Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky napřed musím říct že vím že sem udělala blbost a může to mít jakékoliv následky. Můj dotaz zní kolik stojí odběr krve jako samoplátce? Měla jsem atb na boreliozu (byla na 100 procent prokázaná z krve) jenže jsem přibližně v půlce atb přestala brát (prostě sem zapoměla) je to tak zhruba dva týdny. Myslíte že má smysl jít na krev? Nebo raději znovu k obvodnímu dr? díky moc
Jít k obvodnímu, říct pravdu, nafásnout nová atb (asi to bude drsný, protože se budou muset dát silnější) a tentokrát „nezapomenout“
Mmch víš jaké jsou následky nevyléčené boreliozy? Doporučuju důkladně prostudovat, já bych teda nechtěla skončit na vozíku kvůli vlastní blbosti…
Já vím právě proto takže radši zajdu rovnou ráno k dr dík moc
Víš jak nízká je šance že tě ATB vyléčí z boreliozy, pokud jsi ATB dostala až na základě ktervních testu 4 a více týdnů po infikaci… 50% a to i v případě že by jsi je brala 6 tydnů.
Musíš dostat jiné ATB než jsi mněla a navíc dva různé druhy a k tomu třeba entizol.
PS krev se netestuje na boreliozu ale na protilátky rozbor krve je k ničemu. Skoč znovu do další dávku ATB