Od kdy do sporťáku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
5.8.10 21:29

to je fakt no… to asi není nejlepší :-D když malý od sestry v tom byl tak hodný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.8.10 21:29
vesna píše:
Když bylo Terezce tak půl roku tak taky ještě neseděla, v kočárku křičela jako divá, tak nám fyzioterapeutka poradila, jezdit na bříšku. Tak pase i hříbata, takže posiluje zádové svaly na lezení a jak to vyrovnává, jak kočárek drncá, tak i další svaly. A Terka byla spokojená, že viděla a já, že je klid a navíc jsme několik hodin denně nenápadně posilovaly :palec: Ale je fakt, že máme hluboký klasický kočárek Teutonia, kde lze přehodit madlo, takže jela hlavou klasicky napřed a ještě jsem jí přicvakla pro jistotu na kšíry (ještě po nás :oops: ) aby při brždění nevyletěla ven. :-)

To mě napadlo taky, ale 3m dítě asi na bříšku moc dlouho nevydrží. :-(

• Citovat
  • Upravit
2830
5.8.10 21:32

no zkoušela jsem to ještě v tom minule.. ale v tom hlubokém to moc efekt nemá.. stejně nevidí...... chjooo… já asi nebudu nikam chodit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 21:33

a neexistuje něco mezi sedačkou sportákem a hlubokým???? vždyt něšco musí být už pro menší děti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
5.8.10 21:41

Já myslím že tohle období mají snad všechny děti, nebo aspoň my jsme ho měli taky.
Prostě jsme to přežili a jezdíme v hluboké doteď. Do sporťáku dám až bude sedět, počítám tak září.
Ve třech měsících bych nedala. Šátkujeme taky a na břiše jezdíme taky hodně a v poho se dá vydžet. Vozím v kočárku oblíbený hračky a prostě si s sním po cestě povídám, hraju, lechtám na nohách a nemáme problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 21:45

Nevím.. je to čím dál horší… histerický záchvat jen jak ji tam chci dát.. ani cumel, ani hračky nic. Je najezená, vykakaná, přebalená a nevím co všechno ale do kočárku nechce. Už tam ani neusne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.8.10 21:52

já nechápu, v čem je problém, pokud jde sporťák do úplného lehu, klidně bych ho využila,vyzkoušela chvíli položit na bříško, chvíli na záda..

samozřejmě, že se děti nemají posazovat atd., (ono ani nosit v klokankách..), nicméně v polohovacích korbách se jim zádíčka přizvedávají běžně a nikdo se nad tím nepozastavuje.. protože je to v korbě… ve sporťáku do úplného lehu nevidím nejmenší problém… vůbec bych neváhala..

proč dítě i maminku trápit?

jinak ve 3měsících se vojta taky začal dostávat z bříška na záda, takové to překocení, ve 4m se během 3 dnůl otočil tam a zpátky. brzy to je, ale ne zas tak moc.. některé děti jsou prostě šikovné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.8.10 21:52

Já jsem dala malýho do sporťáku až když se nevešel do hlubokýho…a má ho hodně naležato,protože si zatím teprve sedá,a navíc v kočárku na procházce většinou spí.Myslím,že není dobrý tak malý dítě dávat do sporťáku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.10 21:57

dle mého názoru je to úplně jedno v jakém kočárku dítě je..hlavní je aby leželo. Starší dcera byla také ve sporťáku dřív něž seděla a přežila to a nic jí není :-)

PS: to by děti dejme tomu nesměli mít ani polohovací klíny v postýlce či ležet v různých lehátkách - taky při tom nejsou úplně rovno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.8.10 22:18
Kamca78 píše:
dle mého názoru je to úplně jedno v jakém kočárku dítě je..hlavní je aby leželo. Starší dcera byla také ve sporťáku dřív něž seděla a přežila to a nic jí není :-)PS: to by děti dejme tomu nesměli mít ani polohovací klíny v postýlce či ležet v různých lehátkách - taky při tom nejsou úplně rovno
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 22:22

Kámočška jezdí s malou v autosedačce jako v kočárku.. myslíte že je lepší tohle nebo sporťák který jde do lehu… i když jí se ani v te sedačce nelíbí.. ale víc než v hlubokém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.8.10 22:26
Muchitos píše:
Kámočška jezdí s malou v autosedačce jako v kočárku.. myslíte že je lepší tohle nebo sporťák který jde do lehu… i když jí se ani v te sedačce nelíbí.. ale víc než v hlubokém…

určitě je lepší ten sporťák :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.8.10 22:32

Ahoj,

nevím, proč by si jí do sportáku nemohla dát… vždyt plno lidí ani nepořizuje korbibčku a jdou jen s vložnou taškou do sportáku… to je zas nějaký trend, že si každý myslí, že do sportáku může dítě od půl roka atd… Ted v obchodáku nás s kamarádkou zastavila ženská a rozplívala se nad mrnousama a kamarádky se ptala, kolik je malý, když jí řekla, že 4 měsíce, tak jí skoro seřvala, jak je možný, že jí má ve sporťáku… :cert: my jsme ve sportáku od konce 3. měsíce…

A k otáčení-pokud to dělá sama, tak v tom nevidím problém, vždy dítě začne dělat samo to, na co se cítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.8.10 22:56

Pokud to je sporťák do úplného lehu, myslím, že opravdu není problém. ale ono hodně sporťáků je třeba do 160ti stupňů a ikdyž se to zdá jen malinký sklon, tak po usnutí se při drncání mimčo setřese a zbortí do strany.

• Citovat
  • Upravit
10482
5.8.10 23:54
adus píše:
Ahoj,

nevím, proč by si jí do sportáku nemohla dát… vždyt plno lidí ani nepořizuje korbibčku a jdou jen s vložnou taškou do sportáku… to je zas nějaký trend, že si každý myslí, že do sportáku může dítě od půl roka atd… Ted v obchodáku nás s kamarádkou zastavila ženská a rozplívala se nad mrnousama a kamarádky se ptala, kolik je malý, když jí řekla, že 4 měsíce, tak jí skoro seřvala, jak je možný, že jí má ve sporťáku… :cert: my jsme ve sportáku od konce 3. měsíce…

A k otáčení-pokud to dělá sama, tak v tom nevidím problém, vždy dítě začne dělat samo to, na co se cítí…
:palec:

naprosto souhlasím!!
já vozila Vojtu od 5m (byl by nebezpečný sám sobě, pérující na kolínkách..) a taky jsem se setkala s tímhle přístupem. kamarádky vozily v korbách s přizvedlými zády. dítě se jim klátilo daleko více než moje lehce přizvedlé (a btw, hoodně motoricky napřed), ale jim nikdo nespílal, protože děti byly v korbě. zato já byla terčem uštěpačných poznámek o vývoji zad apod. tohle mi fakt hlava nebere!

autosedačku bych nebrala, vidím jí jako prostředek pro převoz autem, maximálně v nouzi chvíli, ale sporťák se mi zdá lepší o 100 % .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí