Tipy, jak odnaučit plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
12.4.25 13:54

Odbourání plenek typy.

Krásnou sobotu… :)
Prosím dáte mi nějaké typy jak se zbavit plenek??? :mrgreen: U prvního syna to byla hračka…Začali jsme někdy před 2 rokem a snad během 14 dnů byl bez… :potlesk:
Druhýmu synovi budou v červenci 3 roky a absolutně nezájem…Když h odam na nočník vydrží chvilku (pokud se nevzteká hned od začátku co ho chci posadit) mám i to dětské prkýnko na WC..To stejné. Ted jak začíná být hezky tak zkouším i že mu říkám že počuráme trávu… Nezájem.. :mrgreen: :zed: Stojíme a nic. Proste nechce…Jestli za celou dobu co to zkoušíme se vyčůral 3× do záchoda je to moc… 8o Když ho nechám bez pleny jen v teplakach nebo slipech prostě se vycura má mokrý tepláky řekne blé, ale že by mu to nějak vadilo, že to je mokrý.. :D Možná kdybych ho v tom nechala dýl, ale nemyslím si že by mu to. Ejak vadilo.
Už nevím..Je mi jasné, že až bude fakt teplo a bude moct běhat nahatý venku, že to bude lehčí (teda aspoň doufám),ale i tak mi zajímají nějaky Vaše typy…😉 a v kolika se to Vaše děti naučili… 8) Děkuji a hezký den.

Příspěvek upraven 12.04.25 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35638
12.4.25 14:09

Co pisoarek? U nás to byl u kluka strašný boj. Podařilo se to ve 3,5 letech ze dne na den kdy mu babička slíbila šlapací traktor na zahradu. S kakanim bojujeme do teď (má 5)
Pak mi to vynahradila mladší dcera, ta se to naučila úplně sama. Vůbec nic jsme nemusela dělat najednou začala sama chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
12.4.25 15:42
@Anonym2216 píše: Více

zkoušela jsem vše možné a nemožné. dokud k tomu dítě nedozraje samo, nesecvakne to tam samo, bude dělat nehody pořád.

momentálně má čerstvé 4 a nehoda už se jí nestane. říká si že potřebuje čůrat. seplo to. Ale až ve 4

celý rok předtím jsme museli hlídat časy, připomínat, přmlouvat a s sebou vždycky nosit náhradní oblečení i komplet s ponožkama. nepomohlo nic.

věděla přesně co má dělat, ale prost jí to nešlo. do školk šla ve 3 a půl a nehody byly, no nevrátili mi ji. Plenky nechtěli, koupila jsem hdně kalhotek, převlíkali jsme třeba 4× denně, měla jich asi 30 v šuplíku. V té školce jsem s ní šla ráno hned na školkový záchudek, a do toho pooběda to prošlo, ošefovali to, nehoda občas. Takhle jsme přetrpěli půl rok, a teď ve 4 už si sama řekne že potřebuje :srdce:

bylo to psychicky strašně náročné, styděla jsem se ii kvůli té školce, ale teď jsem štastná, protože nejen že nemá problém s čůráním, ale i krásně kaká (u kakaání pomohla teda vnější motivace - aby to nezadržovala, že když se jí povede hovínko, bude jeden díl tlapkové patroly. A funguje to, nedrží, tlačí, snaží se a umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí