Od kdy mléčne výrobky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3802
21.4.10 11:12

Od kdy mlecne vyrobky

Ahojky Maminky,

jsme po rotavirove viroze, od soboty uz nemame prujem, vcera a dnes jsme meli temer zacpu. Chtela jsem se zeptat, jak dlouho by se mela dodrzovat dieta a od kdy budeme moct zacit s mlekem, jogurtem. Nerada bych to uspechala, ale maly mi ji jen piskoty rohliky a banany, ajak jsem psala, dnes mu dalo poradne zabrat, nez se vykakal. Varena dietni jidla nechce. Dnes jsem mu uz dala trochu setrne bramboracky, te si trochu vzal.
Uz dostava chut, ale na to, co jime mi a ja se porad bojim, kdyz si vzpomenu, co bylo minuly tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
21.4.10 11:21

my jsme to to měli v zimě a od lékařů mi bylo řečeno že ještě 10 dní po vyléčení když už nemá průjem mléko a mléčné výrobky nesmí.Já to teda dodržela jen 5 dní protože malej už byl nervní že nic nemůže,Začala jsem ale z lehka,Koupila jsem hami polévky v kterých je trochu obsažené mléko a není ho tam moc to jsem malému dávala jen na oběd když mu nic nebylo prujem se nevracel tak jsem zkusila na sváču jogurt a když i po tom nic tak jsem najela zas na nornál,ALE TĚCH 5 DNÍ BYCH JAKO Z TĚCH DESETI VYDRŽELA.Když se nemůže vykadit uvař mu polévku a musí hodně pít aby se kakaání „zředilo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.4.10 16:57

Malý měl střevní chřipku a doktorka doporučila při průjmu 3 dny bez mléka - dieta (rohlíky, bebe sušenky, jablko podušené, banán rozmixovaný, dušená mrkev, brambory, rýže, bílé maso, vývar z kuřete)
po 3 dnech: rohlík s máslem, je-li vše v pořádku, odpoledne jogurt
hlavně hodně pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.4.10 11:33
kmacek píše:
Malý měl střevní chřipku a doktorka doporučila při průjmu 3 dny bez mléka - dieta (rohlíky, bebe sušenky, jablko podušené, banán rozmixovaný, dušená mrkev, brambory, rýže, bílé maso, vývar z kuřete)
po 3 dnech: rohlík s máslem, je-li vše v pořádku, odpoledne jogurt
hlavně hodně pít

střevní chřipka ta je mírnější než ten rotavir co jsme měli my tam je ta dieta delší,ale jinak to jídlo to samé.Musi se pak zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
22.4.10 11:57

BarbaraF: moc dekuji, v nedeli asi zkusim trochu jogurtu a uvidim, co bude. Jj, rotavir je peknej hajzlik, kdyz si vzpomenu, jak ten nas energetacek v nemocnici lezel a vubec na nic nereagoval, hruza. Doufam, ze jsme to meli jednou a naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
22.4.10 18:48

Jo to já taky u nás doufam tan naš skřet taky ležel v nemocnici jak mrtvej.Jen jsem tam brečela a pak tam musel muj chlap bo jsem to chytla taky :mrgreen: s tím jídlem zkoušej a uvidíš podle mě mu už v neděli po mlíku nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí