Od čeho jsou tyhle štípance?

Anonymní
29.3.24 09:17

Od čeho jsou tyhle štípance?

Ahoj, dnes ráno po probuzení jsem si na boku/břiše našla tyhle štípance. Nevíte od čeho by mohly být? Nesvědí víceméně vůbec, nějaký vpich uprostřed nevidim. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
29.3.24 11:26

Fotka není moc kvalitní, ale můžou to být potničky nebo jen nějaký pupínek. Jeslti vás to nesvědí a nebude jich přibývat tak bych to asi neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 11:54

@Vránovka Nene nesvědí, spis jsem se lekla jestli to nemůže být od štěnice když jsou takhle za sebou..ale to by byly asi hned u sebe?

• Citovat
  • Upravit
74217
29.3.24 12:41

Nemáte doma komára? Už mám štípanec od komára na noze. Jsem trošku nadávala doma. Moje milá rodina si zvykla v zimě, že se nemuselo zatahovat síťky ve středních oknech, když se větralo. Bylo fuk, že se svítí večer a větrá se. Ale ta doba pominula. Zas lítá havěť. Někdo večer větral před spaním, nechal v pokojích svítit a nezatáhnul síťku. Hned tam zmetek nějaký vletěl a mám zobanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 13:02

@Kelsey je to možné ze tu nějaký malý zmetek je, ale žádného hsem nenašla…je pravda ze ventilace je otevřená v ložnici cely den než se jde spát..ale zas si říkám komára vych asi nasla? O

• Citovat
  • Upravit
25
29.3.24 14:06

Štenice ne, to by vás svědilo a asi byste toho měla víc. Jinak jako ted už je dobré dát síťky. U nás už lítají hmyzáci, takže jsme ji taky už vyměnily, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.24 14:51

@Krasava86 jako ještě mám dva dobance na zádeli :lol: ale i tak to snad ty štěnice nebyly z toho mám hrůzu, na druhou stranu neměly by se k nám jak dostat, nikde jsme nebyli a máme RD

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 17:09

Teď jsem si ještě rozškrábala tyto na zádech, opravdu to nemůže být od štěnice? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.24 22:31

Update pro všechny blázny jako jsem já…nedalo mi to, celou ložnici jsem ještě jednou obrátila vzhůru nohama, rozložila postel, svlíkla matračku, sundala všechny poličky, prošla všechny knížky, vyrvala lišty ze zdí (manžel mi podekuje) a dokonce i sundala lino z podlahy, no proste jsem koukla všude kam to šlo…když jsem nenašla byť ani maličký náznak toho, že bych tady mohla mít aspoň jednu mršku štěnici, řekla jsem si, ze když už jsem v tom, umeju i okno (jo, museli si lidi říkat co za magora meje okna ve 22:20 😂)
Když jsem otvírala okno, vylétli z nej dva mini komáři, takoví ti nebzučaví…problém vyřešen, a já dneska asi nejdu spát, protože jdu dávat dohromady ložnici

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek