Reflexně žlutá moč

Anonymní
13.9.13 22:13

Reflexně žlutá moč

Omlouvám se za anonymitu, stydím se.

Dnes jsem zjistila, že mám reflexně žlutou moč, téměř až svítivou, nevím, jak to popsat - snad nejvíc se barva podobá barevným zvýrazňovacím fixám, taková ta „žlutá“.
Ještě bych ráda uvedla, že jsem dnes odpoledne, cca kolem 4 hodiny začala brát B-Komplex, ale nikde jsem v příbalovým letáku ani na internetu nenašla, že by to byl vedlejší účinek.
Trošku mě to zaráží, nevím, jestli je možné, že by to bylo k těm práškům nebo si mám zajít k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
13.9.13 22:15

Podle názvu mě hned napadl B komplex :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 22:16

@Nainuva takže je to z toho?? 8o

• Citovat
  • Upravit
1196
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, stydím se.Dnes jsem zjistila, že mám reflexně žlutou moč, téměř až svítivou, nevím, jak to popsat - snad nejvíc se barva podobá barevným zvýrazňovacím fixám, taková ta „žlutá“.
Ještě bych ráda uvedla, že jsem dnes odpoledne, cca kolem 4 hodiny začala brát B-Komplex, ale nikde jsem v příbalovým letáku ani na internetu nenašla, že by to byl vedlejší účinek.
Trošku mě to zaráží, nevím, jestli je možné, že by to bylo k těm práškům nebo si mám zajít k doktorovi?

:mrgreen: jo je to z b-komplexu. Rozpusť si tabletu na lžičce a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
@Nainuva píše:
Podle názvu mě hned napadl B komplex :mrgreen: :think:

Přesně :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 22:17

Ok, hned jsem klidnější, díky, holky :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
35029
13.9.13 22:29

Taky mě hned napadlo, jestli nebereš béčko, tak klíd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.9.13 22:31

Na 100% vitamín B :kytka:. Taky už mě to párkrát vyděsilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.9.13 23:06

Super, problém vyřešen :-)

jen tak pro zajímavost, já měla zase šoky z červené moči… milujeme polévku z ryzců smrkových, vždycky jí sním dva talíře i víc… a pak čurám červeně

ryzec i polévka: http://www.oou.cz/houby/index.php?…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
13.9.13 23:16

Jo, to dela konkretne B2-riboflavin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
13.9.13 23:49
@budi píše:
Super, problém vyřešen :-)

jen tak pro zajímavost, já měla zase šoky z červené moči… milujeme polévku z ryzců smrkových, vždycky jí sním dva talíře i víc… a pak čurám červeně

ryzec i polévka: http://www.oou.cz/houby/index.php?…

:mavam:

Fakt jo? 8o Tak to jsem ráda, že to píšeš, zítra budu ryzce dělat, asi bych měla z červené moči infarkt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.9.13 07:00
@robínek píše:
Fakt jo? 8o Tak to jsem ráda, že to píšeš, zítra budu ryzce dělat, asi bych měla z červené moči infarkt :mrgreen:

Tátovi se to stalo po řepě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.9.13 18:24

@Damael
Tak řepa mě už jednou slušně vystrašila u dcery - když jsem vylévala nočník, obsah byl karmínový. Málem mě šlehlo a už jsem ji skoro objednávala na vyšetření ledvin a pak si vzpomněla, že měla před 2 dny řepu, takže s řepou už tak nějak počítám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.9.13 22:47

@robínek
jojo, ryzce jsou „barviči“ - obzvlášť když se polévka/jídlo povede a člověk si dá nášup :-)

Nedávno u nás byla návštěva, tcháni se svými známými - tzn. všichni „v letech“… podávala jsem boršč z vlastní červené řepy a většina si dala i zavařenou červenou řepu na ochutnání ---- takže jsem rači celé osazenstvo varovala, aby se druhý den na záchodě nevylekali :lol: barví to dost efektivně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast