Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřeboval bych poradit, mám žlutou moč, a i žlutí výtok, k tomu mám nevolnosti a nechutenství, nic neudržím v žaludku, beru akorát léky na žlázu, a teď jsem dobrala antikoncepci..a sex sem měla naposled před rokem..
a proč se radíš tady a nejdeš k doktorovi, proboha
![]()
Nejako mi nejde dohromady informácia o dobratej antikoncepcii a rokom bez sexu
.
Tak se mela reflexne zlutou moc a hodne me to vylekalo. B -komplex sem si dnes vzala. A sem moc rada ze to neni nic spatneho. ![]()
Ahoj, ráda bych se zeptala.. psali jste že, žlutá moč může být z B komplexu.. může být i z těhotenských vitamínů, které jsem dnes začala brát (obsahují kyselinu listovou) Mám z toho obavy, jsem v 6tt a dost mě bolely záda. V testech moči jsem měla bílkovinu, tak mi nasadili antibiotika. Jen se chci ujistit, že barva moči souvisí s vitamíny.
Děkuju
![]()
@Rony953 píše:
ano beru 😳 jsou špatné?
To netusim, zda je muzes v tehotenstvi. Ale ta zluta moc je z nich
@Simmcaa píše:
To netusim, zda je muzes v tehotenstvi. Ale ta zluta moc je z nich
tak dobře děkuji za uklidnění. No napsal mi je gynekolog tak snad ví
jinak děkuji
@Rony953 jinak mne z nich krome zlute moci bylo spatne od zaludku, musela jsem vzdy s jidlem
@Simmcaa píše:
@Rony953 jinak mne z nich krome zlute moci bylo spatne od zaludku, musela jsem vzdy s jidlem
taky mi je zle, já bohužel teď nevím jestli od nich nebocz nevolností které mám snad 24 hodin denně 😄
@Rony953 ja ti to prave chtela napsat, at si nemyslis, ze je to jenom to tehotenstvi.
@Simmcaa píše:
@Rony953 ja ti to prave chtela napsat, at si nemyslis, ze je to jenom to tehotenstvi.
Začala jsem je brát včera a zle je mi už týden
nejhorší je to motáni hlavy. Ještě dohromady s tou močí jsem měla strach aby se něco nedělo. Normálně nejsem taková histerka ale už jsem o mimnko přišla takže teď jsem taková posrávačka
každopádně děkuju za radu ![]()
@stinga píše:řekl mi jen že mám dávat větší pozor a být v klidu. Antibiotika jsem dneska vysadila. Zvracení, horečky, bolesti žaludku takže jsem je vysadila úplně, volala jsem k lékaři a mám počkat až se ozve.
@Rony953 doufám, že tě nechali na neschopence?
Ahoj, potřeboval bych poradit, mám žlutou moč, a i žlutí výtok, k tomu mám nevolnosti a nechutenství, nic neudržím v žaludku, beru akorát léky na žlázu, a teď jsem dobrala antikoncepci..a sex sem měla naposled před rokem..