Od kdy do cirkusu?

327
21.5.12 19:11

Od kdy do cirkusu?

Ahoj, od kdy jste začaly brát děti do cirkusu a vydržely tam? Malýmu jsou 2 roky, tak bych ho tam celkem vzala, ale nevím, jestli ho to bude bavit a jestli tam vydrží sedět, je spíš živější, ale třeba na pohádky koukat vydrží. Ani nevím, co se tam vlastně děje, byla jsem tam jen jako dítě a to si nepamatuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.5.12 19:19

My byli až po třetích narozeninách ;) I tak se něčeho bál. Program je rozdělen na dvě půlky- mezi je malá pauza. Aspoň v našem cirkusu co k nám jezdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.5.12 19:27

My bli 14 dní pře 2. narozeninami a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.5.12 19:43

ja viem, ze to je trosku out of topic, ale videli ste niekedy video, ako velmi tyraju zvieratka v cirkuse? co vsetko im robia, aby posluchali?
ako sa zvieratka niekedy zblaznia a vpadnu do obecenstva?
kazdym zakupenim vstupenky tento hnus podporujete :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
21.5.12 19:59

My jsme byly krátce po 3narozeninách ale ne protože by před tím neměl věk ale protože prostě nám to tehdy nějak vyšlo jak časově tak finančně,malej seděl a koukal,tleskal,smál se klaunovi,já bych se v těch dvou letech nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.5.12 21:24

Ahoj, vzala bych tříleté a starší, je to určitě dost individuální. Syn byl letos poprvé jako pětiletý v cirkusu, dřív neměl zájem. Byl v cirkusu JOO,představení bylo poměrně dlouhé, mladší dcera 2,5 roku zůstala s tatínkem a udělali jsme dobře, nevydržela by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.5.12 07:26

KLárka byla ve dvou apůl a byla nadšená. nejvíc se jí líbilo, že se lvice vykadila přímo před ní :))) takže zážitek na ho*no :))) když nevydrží, odejdete, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
22.5.12 07:38

Já bych vzala děti jen do cirkusu, kde jsou jen artisti a pod., jinak od malička můj syn ví, že nepodporujeme týrání zvířat. Podobně i například poníci chodící dokola vozící děti. Takže já se vždy podívám na program a když je tam něco ve stylu
tygr skáče přes hořící kruh, nebo opice v pyžamu, tak nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.5.12 08:10
@dada12 píše:
Já bych vzala děti jen do cirkusu, kde jsou jen artisti a pod., jinak od malička můj syn ví, že nepodporujeme týrání zvířat. Podobně i například poníci chodící dokola vozící děti. Takže já se vždy podívám na program a když je tam něco ve stylu
tygr skáče přes hořící kruh, nebo opice v pyžamu, tak nic. :)
:palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.5.12 08:54

My byli kome těch druhých narozenin, byla jsem připravená na to, že budeme odcházet dřív, program trval snad hodinu a půl, nevěřila jsem, že to naše stálevpohybu dítě zvládne, ale zvládnul to bez problémů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.5.12 09:05

My jsme byli poprvé s malou ve 20ti měsících, schválně jsme seděli blízko východu, ale vydržela celou dobu, byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
22.5.12 16:04

nas syn odmital ze do cirkusu nechce,tak jsem netlacila na pilu, pak sli cca v jeho 3,5 se skolkou a byl naprosto unesen..sve udelalo i to ze to meli jako „vylet“ a zpestreni..navic myslim ze program byl upraven na hodinu prave pro skolkove deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.