Traken - rytířské představení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Traken - rytířské představení
Ahoj,
byl jste nekdo na predstaveni? Dneska ma byt u nas chci s prckem vyrazit ale nevim, jestli to je venku primo nebo ve stanu - jako cirkus - docela totiz mrholi..
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
fuci a leje, jako zase odstonat to nemusime a pochybuju ze to v desti bude, kdyz to neni kryte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že pokud to není nějak extrémní, tak představení bude, alespon u nás bylo…
Já osobně bych nešla, ty teplotní skoky jsou fakt hrozný
- Citovat
- Upravit
já teda u nás nebyla když tady byli ale prý chtěli 250 za dospělého a 100 za dítě. Ale mám to jen z doslechu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
já teda u nás nebyla když tady byli ale prý chtěli 250 za dospělého a 100 za dítě. Ale mám to jen z doslechu.
vstupne je 100 za dite a 200 za dospeleho
a delka programu je cca 1,5 hodiny cuz je asi stejny jako cirkus nebo co zaplatis za kino.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, je to venku. Rytířské turnaje máme vždy venku… TUším, že Traken jsou přímo koňáci…
- Citovat
- Upravit
@Gibbo píše:
ahojky, je to venku. Rytířské turnaje máme vždy venku… TUším, že Traken jsou přímo koňáci…
jj diky,
uz neprsi, trosku fouka ale pry krome vylozenych extremu je to
vzdy, takze asi vezmu deku, at si mame na co sednout teplyho a vyrazime, v kine nic nedavaj, daleko cestovat se mi nechce, a celej den doma bych se z prcka zblaznila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale prý to je hezké.....říkaly mi děti v práci že byly a líbilo se jim to,.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je to fakt krasny, doporucuju!! Maji to udelany jako cely predstaveni s pribehem, delaji gagy, detem se to moc libi, vzla jsem teda deku a bylo dobre, ale kdo ji nemel tak myslim ze jim zadky dost mrzly ![]()
proste vybava jak do letniho kina, ale zase jsme pekne vyfoukani a snad ten lotrik nas brzo usne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.