Dá se dojít na Radhošť s kočárem?

4066
11.5.12 08:32

Dá se dojít na Radhošť s kočárem?

poraďte prosím, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
11.5.12 08:36

Dá.

• Citovat
  • Upravit
7661
11.5.12 08:37

Osobní zkušenost nemám, ale jestli mě paměť nešálí a tu cestu nahoru si dobře pamatuju, tak bych to z Pusteven se sporťákem asi dala. Alespoň si nevybavuju žádnou překážku, která by se nedala obejít po chodníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.5.12 09:02

Jo,jeli jsme po cestě s kočárem a vyšli jsme až k Radhošti.Je to štreka…teda pro mně,lemru línou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
11.5.12 09:17

dá se, a je to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.5.12 09:29

Určitě se to dá, my tak šli jak s hlubokým kočárem, tak se sporťákem i kamarádka s rozklepanýma maličkýma golfkama :)

• Citovat
  • Upravit
P28
11.5.12 09:43

Dá, ale nadřeš se. S golfkama si to neumím představit, ale s pérovací Inglesinou to šlo celkem v pohodě. Pravda ze synka jsme málem vytřásli duši, ale došli jsme.

• Citovat
  • Upravit
20518
11.5.12 09:49

Na Pustevny rozhodně jo, tam je asfatka, ale krpál šílenej. Byli jsme tam před 4 roky a tlačili teda tatínkové. K Radhošti a dál je teda cesta už horší - teda dost - ale se sporťákem se to „nějak“ dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.5.12 12:26

podle mě je to dost šílené. Na pustevny z Trojanovic je to v poho, ale pak šlapat přez balvany a kameny s kočárem - pro mě něco nepředstavitelného. Spíš bych volila klokanku nebo přímo krosnu pro malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
11.5.12 12:30

díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.5.12 14:02

my byli loni, se sporťákem s gumovými koly úplně v pohodě, ale s golfkama bychom to asi nedali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.5.12 19:00

Hm, že bych to doma teda taky navrhla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
29.9.12 17:49

Holky, jak dlouho trvá s kočárkem z Pusteven k Radhošti? Šla jsem to jen jednou a už je to víc než 15let a moc si z toho nepamatuji.
A dá se vyjet s kočárkem ten první kopec? Pamatuji si, že tam byly strašné kameny a dalo to práci i samotnému člověku. Brácha říkal, že tam kočárky viděl jet bez problému (ale věřte 15letému klukovi :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
2788
29.9.12 17:57

Byli jsme tam před dvěma lety a řekla bych tak 15 - 30 minut?? Záleží, jestli se kocháte, jdete rychle…ale jinak je to kousek.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.9.12 17:59

Z Pusteven na Radhošť jsme s kočárkem v pohodě dojeli… máme teda velká kolečka, ale bylo to bez nějakých větších problémů… na ten první kopec (jestli myslíš takovou tu vyhlídku hned nad Pustevnami) vede asfaltka, ty hrozné šutry jsou jako zkratka přímo nahoru, asfaltka to pěkně dokola obejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.