Jaké peřiny do zkrácené postýlky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
902
24.5.12 19:17

Jaké peřiny do zkrácené postýlky

Holky, jaké pařiny máte do zkrácené postýlky? Máme tuto http://www.ikea.com/…s/S39836495/ z IKEA a peřiny z miminkovské postýlky začínají být naší malé krátké…Jakým rozměrem jste to vyřešily vy? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3380
24.5.12 19:21

Ja jsem dala normalni, i polstar. V nohach ma perinu trochu nahrnutou,nicemu to neva. Pred zimou jsem dala klasickou perinu i dvouletakovi do mimi postylky a super, nemusim resit odkopavani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.5.12 19:23

Já právě taky koupila 140 X 200 a polštář 70 X 90, ale přijde mi ta postýlka strašně plná. Hlavně ten polštář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.5.12 19:29

To je na zvyku :-). Ale jinak v te ikei maji myslim i spesl nejaky rozmer do techto posteli. Ale me to prislo zbytecne, brzo dostanou oba klasickou postel. Zatim to mame takhle,neni misto. Ale mame teda tenke periny,zadny duchny :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.5.12 19:51

a co ten mensi polstař? Mám ho z ikei, tusim, ze povleceni na polstar delaji taky jen ten mensi…mam od nich dvoje povleceni a vlastne jsem si kvuli tomu kupovala i jejich polstar, puvodne jsem mela taky ten obr velikej…tenhle ikeackej je… polovicni?

• Citovat
  • Upravit
902
24.5.12 19:55

My taky nemáme duchny, jen tenké lehké…spíš mi vadí ten polštář a nevím, jak to vyřešit s povlečením? Když koupím menší polštář, nebude mi na něj běžné povlečení sedět??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.5.12 20:02

@Týja v ikee prodávají pouze povlečení na tyhle jejich poloviční polštáře, dál třeba v jysku a pod.

• Citovat
  • Upravit
902
24.5.12 20:07
@pokymar píše:
@Týja v ikee prodávají pouze povlečení na tyhle jejich poloviční polštáře, dál třeba v jysku a pod.

JJ, to právě vím, že tam mají ty jejich spešl rozměry…a jak to právě vyřešit, když jí nechám tu velkou peřinu a koupím menší polštář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
24.5.12 20:13

jako aby měla stejný povlak na polštáři i pěřině?

• šikovnější kámoška se šicím strojem ti z jednoho velkého povlaku udělá dva ty jejich
  • v jysku právě kupuju povlaky na tyhle polštáře (Asi za stovku, možná ani to ne) v neutrálních barvách a vypadá to dobře k jakémukoli povlečení
    :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
10378
24.5.12 20:14

Já kupovala v Jysku polštář 50×60 cm a strkám ho do klasického velkého povlaku úplně dozadu a co přebývá tak ohnu a strčím pod polštář a malýmu to vůbec nevadí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.5.12 20:29
@pokymar píše:
jako aby měla stejný povlak na polštáři i pěřině?
  • šikovnější kámoška se šicím strojem ti z jednoho velkého povlaku udělá dva ty jejich
  • v jysku právě kupuju povlaky na tyhle polštáře (Asi za stovku, možná ani to ne) v neutrálních barvách a vypadá to dobře k jakémukoli povlečení
    :kytka:

JJ, přešít to mě taky napadlo…a nezmění se ten motiv na povlečení moc? Jsem švadlena blbec - totální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.5.12 20:40

A mohl by někdo vložit fotku, jak vypadá postýlka s těmi velkými peřinami a polštářem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.5.12 20:50

dcera ma jeste mensi postylku a ma normalne velkou perinu. Polstare teda ma trochu atypicky z francie 60×60, ale stale nemam ten polstar, tak pouzivam ten maly z ikei a to co precuhuje, tak zalozim za matraci. Nahradni povleceni ma z ikei.
Povlaky jsem jeste dokupovala dva, neutralni do barvy a ze k tomu nekdy dokoupim tu perinu. Z ceskech rozmeru bych ten velky polstar normalne zkratila.

fotku snad najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
24.5.12 20:57

Tak já asi koupím v jysku ještě ten menší polštář a zkusíme ten povlak přešít…

Za fotku budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.5.12 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie