Od kdy do sporťáku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2830
5.8.10 20:54

Od kdy do spoťáku?

Ahoj máme zase problém… malá už vůbec nechce bývat v hlubokém kočárku a dokonce už ani v autosedačce. Dneska jsem ji posadila na chvíli do X-landeru do sporťáku od sestry, napolohovala jsem jí to skoro až do lehu, že byla tak nějak jak v sedačce a bylo po řevu, najednou jen ležela a koukala.. nádhera. Tak se chci zeptat jestli není nějaký kočárek pro 3 měsíšční mimičo.. vím že se má do sporťáku až když samo sedí, ale četla jsem hodně diskuzí a už i tak malé děti ve sporťáku jezdí… tak nevím.. :nevim:

a ještě jeden dotaz jen tak mimo… je možné aby se mimino ve 3 měsících přetočilo na bříško?? malá se to dneska naučila apořád to dělá.. a všichni mě straší, že to není dobré, že může mít svalové napětí nebo co… prosím poradte… dík :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
5.8.10 20:58

Já dávala malou do sporťáku od čtyř měsíců, do lehu /nebo skorolehu), vyhovovalo jí, že může koukat na svět, z korby to nešlo.

S tím otáčením - zrovna jsem dost čučela, že kamarádčina malá se to naučila už ve dvou měsících :-o neporadím, jestli je to dobře, ale aspoň, že nejste zas taková vyjímka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 21:03

oo díky to mě uklidnilo že nejsme jediní… je to hodně brzo… prý bude mít hrb jak ježibaba mě straší.. ale jak jí to mám asi zakázat???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
5.8.10 21:03

se sporťákem neporadím, ale otáčení na bříško ve3 měsících je v pohodě, je klidně možný, že jste prostě hodně šikovný. Kolem nás je takových dětí několik. Záleží tedy i na tom jak to dělá, ale hlavně, že se netočí opačně, z bříška na záda.

• Citovat
  • Upravit
2830
5.8.10 21:05

jo to vím že je špatně no… a podle mě to není nějaká křeč nebo něco.. se tak dlouho koulí na bok až se překoulí… je to sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.8.10 21:06

Tak sedět by určitě neměla, ale co potom dělat, když řve. :nevim: O tom přetáčení nevím, našemu budou 4m. a ani na bříšku ho to nijak nerajcuje, natož se přetáčet. Prostě máš šikulku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.8.10 21:07

Já bych tedy dítě ve 3 měsících do sporťáku nedala, zvlášť pokud nejde do úplného lehu. myslím, že pláč v kočárku je dočasné záležitost. stejně tak ti může začít plakat za měsic i ve sporťáku. Sama jsem zkusila dát syna do sporťáku v 6ti měsících a po usnutí se mi zdálo, že se tam jakoby hroutí do stran, je v kočárku nakřivo.

• Citovat
  • Upravit
1901
5.8.10 21:11

Já dávala Karolínku do sporťáku od třech a půl měsíců a v pohodě. Malá byla spokojená a já také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 21:11

Máme sporták co jde dát do uplného lehu, a neposadila bych ji. Ale má větší výhled ze sportáku než z hlubokého. A není to dočasná záležitost.. chce se koukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.8.10 21:17
Muchitos píše:
Máme sporták co jde dát do uplného lehu, a neposadila bych ji. Ale má větší výhled ze sportáku než z hlubokého. A není to dočasná záležitost.. chce se koukat…

Tak pokud jde do lehu, tak proč ne. :nevim: U nás to dočasná záležitost byla. Chtěl koukat, do sporťáku jsem dávat nechtěla, tak jsem nějaký čas nosila ven v šátku, to viděl krásně. Za měsíc zas vzal kočár na milost a v hlubokém vydržel až do 8 měsíců. Teď zas dělá fory a sporťák nee, takže se stává, že táhnu dítě v šátku na zádech a tlačím prázdný kočár. :zed:

• Citovat
  • Upravit
65268
5.8.10 21:18

Jestli jde do lehu,klidně…já bych dala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.8.10 21:19
neczuz píše:
Já bych tedy dítě ve 3 měsících do sporťáku nedala, zvlášť pokud nejde do úplného lehu. myslím, že pláč v kočárku je dočasné záležitost. stejně tak ti může začít plakat za měsic i ve sporťáku. Sama jsem zkusila dát syna do sporťáku v 6ti měsících a po usnutí se mi zdálo, že se tam jakoby hroutí do stran, je v kočárku nakřivo.

Přesně tak. Páteř prostě není podepřená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
5.8.10 21:24

Ale co sní mám dělat když se nikam nedostanu když prostě jen řve a řve a řve.. ani v nosítku od chica už nechce být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.8.10 21:26
Muchitos píše:
Ale co sní mám dělat když se nikam nedostanu když prostě jen řve a řve a řve.. ani v nosítku od chica už nechce být…

v nosítku od chicca bych řvala taky. zkus se pověsit za rozkrok, jak dlouho to vydržíš. :wink:

• Citovat
  • Upravit
714
5.8.10 21:28

Když bylo Terezce tak půl roku tak taky ještě neseděla, v kočárku křičela jako divá, tak nám fyzioterapeutka poradila, jezdit na bříšku. Tak pase i hříbata, takže posiluje zádové svaly na lezení a jak to vyrovnává, jak kočárek drncá, tak i další svaly. A Terka byla spokojená, že viděla a já, že je klid a navíc jsme několik hodin denně nenápadně posilovaly :palec: Ale je fakt, že máme hluboký klasický kočárek Teutonia, kde lze přehodit madlo, takže jela hlavou klasicky napřed a ještě jsem jí přicvakla pro jistotu na kšíry (ještě po nás :oops: ) aby při brždění nevyletěla ven. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí