Místo závidění mám teď strach

hanicka91
21.12.10 18:39

misto zavideni mam ted strach

ahoj holky tak z puvodni zavisti sestre ze bude mit hoocicku mam ted spis o ni a malou strach od dnes je v nemocnici na kapackach plakala ma strach mudr. ji rekla ze ja ted nevim co presne ze se trochu otevrela no a sestricka ma strach aby neporodila drive je ve tricatem tydnu.takze mam ted fakt obavy.jak snadno se zavist vyparila :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
21.12.10 18:42

Haničko tak pokud je už ve 30 tak by to snad nemělo dopadnout ani nějak extra špatně.Muj nevlastní syn se narodil v 25 týdnu a je mu už 18.
Kapačky mohou vše ještě zastavit.Držim palce a já se naučila nezávidět.Přej a bude ti přáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
21.12.10 18:44

Hani, to je mi líto - snad to sestřička ustojí! Klid na lůžku dělá někdy divy! 30.tt už je pěkný - to už je miminko zas o kus dál!
Přeji šťastný konec. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
21.12.10 19:03

Hani neboj, i kdyby se mrňousek podíval na svět už teď, doktoři umí zázraky :hug: To miminečko už je životaschopné! A je dost možné, že klid na lůžku to malé v mamince udrží třeba až do termínu…to se fakt stává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
21.12.10 19:19

Haničko, už to, že o toma tady píšeš je známka toho, žes to tak nemyslela a že jsi vlastně hodná holka.

Neboj, 30.tt je už v pohodě a uvidíš, že v nemocnici si s tím poradí. Moje švagrová má úplně stejný problém taky od 30tt a teď je 33.tt. Sice vánoce stráví v nemocnici, ale mimi za to stojí.
Tak budem držet holkám pěsti ať se jim holčičky narodí kdy mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
21.12.10 19:26
Kamča.dalmatinka píše:
Haničko tak pokud je už ve 30 tak by to snad nemělo dopadnout ani nějak extra špatně.Muj nevlastní syn se narodil v 25 týdnu a je mu už 18.
Kapačky mohou vše ještě zastavit.Držim palce a já se naučila nezávidět.Přej a bude ti přáno

no jo, ale clovek to muze jinemu cloveku prat a presto zavidet, tak to mam casto. TEz ted moc zavidim holcicky , ale neznamena to ze to tem lidem nepreju prece :nevim: - preju a moc, ale kdyby existovala nejaka spravedlnost, tak bych ji taky cekala :lol:

jinak 30tt uz opravdu jde a jak uz nekdo psal ,muze se to kapackama krasne zastavit, jen pak treba bude dlouho lezet v nemocnici, no :-( . ale co jsem mesic lezela na riziku v minulem tehotenstvi tak u vetsiny to dokazali zastavit a udrzet do terminu . Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.12.10 19:28

Vůbec se neboj. Mě se narodili děti ve 33+6 a kamarádce dokonce ve 31+něco a všechny jsou v pořádku. Porodní váha kolme 2kg. A to jsem týden před tím ležela v nemocnici na infuzích a atb. V tomhle stavu tam můžou tvoji sestru držet dlouho. Infuze, atb a kortikoidy atd. Možná ji dokonce pustí domů, když se trochu stabilizuje. Hlavně ji podpoř, ta psychika je nejhorší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.12.10 19:33

Neboj, bude to v pořádku, já se otevřela někdy kolem 20.tt už a ustála jsem to v pohodě, přenášela jsem nakonec, podle mě jsou ty kapačky jen prevence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.12.10 19:50

Ahoj,já myslím,že ve 30-tém týdnu už to není taková tragédie,i když je to nemilé :nevim: a kolik mimi váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.12.10 19:57
zuzka84 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kapačky mohou vše ještě zastavit.Držim palce a já se naučila nezávidět.Přej a bude ti přáno

no jo, ale clovek to muze jinemu cloveku prat a presto zavidet, tak to mam casto. TEz ted moc zavidim holcicky , ale neznamena to ze to tem lidem nepreju prece :nevim: - preju a moc, ale kdyby existovala nejaka spravedlnost, tak bych ji taky cekala :lol:

jinak 30tt uz opravdu jde a jak uz nekdo psal ,muze se to kapackama krasne zastavit, jen pak treba bude dlouho lezet v nemocnici, no :-( . ale co jsem mesic lezela na riziku v minulem tehotenstvi tak u vetsiny to dokazali zastavit a udrzet do terminu . Drzim palce

Tak si přečti předchozí diskuzi.To není o tom co píšeš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
21.12.10 20:09

Hani, moje sestra se začla ve 30tt taky otvírat, ihned jí hospotalizovali a byla na kapačkách.Eliška sen narodila ve 35tt. Uvidíš, že to holky zvládnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
21.12.10 22:01

kamca.dalmat , jako nejakou jinou diskusi nebo co? to se omlouvam , nevedela jsem ze tady ta navazuje na nejakou jinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
29.12.10 19:26

tak zatim ma klid na luzku na pul dne ji pustili domu na stery den a ted je tam zas asi na ctrnact dni no ale uz je ji lip maa je pry v poradku sestricka se stihla i zasnoubit tak to snad bude celkem v poradku.do novyho roku snad bude lip.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure