Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No do toho bych děvče nešla… ony se ty vešky nejspíš drží v lůžkovinách. zkus nechat polštář v mrazáku 24 hodin to by mělo zlikvidovat i hnidy.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuji poradit s tkovou ošemetnou věcí. Už možná 14 dní se mě pořád drží veš, jenom mě, děti ani manžel nic nemají. Už nevím co s tím, víc než týden se denně drbu šamponem všivákem, který normálně zabere po dvou, třech dnech, jak si umyju hlavu je to o. k.,jenže ráno se zase vzbudím a štípe mě hlava jak blázen. Pořád dokola převlékám peřiny, peru a pořád se mě svi. a drží. Mám toho dost a chci zkusit petrolej, jenže nevím jak na to, aby mi to nesežralo hlavu, mám jí dost pokousanou. Máte někdo vyzkoušeno? Jestli ani tohle nepomůže, půjdu dohola
Prodává se prej elektrickej hřeben na vši…
prej to docela pomáhá… Ale osobní zkušenost s ním nemám a doufám, že ji ani nebudu muset mít… ![]()
ÁÁÁ na čem budu spát
no já nevím jestli je to lůžkovinama, manžel nic nemá a spíme spolu kolikrát na jednom polštáři, má taky dlouhý vlasy.Ale fakt je to divný no, večer dobrý, ráno na h.vno
Proč bys do toho nešla?
@Anonymní píše:
Ocet na hlavu, nebo na polštář?
umýt hlavu, kamarádka si to chválila, ale nevím zda je to i na hnídy ![]()
A nepoužíváš sprej? jen šampon? to je málo, kup si paranit sprej a k tomu šampon. dceři to pomohlo ihned, po první aplikaci jsme měli pokoj a to jich ze školy přitáhla fakt hafo, fuj
Pěnový šampon Difusil forte, k mání v drogerii nebo potřebách pro zvířata, cena 60-70 Kč. Použít 2-3× vždy po týdnu (ne častěji), mrtvolky vyčesat.
Svědí tě nejspíš rozškrábané zpocené kousance, petrolej bych si na hlavu v tomhle stavu nedala, bála bych se infekce. A ocet nebo alkohol, to musí být bolest do těch ranek, fuj, ani náhodou.
Mamina nám vždy dělala zábal - vymáchala nám hlavu v octu, zabalila do igelitu nebo ručníku a s tím jsme chodili asi hodinku a pak jsme to mohli smýt. Fungovalo to. Jen to není zrovna voňavé nu. ![]()
Já používám Capisan, vždycky bezpečně zabral, ještě si potom vtírám do hlavy ten smradlavý tee trea olejíček, aby to těm mrchám smrdělo, to je smrad po celém bytě a těm k. rvám to nevadí ![]()
@Anonymní píše: ÁÁÁ na čem budu spátno já nevím jestli je to lůžkovinama, manžel nic nemá a spíme spolu kolikrát na jednom polštáři, má taky dlouhý vlasy.Ale fakt je to divný no, večer dobrý, ráno na h.vno
Proč bys do toho nešla?
bych se bála, že přijdu o vlasy nebo hlavu ![]()
napadlo mě, že jestli máte pulťák tak můžeš spát na tom polštáři rovnou v mrazáku ![]()
@paola white píše:
bych se bála, že přijdu o vlasy nebo hlavu
napadlo mě, že jestli máte pulťák tak můžeš spát na tom polštáři rovnou v mrazáku
Jo aspoň bych si vyčistila hlavu
![]()
Holky proč anonymně? se zato stydíte? nebo se bojíte že na nás ty vši zkočí? ![]()
Tak teda veřejně, ale přiznám se bez mučení, že se zs to stydim. Navíc mi tu pořád běží před xichtem reklama. Máte doma vši? A poskakující hajzl u toho, fuj.
Ahoj, potřebuji poradit s tkovou ošemetnou věcí. Už možná 14 dní se mě pořád drží veš, jenom mě, děti ani manžel nic nemají. Už nevím co s tím, víc než týden se denně drbu šamponem všivákem, který normálně zabere po dvou, třech dnech, jak si umyju hlavu je to o. k.,jenže ráno se zase vzbudím a štípe mě hlava jak blázen. Pořád dokola převlékám peřiny, peru a pořád se mě svi. a drží. Mám toho dost a chci zkusit petrolej, jenže nevím jak na to, aby mi to nesežralo hlavu, mám jí dost pokousanou. Máte někdo vyzkoušeno? Jestli ani tohle nepomůže, půjdu dohola