Od půlnoci bez vody :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
alli_li
11.2.12 17:56

Od půlnoci bez vody :-(

Ahoj Holky!!!

Potřebuji si poztěžovat. :-( Už od půlnoci jsme bez vody, nikdo nic neděla a nic neřeší, prý se to bude opravovat až v pondělí. Já vím, že teď asi mají těch oprav moc, ale s 1,5 letym prckem a 2 měsíčním to neni žádná sranda:-( Teď jsem nanosila kýblama vodu z cisterny do vany, aby aspoň byla na spláchnutí wc. Nemám ráda tyhle mrazy. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
11.2.12 17:58

EDIT: Tak koukám,že Praha. Reagovala jsem proto, že tohle teď v práci už týden intenzivně řešíme .

Příspěvek upraven 11.02.12 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.2.12 18:00

Ahoj, chapem a spolusucitim :((, my sme prisli zo slovenska po vianociach do prahy a taky sme boli asi 3 dni bez vody a drobcekov mame podobne.
Este ze mame zlatu susedu, ta mi naplnila vsetko mozne false, vedra, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.2.12 18:02

Ono se to může zdát,že nic nikdo nedělá,ale věř,že opravdu dělají první poslední. Nám takhle zamrzly ty tři města , několik ulic v každém, a dodáváme do domácností pistnou vodu a nabízíme náhradní bydlení.
V těhle mrazech se s tím nic dělat nedá,rozmrazíš a zamrzne to znova, posléze trubky popraskají …

Chápu tu naštvanost,ale pronajímatel s tím bohužel taky krom té dodávky vody nic neudělá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 18:03

Já byla bez vody ve středu. Ráno vstanu a neteče. Manžel v práci. Takže v pět odpoledne šel rozmražovat vodoměr v nezámrzné hloubce. A kdo za to může? Maníci z vodáren. Když tu byli z kraje ledna odečíst vodu, tak špatně přikryli šachtu vodoměru. Hlavně když tam manžel z práce volal, tak že na zamrzlou vodu nejezdí. Jenže jak jim dokážu, že za to mohli oni? Nijak.
Je fakt, že nejhorší je to splachování. Držím pěsti, ať to v pondělí opraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.2.12 18:05

Nevím z jaké části Prahy jsi a jak to máte s vodou.U nás na Černém MOstě jsme byli bez vody od rána a teĎ začala téct :dance: Běželi jsme do Alberta koupit vodu ať máme alespoň pro prcka a celý albert vybraný do poslední lahve :pocitac: :zed:
Snad vám to brzo opraví.

• Citovat
  • Upravit
17675
11.2.12 18:07

Koukám,jak jste uvědomělí a vodu si nakoupíte..u nás nájemníci jenom řvou,že nic nemají,a bylí třeba vedle obchodu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.2.12 18:11

Já vím že toho mají hodně. :-( Manžel mi odjel ráno na hory tak jsem doma sama s prckama. Jsem z Prahy 5 Zlicin, takze jsem taky hned letela do Metropole nakoupit hromady vod a ted prijela ta cisterna. Snad to taky brzo opravi. :-( Ale tak nastesti topeni nam jde - tak aspon s prckama nemrznem. ;-)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
11.2.12 18:11
Zuzaa píše:
Koukám,jak jste uvědomělí a vodu si nakoupíte..u nás nájemníci jenom řvou,že nic nemají,a bylí třeba vedle obchodu :-(

Když budu řvát tak se z toho moje dítě nenapije, že jo…Navíc to nebyla ničí vina, že někde prdlo potrubí, to se dá pochopit.Jen jsem pak volala kdy by to mělo být opravené, jestli mám nahánět tátu ať nám doveze autem vodu ve větším :)

• Citovat
  • Upravit
1254
11.2.12 18:16

Kamarádce v Praze taky netekla, už ale začla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
11.2.12 18:23
Janinna23 píše:
Kamarádce v Praze taky netekla, už ale začla :think:

Tise zavidim :-D Mam tu hronadu spinavyho pradla, nadobi z vcerejsi vecere no des :-D To si pak clovek uvedomi jak moc tu vodu potrebuje. ;-)

• Citovat
  • Upravit
941
11.2.12 18:30

Allili, teraz som sa az vydesila a idem skusit vodu - tiez sme zo zlicina? kde byvate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.2.12 18:33
zichisek píše:
Zuzaa píše:
Koukám,jak jste uvědomělí a vodu si nakoupíte..u nás nájemníci jenom řvou,že nic nemají,a bylí třeba vedle obchodu :-(
Když budu řvát tak se z toho moje dítě nenapije, že jo…Navíc to nebyla ničí vina, že někde prdlo potrubí, to se dá pochopit.Jen jsem pak volala kdy by to mělo být opravené, jestli mám nahánět tátu ať nám doveze autem vodu ve větším :)

Ty jsi sen každého pronajímatele :D Ti naši nájemníci na deseti ulicích jenom sedí na p*deli, a vyzvánějí telefonem, uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.2.12 18:35
Zuzaa píše:
zichisek píše:
Zuzaa píše:
Když budu řvát tak se z toho moje dítě nenapije, že jo…Navíc to nebyla ničí vina, že někde prdlo potrubí, to se dá pochopit.Jen jsem pak volala kdy by to mělo být opravené, jestli mám nahánět tátu ať nám doveze autem vodu ve větším :)
Ty jsi sen každého pronajímatele :D Ti naši nájemníci na deseti ulicích jenom sedí na p*deli, a vyzvánějí telefonem, uf.

A my jsme pronajímateli bytu ani nevovali, vůbec mě nenapadlo, že bychom měli…Ale už je to opravené, tak už to ani nemá asi smysl mu to oznamovat :think:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
11.2.12 18:36
jayjay píše:
Allili, teraz som sa az vydesila a idem skusit vodu - tiez sme zo zlicina? kde byvate?

Bydlim v ulici Jílová v rodinným domku. Ty jsi odkud?:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný