Odběr krve jako samoplátce

1917
15.9.13 21:02

odběr krve jako sampolátce

Ahojky napřed musím říct že vím že sem udělala blbost a může to mít jakékoliv následky. Můj dotaz zní kolik stojí odběr krve jako samoplátce? Měla jsem atb na boreliozu (byla na 100 procent prokázaná z krve) jenže jsem přibližně v půlce atb přestala brát (prostě sem zapoměla) je to tak zhruba dva týdny. Myslíte že má smysl jít na krev? Nebo raději znovu k obvodnímu dr? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
malinada
15.9.13 21:10

Jít k obvodnímu, říct pravdu, nafásnout nová atb (asi to bude drsný, protože se budou muset dát silnější) a tentokrát „nezapomenout“

• Citovat
  • Upravit
malinada
15.9.13 21:11

Mmch víš jaké jsou následky nevyléčené boreliozy? Doporučuju důkladně prostudovat, já bych teda nechtěla skončit na vozíku kvůli vlastní blbosti…

• Citovat
  • Upravit
1917
15.9.13 21:16

Já vím právě proto takže radši zajdu rovnou ráno k dr dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.9.13 21:49

Víš jak nízká je šance že tě ATB vyléčí z boreliozy, pokud jsi ATB dostala až na základě ktervních testu 4 a více týdnů po infikaci… 50% a to i v případě že by jsi je brala 6 tydnů.

Musíš dostat jiné ATB než jsi mněla a navíc dva různé druhy a k tomu třeba entizol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
15.9.13 21:51

PS krev se netestuje na boreliozu ale na protilátky rozbor krve je k ničemu. Skoč znovu do další dávku ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí