Od kdy patrová postel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
5.12.12 18:46

Ahoj, tak já se rozhoduji mezi těmito postelemi a taky nevím kterou vybrat.Jsou všechny též rozložitelné na dvě samostatné postele.
 http://www.babynabytek.cz/…--buk-p1443/

http://www.detske-pokoje.eu/…ki-2035.html

www.meblik.cz

http://www.meblik.cz/…dons/110.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
4.2.13 07:47

Ahoj holky,
také uvažujeme o patrové postýlce. Chtěla bych ji koupit koncem roku, na Vánoce 2013. V té době bude mladší dceři 2,5 roku, starší bude spát nahoře. Jen nevím, jestli to nebude brzy, aby nechodila mladší nahoru za starší dcerou a jak budou dělat blbosti nespadla dolů.
Hako: Jakou jste nakonec pořídili postýlku? Tu první jsem okukovala už před pár měsíci ale připadal mi ten rozměr mezi oběma postýlkama moc malý, u té druhé postýlky je to lamino a to má tendenci se lámat, brzy se zničí. Nejvíce se mi líbí postýlka z obrázku, postýlka vypadá dost bytelná a určitě unese víc než 9o kilo váhy. U nás je rozhodující především nosnost obou lůžek. Aby unesla postýlka mě i starší dceru. Takže 9o kilo nosnosti je opravdu málo. Nehledě na to, že si tu pak třeba budou vodit ve škole své kamarádky a budou ve 3 hupsat po postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
5.2.13 18:32

@micha.bello tak nakonec ani jednu.Ta na obrázku co je, nebyla v kamenném obchodě k prohlédnutí, tudíž jsem usoudila, že asi nebudu riskovat.Taky mně dost štvalo, že délka ložné plochy není 200cm, ale jen myslím 190 cm.No a pak jsem na ní četla špatné recenze, že ten žebřík je na nic a že je nepohodlný a já nevím co ještě. Hlavně mně dost naštvalo, bombardování emailem, zda jsem si něco z jejich nabídky vybrala. Docela vlezlý na to, že se člověk jen chtěl informovat kolik taková postel stojí. Ceny tam totiž nemají, musíš žádat emailem.(vyčůraně)

Já objednala nakonec tuto: http://www.postele-palandy.cz/…e.php,akorát jsem si jí nechala upravit dle svého. Nechtěla jsem nikdy toto dřevo, pořád jsem hledala něco v buku nebo dubu, ale bohužel nenarazila jsem na nic.Tak jsem dala tady na holky z Emimina a jsou tam i na těch stránkách recenze od lidí co si od nich též nechali dělat postele. Bohužel v buku ani v dubu oni nevyrábí, za to jsou ochotný poupravit rozměry a i moří na požadovanou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
12.2.13 13:35

Jestli můžu přihodit zkušenost ;) My jsme nakonec pořídili tuto , k tomu dolů 2 šuplíky/úložáky a na spodní postel zábranu a nemůžu si stěžovat. I když lezem nahoru my, dospěláci, tak se postel ani nehne (narozdíl od takových ikeáckých apod., to je děs)… schůdky jsou sundávací, jen na háčky zavěšené, takže když mě malý (3 roky) prudí, že pořád leze nahoru a pak huláka, že se bojí dolu (i když umí, satan :twisted: ), tak je odháknu a dám nahoru na patro, a je klid :-)
Takhle to třeba budu dělat i v době, kdy malá (teď 5 měsíců) bude akční a třeba bude vymýšlet bejkárny.. schovám schody a bude po ptákách :-) A já bych se ale těch blbostí nahoře zas tolik nebála, ony si děti zvyknou a podle mě jim zdravý pud sebezáchovy zabrání tam vyloženě lumpačit, aby spadly… kamarádka tam má holky ještě „od dřív“ a není problém. A když přijdem, tak děcka blbnou jak šílenci, ale žádný nakláněčky a nebezpečnosti nedělaj :-)
A i matrace jsme koupili na té samé stránce, myslím, že jsou též kvalitní ;) Za nás mohu doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 23:32

Ahoj, pořád přemýšlím, jak vyřešit spaní dětí. Jsem sama (bez chlapa) ložnici mam s dětma společnou. Starší syn (4 roky) se mnou spi ve velké posteli, mladší (v srpnu mu budou 2 roky) spi v postýlce ještě a k ránu se většinou vetře k nam :mrgreen: No me se spí hrozně :mrgreen: Spím různě pokroucená a často v na té škvírce mezi matracemi :roll: :lol: Přemýšlím o koupi patrové postele, nebo nějaké jiné řešení.. Mam obavu, aby mladší v noci třeba nechtěl lézt nahoru ke staršímu
Mate nějaké jiné nápady? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
12.6.16 23:40

@MilijonDolarBejby Jestli chceš patrovou kvůli tomu, že řešíš málo místa, tak jediná jiná varianta, která mě napadá, je postel s druhým výsuvným lůžkem, něco jako toto http://www.domestav.cz/…ostorem.html My ji máme na chatě a děckám se na ní spí dobře, na dvou takových postelích spí starší syn s bratranci, můžou spát vedle sebe, ale zároveň každý ve své posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 23:50
@Hoa Mai píše:
@MilijonDolarBejby Jestli chceš patrovou kvůli tomu, že řešíš málo místa, tak jediná jiná varianta, která mě napadá, je postel s druhým výsuvným lůžkem, něco jako toto http://www.domestav.cz/…ostorem.html My ji máme na chatě a děckám se na ní spí dobře, na dvou takových postelích spí starší syn s bratranci, můžou spát vedle sebe, ale zároveň každý ve své posteli.
dekuji, to vypadá dobře. Jen my tam máme skříně, takže bych druhé lůžko nevysunula, ale dekuji za typ, zkusím pořešit celkově uspořádání ložnice :mrgreen: Pro takový prcky je to určitě bezpečnější, než patrovka, nebo jedině ještě pár měsíců vydržet :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.6.16 00:46

Patrovku jsme kupovali, když staršímu byly 4 a mladším 2. Byla v rohu místnosti, z kratší strany na ni ještě navazovala skříň, která byla bez pár cm do stropu. Zábranu nahoře to má určitě přes 30cm, chtěli jsme tam koupit takovou tu bezpečnostní síť, nakonec jsme to odkládali tak dlouho, až z toho sešlo.
A v pohodě, samozřejmě to nejdřív byla atrakce pro všechny 3, pak si zvykli a malí nahoru téměř nelezli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 07:14
@Gigis píše:
Patrovku jsme kupovali, když staršímu byly 4 a mladším 2. Byla v rohu místnosti, z kratší strany na ni ještě navazovala skříň, která byla bez pár cm do stropu. Zábranu nahoře to má určitě přes 30cm, chtěli jsme tam koupit takovou tu bezpečnostní síť, nakonec jsme to odkládali tak dlouho, až z toho sešlo.
A v pohodě, samozřejmě to nejdřív byla atrakce pro všechny 3, pak si zvykli a malí nahoru téměř nelezli.

Tak to je věk, jako u mě, takže jsi me uklidnila :mrgreen:
Dekuji za rady holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí