Odchod z porodnice

1414
13.10.16 19:42

Odchod z porodnice

Ahoj holky,

jsem v 31 týdnu, vím že je ještě brzy, ale už si tak vše kontroluji zda mám vše…řekla bych že pomalu jo.

Mám dotaz do čeho jste oblékly zimní miminko při odchodu z porodnice domů? Mám soupravičku do porodnice a pak teplou huňatou kombinézku, Je nutné mít i fusak do autosedačky? Využíváte ho? nebo stačí nějaká deka?

Popřípadě kdyby Vás něco napadlo, co bych neměla zapomenout klidně piště :)) Děkuji A Ahoj V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9880
13.10.16 19:45

@Deneriss pokud máte v autě funkční topení tak bych teple neoblékala.. na přechod jsem dala dítě to soupravy zimní do vajíčka, deka hunˇatou a v autě jsem mu deku odkryla, protože manžel topil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
13.10.16 19:47
@Deneriss píše:
Ahoj holky,

jsem v 31 týdnu, vím že je ještě brzy, ale už si tak vše kontroluji zda mám vše…řekla bych že pomalu jo.

Mám dotaz do čeho jste oblékly zimní miminko při odchodu z porodnice domů? Mám soupravičku do porodnice a pak teplou huňatou kombinézku, Je nutné mít i fusak do autosedačky? Využíváte ho? nebo stačí nějaká deka?

Popřípadě kdyby Vás něco napadlo, co bych neměla zapomenout klidně piště :)) Děkuji A Ahoj V.

Mám zimní miminko (už tedy odrostlé), měla jsem takový kojenecký fusak, který byl opravdu jen pro miminko, roční dítě už by se do něj nejspíš nevešlo. A do toho fusaku jsem mimču oblíkala středně teplou kombinézku, ne úplně zimní, ale takovou chlupatou. Pak jsem měla ještě klasickou zimní kombinézku jakoby šusťákovou a tu jsem prckovi dávala do autosedačky (pod tím měl klasika jen overálek, nebo dupačky a tenkou bavlněnou mikinu).
Při odchodu z porodnice (velká zima, hodně sněhu) měl na sobě soupravičku bavlněnou (bodyčko a dupačky), pletený svetřík a pletenou čepičku a byl v zavinovačce (klasické peřince) a tu jsem měla ještě zabalenou ve španělské dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
13.10.16 19:47

Fusak do autosedačky mi přijde jako hodně zbytečná věc, protože my tedy v autě topíme, takže se tam teplota výrazně mění a přijde mi jednodušší přehodit přes mimino deku a jakmile se auto víc ohřeje, tak lehce sundat.
Zaúkolovala bych manžela, aby auto pořádně vytopil, na přenesení z porodnice do auta a z auta domů přehodila deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30958
13.10.16 19:49

@Deneriss Ono by mimco nemelo mit v autosedacce teplou hunatou kombinezu kvuli bezpecnosti. Dala bych mu tu soupravicku, fusak a pres to deku, kterou v aute odendam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
13.10.16 19:51

Holky díky za rady, tak fusak do autosedačky kupovat nebudu. :) v autě také topíme :)
Začínám mít trochu hrůzu zda mám všechno, ale snad jooo, doufám že si budu vědět rady jak dítě oblékat, aby mu nebyla zima nebo naopak horko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.16 19:52

Ja pouzivala fusak zimni hodne od emitexu, ptz jsme chodili i se sedackou nakupovat s podvozkem. Jinak z porodnice jsem mela dite normalne oblecene - teplacky, rukavice, cepice, body s dlouhym a pak teplou kombinezu. Nic vic jsem na odchod nemela, ptz auto jsme meli hned u vchodu. Na ten prechod uz fusak nebo deka nebyla treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
13.10.16 19:53

@Cuddy jak jako kvuli bezpecnosti? Vzdyt je to jen kus obleceni..Tomu nerozumim, jsem si právě myslela, že to bude do auta ideální :)

A co pod klasický fusak do kočárku? Budu mít fusak od Elodie details, vypadal docela teple, tak snad bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30958
13.10.16 19:55

@Deneriss Pasy by mely byt co nejvic na tele, pokud je budes od tela odtahovat tlustou kombinezou, pak se muze mimco v pripade narazu z nich vyvleknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.16 19:55

Navic pokud jsem jela kousek nakoupit treba 10km, auto se jeste nevyhralo v mrazech a fusak dobrej. Deka poslouzi teda asi stejne. U toho emitexu bylo fajn, ze je tvarovane na nozicky a pasuje do sedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.16 19:57
@Cuddy píše:
@Deneriss Pasy by mely byt co nejvic na tele, pokud je budes od tela odtahovat tlustou kombinezou, pak se muze mimco v pripade narazu z nich vyvleknout.
:pankac: ha ha vcera me za to peroval muj chlap, ze jsem davala dvouletacku do sedacky v hunaty bunde. No ale je to pravda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.10.16 20:08

Ja šla v březnu z porodnice se synem v bodycku s dl. rukavem, dupačky, miminka, chlupatý overal a ve vajíčku jsem přikryla dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
13.10.16 20:21

Pokud mas kvalitni fusak do kocaru, tak urcite nedavej kombinezu. Ja mam prvniho lednacka a davala jsem dupacky, body a na to jen kabatek a stacilo to, sahala jsem mu tam casto, protoze jsem si nebyla jista, ale mel tam fakt teplicko. Mam fusak od Gessleinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.10.16 20:44

@Šarlota4 taky jsem měla fusak do autosedačky emitex a za mě super. Syn byl prosincovej a ten fusak nestojí svět. A dá se rozbalit stejne jako deka odkrýt vid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
13.10.16 20:47

Mam fusak do autosedacky a zimni ditko i to soucasne tam oblekam stejne - body a polodupky, obcas svetrik. Mimino je bezpecne upoutane a fusak pak zapnu pres ty pasy. V aute zas rozepnu a je to. Teplo je tam takove, jake si mimino vytvori. Nikdy jsem netahala syna zpocenyho, ac ma vykon jak krbovy kamna. To same fusak do kocaru. Kombinezku jsem nikdy nepouzila a to se mi jich sesla pekna sbirka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí