Petrolej, pokoj od vší

Anonymní
13.9.13 14:43

Petrolej,pokoj od vší

Ahoj, potřebuji poradit s tkovou ošemetnou věcí. Už možná 14 dní se mě pořád drží veš, jenom mě, děti ani manžel nic nemají. Už nevím co s tím, víc než týden se denně drbu šamponem všivákem, který normálně zabere po dvou, třech dnech, jak si umyju hlavu je to o. k.,jenže ráno se zase vzbudím a štípe mě hlava jak blázen. Pořád dokola převlékám peřiny, peru a pořád se mě svi. a drží. Mám toho dost a chci zkusit petrolej, jenže nevím jak na to, aby mi to nesežralo hlavu, mám jí dost pokousanou. Máte někdo vyzkoušeno? Jestli ani tohle nepomůže, půjdu dohola :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
13.9.13 14:46

No do toho bych děvče nešla… ony se ty vešky nejspíš drží v lůžkovinách. zkus nechat polštář v mrazáku 24 hodin to by mělo zlikvidovat i hnidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.9.13 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit s tkovou ošemetnou věcí. Už možná 14 dní se mě pořád drží veš, jenom mě, děti ani manžel nic nemají. Už nevím co s tím, víc než týden se denně drbu šamponem všivákem, který normálně zabere po dvou, třech dnech, jak si umyju hlavu je to o. k.,jenže ráno se zase vzbudím a štípe mě hlava jak blázen. Pořád dokola převlékám peřiny, peru a pořád se mě svi. a drží. Mám toho dost a chci zkusit petrolej, jenže nevím jak na to, aby mi to nesežralo hlavu, mám jí dost pokousanou. Máte někdo vyzkoušeno? Jestli ani tohle nepomůže, půjdu dohola :?

Prodává se prej elektrickej hřeben na vši… :-D prej to docela pomáhá… Ale osobní zkušenost s ním nemám a doufám, že ji ani nebudu muset mít… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 14:48

ÁÁÁ na čem budu spát :mrgreen: no já nevím jestli je to lůžkovinama, manžel nic nemá a spíme spolu kolikrát na jednom polštáři, má taky dlouhý vlasy.Ale fakt je to divný no, večer dobrý, ráno na h.vno :cert: Proč bys do toho nešla?

• Citovat
  • Upravit
20885
13.9.13 14:49

Nebo ocet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 14:50
@Bavi píše:
Nebo ocet ;)

Ocet na hlavu, nebo na polštář? 8o

• Citovat
  • Upravit
20885
13.9.13 14:51
@Anonymní píše:
Ocet na hlavu, nebo na polštář? 8o

umýt hlavu, kamarádka si to chválila, ale nevím zda je to i na hnídy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.9.13 14:53

A nepoužíváš sprej? jen šampon? to je málo, kup si paranit sprej a k tomu šampon. dceři to pomohlo ihned, po první aplikaci jsme měli pokoj a to jich ze školy přitáhla fakt hafo, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.13 14:54

Pěnový šampon Difusil forte, k mání v drogerii nebo potřebách pro zvířata, cena 60-70 Kč. Použít 2-3× vždy po týdnu (ne častěji), mrtvolky vyčesat.
Svědí tě nejspíš rozškrábané zpocené kousance, petrolej bych si na hlavu v tomhle stavu nedala, bála bych se infekce. A ocet nebo alkohol, to musí být bolest do těch ranek, fuj, ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
13.9.13 14:56

Mamina nám vždy dělala zábal - vymáchala nám hlavu v octu, zabalila do igelitu nebo ručníku a s tím jsme chodili asi hodinku a pak jsme to mohli smýt. Fungovalo to. Jen to není zrovna voňavé nu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 14:57

Já používám Capisan, vždycky bezpečně zabral, ještě si potom vtírám do hlavy ten smradlavý tee trea olejíček, aby to těm mrchám smrdělo, to je smrad po celém bytě a těm k. rvám to nevadí :zed:

• Citovat
  • Upravit
12743
13.9.13 14:58
@Anonymní píše: ÁÁÁ na čem budu spát :mrgreen: no já nevím jestli je to lůžkovinama, manžel nic nemá a spíme spolu kolikrát na jednom polštáři, má taky dlouhý vlasy.Ale fakt je to divný no, večer dobrý, ráno na h.vno :cert: Proč bys do toho nešla?

bych se bála, že přijdu o vlasy nebo hlavu :lol:
napadlo mě, že jestli máte pulťák tak můžeš spát na tom polštáři rovnou v mrazáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 15:00
@paola white píše:
bych se bála, že přijdu o vlasy nebo hlavu :lol:
napadlo mě, že jestli máte pulťák tak můžeš spát na tom polštáři rovnou v mrazáku :mrgreen:

Jo aspoň bych si vyčistila hlavu :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20885
13.9.13 15:04

Holky proč anonymně? se zato stydíte? nebo se bojíte že na nás ty vši zkočí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.9.13 15:08

Tak teda veřejně, ale přiznám se bez mučení, že se zs to stydim. Navíc mi tu pořád běží před xichtem reklama. Máte doma vši? A poskakující hajzl u toho, fuj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex