Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
prodigy222 píše:lucie.t píše:A kde jsi ho koupila? Kde to sehnat?
ja mela pro prcka takove mekoucke chrastitko ve tvaru zviratka, navlekalo se mimcu na ruku,jako naramek. neublizi si a odpadaji potize s drzenim.
my podedili, ale kdyz das do vyhledavace -chrastitko na ruku- tak je jich tam spousta
BohunkaP píše:
Když myješ nádobí, nech si ji někde poblíž a povídej něco nebo si zpívej, ona Tě uslyší a bude to. Není potřeba vymýšlet jí nepřetržitou zábavu…
Haha, tak tyhle rady jsem měla nejradši
.
Nic ve zlým
, ale některým dětem tohle prostě nestačí, to že uslyší nebo uvidí maminku.
Mě syn, prořval půlrok nonstop, pokud se nechoval, tak pořád řval.
Nicméně tohle zřejmě není případ Prodigy
.
Fakt si to taky nedokážu představit, ale jestli je schopná do něčeho ručičkou šmrdlat, tak si myslím, že by jí třeba zaujalo nějaké šustivé látkové cosi a pak už jedině maminky náruč ![]()
Bayuska píše:… taky bych řekla, že tohle je poněkud jiná situace.BohunkaP píše:Haha, tak tyhle rady jsem měla nejradši
Když myješ nádobí, nech si ji někde poblíž a povídej něco nebo si zpívej, ona Tě uslyší a bude to. Není potřeba vymýšlet jí nepřetržitou zábavu….
Nic ve zlým, ale některým dětem tohle prostě nestačí, to že uslyší nebo uvidí maminku.
Nicméně tohle zřejmě není případ Prodigy.
BohunkaP píše:Bayuska píše:… taky bych řekla, že tohle je poněkud jiná situace.BohunkaP píše:Haha, tak tyhle rady jsem měla nejradši
Když myješ nádobí, nech si ji někde poblíž a povídej něco nebo si zpívej, ona Tě uslyší a bude to. Není potřeba vymýšlet jí nepřetržitou zábavu….
Nic ve zlým, ale některým dětem tohle prostě nestačí, to že uslyší nebo uvidí maminku.
Nicméně tohle zřejmě není případ Prodigy.
Však jo. Já to nemyslela nijak špatně, od tebě mě to taky nevadí. Není to mířené mě.
Jen jsem si přitom vybavila, jak do mě tenkrát okolí hustilo
.
Naštěstí už je to za mnou
.
![]()
No malá je vesměs hodná, jen když tlačí a nejde to, tak ječí, a když se jí nechce spát a já chci aby spala, tak to ječí taky ![]()