Od kdy spát na polštáři?

5051
21.12.10 23:10

Od kdy spát na polštáři?

Ahoj, prosím o radu, od kdy smí spát dítě na polštáři? Mám tříměsíční dceru a ta nejraději spí snámi ve velké posteli, v postýlce plakala, tak jsem jí povlíkla dětský polštář a dala ho do postýlky od té doby tam spinká, rozvalí se na polštáři a je spokojená, spinká celou noc. Bojím se ale abych něco nepokazila, vím že miminka na polštáři spát nemají, abych ji neničila záda nebo tak. Děkuji za rady a názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
21.12.10 23:14

Odpovedela jsis sama.Nejdrive od roka.Ale cim dele vydrzite bez tim lip. :wink:

Příspěvek upraven 22.12.10 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.12.10 23:14

Lukymu je rok a půl a zatím polštář nevyžaduje. Jaký máš? Pokud takový ten tenounký, tak na ten se vejde skoro celá, ne? Nějaký vyšší bych už asi strach měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.12.10 23:15

Ahoj, polštář se doporučuje nejdřív v roce, dřív bych nedala, čím déle vydržíte bez, tím líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.12.10 23:15
Kakika píše:
Lukymu je rok a půl a zatím polštář nevyžaduje. Jaký máš? Pokud takový ten tenounký, tak na ten se vejde skoro celá, ne? Nějaký vyšší bych už asi strach měla

To em taky napadlo ze trimsicni mimco tam bude nejspis lezet cele. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.12.10 23:18

Já jsem měla pod malou rozvinutou rychlozavinovačku, ležela na ní celá, byla na měkkém, ale placatém. Na normální vyšší polštář bych jí nedala, to mi přijde pro zádíčka nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
21.12.10 23:43

Náš malý má vypodloženou matraci (jako v porodnici) a to mu vyhovuje. Ale máme tvrdou matraci a zatím mu to nevadí, malinké miminka majímít tvrdší kvůlli páteři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
22.12.10 00:00

Taky jsem chtěla počkat do roka, ale Vítek si rval pod hlavu zmuchlanou deku, tak jsem mu ten polštářek dala. Máme peřinky z ikea a ten polštářek je fakt tenký. Dostal ho asi v 9 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.12.10 06:42
kattkka píše:
Odpovedela jsis sama.Nejdrive od roka.Ale cim dyl tim lip. :wink:
Řekla bych, že čím později, tím líp. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.12.10 08:07

Malá spí na polštáři od 3 měsíců, protože měla oblíbenou jen jednu stranu a měla placatou hlavičku, polohování nepomohlo, vždycky se mi přetočila :mrgreen: tak jsem jí dala měkoučký polštářek z prachového peří co jsem jí nechala speciálně ušít a spí na něm, hlavičku nemá zvedlou jen v polštářku má vyležený důlek a hlavička je v měkkém a krásně se nám srovnala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí