Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonymitu, stydím se.Dnes jsem zjistila, že mám reflexně žlutou moč, téměř až svítivou, nevím, jak to popsat - snad nejvíc se barva podobá barevným zvýrazňovacím fixám, taková ta „žlutá“.
Ještě bych ráda uvedla, že jsem dnes odpoledne, cca kolem 4 hodiny začala brát B-Komplex, ale nikde jsem v příbalovým letáku ani na internetu nenašla, že by to byl vedlejší účinek.
Trošku mě to zaráží, nevím, jestli je možné, že by to bylo k těm práškům nebo si mám zajít k doktorovi?
jo je to z b-komplexu. Rozpusť si tabletu na lžičce a uvidíš ![]()
Super, problém vyřešen ![]()
jen tak pro zajímavost, já měla zase šoky z červené moči… milujeme polévku z ryzců smrkových, vždycky jí sním dva talíře i víc… a pak čurám červeně
ryzec i polévka: http://www.oou.cz/houby/index.php?…
@budi píše:
Super, problém vyřešen![]()
jen tak pro zajímavost, já měla zase šoky z červené moči… milujeme polévku z ryzců smrkových, vždycky jí sním dva talíře i víc… a pak čurám červeně
ryzec i polévka: http://www.oou.cz/houby/index.php?…
Fakt jo?
Tak to jsem ráda, že to píšeš, zítra budu ryzce dělat, asi bych měla z červené moči infarkt ![]()
@robínek píše:
Fakt jo?Tak to jsem ráda, že to píšeš, zítra budu ryzce dělat, asi bych měla z červené moči infarkt
Tátovi se to stalo po řepě ![]()
@Damael
Tak řepa mě už jednou slušně vystrašila u dcery - když jsem vylévala nočník, obsah byl karmínový. Málem mě šlehlo a už jsem ji skoro objednávala na vyšetření ledvin a pak si vzpomněla, že měla před 2 dny řepu, takže s řepou už tak nějak počítám ![]()
@robínek
jojo, ryzce jsou „barviči“ - obzvlášť když se polévka/jídlo povede a člověk si dá nášup ![]()
Nedávno u nás byla návštěva, tcháni se svými známými - tzn. všichni „v letech“… podávala jsem boršč z vlastní červené řepy a většina si dala i zavařenou červenou řepu na ochutnání ---- takže jsem rači celé osazenstvo varovala, aby se druhý den na záchodě nevylekali
barví to dost efektivně!
Omlouvám se za anonymitu, stydím se.
Dnes jsem zjistila, že mám reflexně žlutou moč, téměř až svítivou, nevím, jak to popsat - snad nejvíc se barva podobá barevným zvýrazňovacím fixám, taková ta „žlutá“.
Ještě bych ráda uvedla, že jsem dnes odpoledne, cca kolem 4 hodiny začala brát B-Komplex, ale nikde jsem v příbalovým letáku ani na internetu nenašla, že by to byl vedlejší účinek.
Trošku mě to zaráží, nevím, jestli je možné, že by to bylo k těm práškům nebo si mám zajít k doktorovi?