Od kdy chrastítka do ručičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9859
6.11.10 16:47

Od kdy chrastítka do ručičky?

Ahoj holky, od kdy se můžou dávat dětem chrastítka a různý věci na žužlání dětem do ručiček?

Ta moje dvanáctidenní žabka několik hodin denně pročučí nebo prořve :mrgreen: , protože se prostě nudí…teda já mám takovej dojem(nakrmená a vykakaná a přebalená je). Tak na ní mluvim a dělám s ní různý kravinky, abych jí zabavila…děsně jí to vždy zaujme :-D Ale když potřebuju umejt nádobí a tak podobně, nevím jestli jí můžu už teď dát na hraní nějaký žužlátko, aby se na tu chvilku zabavila. Děkuju za zkušenosti a případné rady (rady typu: umej nádobí jindy, nepřijímám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
6.11.10 16:59

No klidně jí to dávat můžeš, ale mám pocit, že takový mimčo zajímá jenom mamina a její obličeje :lol: A ještě by ti to stejně neudržela.Já myla nádobí tak, že Kuba byl v lehátku nebo v sedačce a já ho nohou houpala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.11.10 17:01
Stensa píše:
No klidně jí to dávat můžeš, ale mám pocit, že takový mimčo zajímá jenom mamina a její obličeje :lol: A ještě by ti to stejně neudržela.Já myla nádobí tak, že Kuba byl v lehátku nebo v sedačce a já ho nohou houpala :zed:

tak to je dost dobrý :mrgreen: :palec: no, my máme fuj pudla a ten by jíhned olíz…bych ho prokopla, takže v lehátku jí u sebe v kuchyni mám, ale na stole…a nádobí meju běžně na desetkrát :-D

No ne, mě jde jen o to, když je ještě tak malinká, aby si tím neudělala bouli…přecejen má ještě ty ručičky chramlavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.10 17:08

nějakým látkovým šustidlem si neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.10 17:08

Spíš nad ni něco zajímavého pověsit, dost nízko, aby třeba když máchá ručičkama do toho se mohla trefit. Ale i tak je asi fakt ještě brzo, zkusila bych šátek a nosit=) I když sama jsem nenosila, ale Majda taky lehla a spala, tak co bych se s ní tahala, že=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.11.10 17:17
Pipet píše:
Spíš nad ni něco zajímavého pověsit, dost nízko, aby třeba když máchá ručičkama do toho se mohla trefit. Ale i tak je asi fakt ještě brzo, zkusila bych šátek a nosit=) I když sama jsem nenosila, ale Majda taky lehla a spala, tak co bych se s ní tahala, že=)

Zelená závist :-D ta moje žabka je děsná zvědavka a čiperka…uspat jí je nadlidský úkon :-D Hyper mimi… co bude dál? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.11.10 17:20

Prodigy, já malýmu dala hrazdičku, měla jsem takovou s tou dekou, na jedno zvířátko jsem mu ještě pověsila chrastítko, aby když máchal ručkama do něj bouchnul a nic si neudělal, takhle si vydržel hrát dlouho a bavilo ho to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.11.10 17:21
Pettulle píše:
Prodigy, já malýmu dala hrazdičku, měla jsem takovou s tou dekou, na jedno zvířátko jsem mu ještě pověsila chrastítko, aby když máchal ručkama do něj bouchnul a nic si neudělal, takhle si vydržel hrát dlouho a bavilo ho to :palec:

No jooo vlastně…nějaká hrazdička na to lehátkohoupátko vlastně je…jůůůůůůůůůůůůto zkusím… díky :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.11.10 17:29

malej mi dneska zacal koukat na kamarady co ma v postylce (spiralku, sustivyho plysovyho dracka a kolotoc nad sebou, ale na ten asi jeste moc nevidel :-) ale do rucicek jeste nic nebere, to me radsi drapne za hubu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.11.10 17:30
careynka píše:
malej mi dneska zacal koukat na kamarady co ma v postylce (spiralku, sustivyho plysovyho dracka a kolotoc nad sebou, ale na ten asi jeste moc nevidel :-) ale do rucicek jeste nic nebere, to me radsi drapne za hubu :-D
:lol: :lol: :lol: tak tohle mě pobavilo… :palec: :mrgreen:

Malá když nemá co, tak si do ručiček pevně uchopí pusinku nebo tvářičky a tahá si za ně…střevo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.11.10 17:34
prodigy222 píše:
careynka píše:
malej mi dneska zacal koukat na kamarady co ma v postylce (spiralku, sustivyho plysovyho dracka a kolotoc nad sebou, ale na ten asi jeste moc nevidel :-) ale do rucicek jeste nic nebere, to me radsi drapne za hubu :-D
:lol: :lol: :lol: tak tohle mě pobavilo… :palec: :mrgreen:Malá když nemá co, tak si do ručiček pevně uchopí pusinku nebo tvářičky a tahá si za ně…střevo :mrgreen:

On si furt drape do oci :-( v porodce dostaval rukavicky. Ted dostal dudlika, jinak by furt cucal me a jak pocucaval, tak ho hodne bolelo brisko, ted se to spravilo a vzdy drapne ten dudel a drzi ho az si to vytahne s pusinky a pak rve :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
6.11.10 17:39

Představuju si ani ne dvoutýdenní miminko, jak si hraje s chrastítkem… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne, vážně, možná kolotoč nebo hrazdička, ale takovýhle prcek si fakt s hračkami ještě nepohraje. Když myješ nádobí, nech si ji někde poblíž a povídej něco nebo si zpívej, ona Tě uslyší a bude to. Není potřeba vymýšlet jí nepřetržitou zábavu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.11.10 18:25

ja mela pro prcka takove mekoucke chrastitko ve tvaru zviratka, navlekalo se mimcu na ruku,jako naramek. neublizi si a odpadaji potize s drzenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.11.10 18:34
lucie.t píše:
ja mela pro prcka takove mekoucke chrastitko ve tvaru zviratka, navlekalo se mimcu na ruku,jako naramek. neublizi si a odpadaji potize s drzenim.

A kde jsi ho koupila? Kde to sehnat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
6.11.10 19:04

Rekla bych, ze pro tak malymimco jeste hracky nejsou k nicemu.Az pozdeji.U nas na dobrou pohodu zabiralo zavinuti do deky nebo perinky,zpivani a nebo rytmicke houpani.Prababicka poustela nasemu synovi radio Proglas a ty modlitby a zpevy ho ohromne uklidnovaly :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí