit melo, ale asi na jinou diagnozu? Nevim, jak se to resi, kdyz jsou deti vlastně zdravé a osetrovacka je vypsana vlastně jen na hlidani? :think:
Ale každopádně na klasickou osetrovacku muzes jit klidne po tydnu znova, kdyz mas dite nemocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 14:26

@srpen89 no o to mi jde o dohled když budu v nemocnici :) když v ní nebudu postarám se sama samozřejmě… Ale netuším jak dlouho me tu budou držet :/ no ne každý bohužel na ty rezervy má :/

• Citovat
  • Upravit
2067
9.9.17 14:39
@Anonymní píše:
@srpen89 no o to mi jde o dohled když budu v nemocnici :) když v ní nebudu postarám se sama samozřejmě… Ale netuším jak dlouho me tu budou držet :/ no ne každý bohužel na ty rezervy má :/

Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku :? :nevim: sorry no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
9.9.17 14:43
@srpen89 píše:
Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku :? :nevim: sorry no ;)

Nechtěla jsem být zlá. Souhlasím s Tebou, je to naprostá nezodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.9.17 15:18

Nechala bych se na revers propustit 33 TT už není tak hrozný a nechala bych to na přírodě. Pokud teda nemáš jiný zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.9.17 15:28

Může si ji prodloužit znovu, stačí na jeden den přerušit, tak mi to teď vysvětlovali v nemocnici, kde ležím už 3 týden a manžel se musí starat o 2 letaka, my teda nakonec nějak zvladame shánět hlídání. Ale jde to, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.9.17 15:30
@srpen89 píše:
Tak si ale potom neporizuju 3 deti, rok po sobe, kdyz na to nemam. Zit v takovéhle nejistote, kdy nevim dne ani hodiny co se muze stat a budu uplne bez koruny, 3 mrnavy deti na krku :? :nevim: sorry no ;)

Ty seš teda chytrá jak rádio s prominutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 15:30

Já se neptám na to zda si mám pořizovat děti nebo ne!!! Tyhle rady si nechte!! Uzivim je? Uzivim tak co!! Ne každý si dělá rezervy!! ;)

• Citovat
  • Upravit
2067
9.9.17 15:36
@Danulinka16 píše:
Ty seš teda chytrá jak rádio s prominutím

Nevim, jestli jako radio, ale mam natolik rozumu, ze pokud nemam ani na to, aby byl manzel par dni doma s 2 detmi zadarmo, neporizuju si treti dite :nevim: a jestli tohle je ukazatel chytrosti jak radio, tak ano, asi jsem chytra jak radio ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
9.9.17 15:40
@Anonymní píše:
Já se neptám na to zda si mám pořizovat děti nebo ne!!! Tyhle rady si nechte!! Uzivim je? Uzivim tak co!! Ne každý si dělá rezervy!! ;)

No ale pak to dopadá takhle jak je to u vas, kdyz ty rezervy nejsou. Evidentně je neuzivis, kdyz manzel nemuze byt par dni doma na neplacenem volnu :nevim: Takze proto by kazdy, kdo ma 1,2,3,4,5,10 deti ty rezervy mit mel, protoze pak je to vuci tem detem krajne nezodpovedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 15:52

No jo názor jste si řekli a prd poradili nashle

• Citovat
  • Upravit
2067
9.9.17 15:56
@Anonymní píše:
No jo názor jste si řekli a prd poradili nashle