Odběr krve – taky vás tak unaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
9.5.14 07:28

Tak to máš štěstí, že jsi ještě neležela měsíc na kapačkách, každých pár dnů se přepichuje kanyla na jiné místo… :) To bys pak možná s radostí chodila jednou za čas na odběr krve :D
Já jsem sice neomdlívala, ale vždycky jsem si nechávala brát z levé, abych mohla pravou něco dělat, s rukou po odběru jsem nehýbala ještě doma, měla jsem ji bez síly, náplast jsem tam měla snad půl dne :mrgreen: Je to ale v hlavě člověka :)
No a po kapačkách jsem vyléčená :mrgreen: :mrgreen: a to bych mohla psát zážitků :cert: Držím palce, ať to zvládneš, přeci se nebudeme trápit kvůli odběru, ne? :D
Jak přestane téct krev, tak už je pak ok, ranka se rychle zacelí a doma ti žíla nepraskne :) No ale z některých všeumělkyň sestřiček, bych měla strach ještě teď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.5.14 09:20

Budte rada ze nechodite na jibe zakroky a vysetreni.
Me uz od mala toto nevadilo klidne se na to mohu koukat.
Prijde mi to zvlastni ze to nekdo takhle proziva je to psychicke myslim ze by to slo prekonat, ale rozhodne to neodsuzuju kazdy nemame rad neco jineho jeste jsem se stimto nesetkala.
Chodim i darovat krev.tak snad se to casem zlepsia budete mit co nejmene odberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
13.5.14 19:26

@CokeLady myslím, že to nic neříká odchylka je opravdu minimální…je to výsledek krevního obrazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí