Odchod z VOŠ, když mi zbývá rok? Dostala jsem se na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11092
15.6.26 19:54
@jejjej píše: Více

Jakože dva roky studia na VOŠ se jen tak vypaří? To si úplně nemyslím, ale přít se nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
15.6.26 21:06

Taky bych Vošku na rok přerušila a uvidíš. Třeba ti ta škola taky nesedne a pak budeš mít kde navazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
15.6.26 21:12
@Trojlístek píše: Více

Není to vysoká škola. Do délky VŠ studia se počítá jen ta. A počítá se bc. zvlášť a nMgr. taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
15.6.26 21:46

Jdi na VŠ, rozhodně. Zvlášť pokud jsi bojovala se tam dostat. Dva roky sice „zahodíš“, ale litovat určitě nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
15.6.26 21:47

Jo, dočítám… přerušení je nejlepší nápad, jak píšou ostatní. Budeš mít „zadní vrátka“, kdyby to nešlo… držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
15.6.26 22:09

Prerusit nebo dodelat. Taky se ti muze stat, ze z VOS odejdes a VŠ nedodeláš a co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.26 22:12

A umožní mi přerušit studium z tohoto důvodu? Jsou to fajn zadní vrátka, když by se mi na VŠ nedařilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.26 22:52

Prerusit. Určitě hned neukoncovat. Když se ti VŠ nepovede, tak budeš mít aspoň zadní vrátka.

• Citovat
  • Upravit
1170
16.6.26 00:05

Tezko rict jake jsou u Vas zvyklosti. VŠ nejde prerusit na zacatku, nejdřív po prvním semestru. Tak přinejhorším kdyby ti na VOŠ přerušení nepovolili, tak si můžeš zapsat jen pár předmětů abys prolezla do dalšího semestru a přerušit pak tu na jeden semestr než doděláš VOŠ. Nevím jak moc je nynější studium časově náročné, ale VŠ je náročná hlavně přes zkouškové. Třeba bys to zvládla souběžně ten rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
16.6.26 01:26
@lu369 píše: Více

To bych neřekla. Bude shánět brigádu ke studiu - a jako DiS., bude mít lepší nabídky, než „random“ student Bc. oboru. Ještě bych fakt hodně zvážila, jestli to fakt nejde společně (individuál na jednom z oborů). Pak bude blbé, až za 2 roky zjistí, že jí ani ta vysoká škola nebaví, a pak bude za DiS ráda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 06:21
@Anonymní píše: Více

Tak udas si tam třeba z rodinných důvodů, ne že jdeš studovat jinam, a kdyby se ti nelíbilo, tak se jim vrátíš. ;)

• Citovat
  • Upravit
8980
16.6.26 08:14

Ja bych se tedy na tu VOS rozhodne nevykaslala. Nechci byt zla, ale pajdak je jedna z nejlehcich skol, tam se dostat az po dvou letech snahy neni uplne bezne. Bála bych se, ze se mi tam nebude dařit. A dva roky vošky najednou v háji pro neco, co nevíš, jak dopadne? Dodělala bych VOŠ a na VŠ si bud domluvila individuál nebo jela na minimum kreditu nebo zkusila na rok jet s kombinovanymi. Ptala bych se na studijnim, jaké jsou moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
16.6.26 08:47

@Midaku otazka co je lehci…jestli zdravotni sestra na VOS nebo pajdak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 11:58

V našem městě ani jedna škola nejde studovat kombinovaně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.26 11:59

Každopádně přerušit studium na rok se mi nezdá tak šílené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze