Kočárkem Prahou 2012

528
13.5.12 10:43

Kočárkem Prahou 2012

Ahoj holky chystáte se některá 23.5 do žlutých lázní? A holky která už jste tam někdy byly jaké to bylo chceme tam letos jít ale mám strach s přeplněných tramvají a že i tam to bude narvané. Nevěděla jsem kam zařadit tak sem to hodila sem doufám že to nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
13.5.12 11:42

Ahojky, byli jsme loni a jedeme i letos a moc se těšíme! Bylo to úžasný. Nevím jak letos, ale loni byli všechny tramvaje jedoucí do Žlutých lázní nízkopodlažní, s kamarádkou jsme nastupovali na Masaryčce a v pohodě, žádné davy a to jsme tam jeli myslím akorát na tu druhou hodinu, možná trochu dřív. Tam to taky šlo, je tam velký prostor, takže žádné mačkanice ani nebyli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.12 11:55

Jo, už jsem si poslala přihlášku.. Píšou, že dopravní podnik je partnerem akce, takže pojedou k Podolí jen nízkopodlažní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.5.12 13:03

Chtěla bych se zeptat vás, co už jste tam byli loni, jak to tam bylo s parkováním? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.5.12 13:11
@e-v-k píše:
Chtěla bych se zeptat vás, co už jste tam byli loni, jak to tam bylo s parkováním? díky

Přijel tam pak za námi autem manžel a parkoval tam podél té silnice a aut tam bylo zaparkovaných dost, tak nevím, jestli šlo jen tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
13.5.12 13:31

gabriela82: tu přihlášku máš na mysli tu vstupenku co si vytiskneš a pak jdeš dříve než ti co ji nemají asi že, tu už taky máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.12 16:24

@brouček123 ano to je ono.. hlavně bych chtěla vyhrát v té tombole.. nejlépe nějaké golfky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
13.5.12 17:13

@gabriela82 to se daj vyhrát i golfky v tombole? kde jsi to zistila co se tam dá vše vyhrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.5.12 17:15

@brouček123 ale néé, tam jen píšou, že bude tombola.. Pochybuju, že by tam byly golfky, ale já teď o nějakých uvažuju, takže to byl jen fór, ale hodily by se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
13.5.12 17:22
@gabriela82 píše:
@brouček123 ale néé, tam jen píšou, že bude tombola.. Pochybuju, že by tam byly golfky, ale já teď o nějakých uvažuju, takže to byl jen fór, ale hodily by se :mrgreen:

jo tak tak to bych brala poukaz na týdení dovču u moře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.5.12 17:25

V tombole vyhrával snad každý, losovali nonstop, čísla lepili zvenku na stan a maminky si to musí samy ohlídat :-) My vyhráli plaváčka od Sevylor, kamarádka sadu látkovek, vím že tam měli i panenky Baby Born, Lego,… Plno toho :-) Golfky se tam vyhrávali - první 3 maminky, co uhodli kolik se sešlo kočárků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.5.12 13:42

Pcha, my teda v tombole nevyhráli nic :-D Tak snad letos, pokud zrovna nebudu rodit:-))
Jinak nízkopodlažní tramvaje pojedou a co se týče registrace, tak na tu já kašlu, nakonec se registruje většina, takže tam žádná fronta určitě nebude:-))
No a s tím parkováním bych jukla na mapu, minule na tý hlavní bylo docela plno, takže asi lépe vědět, kde je nějaké parkoviště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.5.12 15:09

holky a myslíte že nám výjde počasí? na seznamu mi to hlásí zatáhlé a jak vidím že dnes tak hrozně fouká tak mám starch že bude škartedě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.5.12 17:34

@brouček123 do stredy casu dost a na seznam na pocasi zasadne nekoukam!!!
Hele: http://www.meteocentrum.cz/…d-pocasi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.5.12 21:28

@Moni25 tam je to přehledný díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.