Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, jaké pařiny máte do zkrácené postýlky? Máme tuto http://www.ikea.com/…s/S39836495/ z IKEA a peřiny z miminkovské postýlky začínají být naší malé krátké…Jakým rozměrem jste to vyřešily vy? Díky ![]()
Ja jsem dala normalni, i polstar. V nohach ma perinu trochu nahrnutou,nicemu to neva. Pred zimou jsem dala klasickou perinu i dvouletakovi do mimi postylky a super, nemusim resit odkopavani ![]()
Já právě taky koupila 140 X 200 a polštář 70 X 90, ale přijde mi ta postýlka strašně plná. Hlavně ten polštář ![]()
To je na zvyku
. Ale jinak v te ikei maji myslim i spesl nejaky rozmer do techto posteli. Ale me to prislo zbytecne, brzo dostanou oba klasickou postel. Zatim to mame takhle,neni misto. Ale mame teda tenke periny,zadny duchny
.
a co ten mensi polstař? Mám ho z ikei, tusim, ze povleceni na polstar delaji taky jen ten mensi…mam od nich dvoje povleceni a vlastne jsem si kvuli tomu kupovala i jejich polstar, puvodne jsem mela taky ten obr velikej…tenhle ikeackej je… polovicni?
My taky nemáme duchny, jen tenké lehké…spíš mi vadí ten polštář a nevím, jak to vyřešit s povlečením? Když koupím menší polštář, nebude mi na něj běžné povlečení sedět??!!
@Týja v ikee prodávají pouze povlečení na tyhle jejich poloviční polštáře, dál třeba v jysku a pod.
@pokymar píše:
@Týja v ikee prodávají pouze povlečení na tyhle jejich poloviční polštáře, dál třeba v jysku a pod.
JJ, to právě vím, že tam mají ty jejich spešl rozměry…a jak to právě vyřešit, když jí nechám tu velkou peřinu a koupím menší polštář?
jako aby měla stejný povlak na polštáři i pěřině?
Já kupovala v Jysku polštář 50×60 cm a strkám ho do klasického velkého povlaku úplně dozadu a co přebývá tak ohnu a strčím pod polštář a malýmu to vůbec nevadí ![]()
@pokymar píše:
jako aby měla stejný povlak na polštáři i pěřině?
- šikovnější kámoška se šicím strojem ti z jednoho velkého povlaku udělá dva ty jejich
- v jysku právě kupuju povlaky na tyhle polštáře (Asi za stovku, možná ani to ne) v neutrálních barvách a vypadá to dobře k jakémukoli povlečení
JJ, přešít to mě taky napadlo…a nezmění se ten motiv na povlečení moc? Jsem švadlena blbec - totální!
A mohl by někdo vložit fotku, jak vypadá postýlka s těmi velkými peřinami a polštářem?
dcera ma jeste mensi postylku a ma normalne velkou perinu. Polstare teda ma trochu atypicky z francie 60×60, ale stale nemam ten polstar, tak pouzivam ten maly z ikei a to co precuhuje, tak zalozim za matraci. Nahradni povleceni ma z ikei.
Povlaky jsem jeste dokupovala dva, neutralni do barvy a ze k tomu nekdy dokoupim tu perinu. Z ceskech rozmeru bych ten velky polstar normalne zkratila.
fotku snad najdu
Tak já asi koupím v jysku ještě ten menší polštář a zkusíme ten povlak přešít…
Za fotku budu ráda ![]()