Přijímačky na UJEP na Speciální pedagogiku – zkušenosti

13.6.26 17:48

Přijímačky na UJEP na speciální pedagogiku

Čauky :mavam:,
příští týden dělám přijímačky na specku na Ujepu. Kdo jste je dělal, je to těžké? Koukala jsem na jejich vzorový test a je to fakt podobné?
A kolik bodů jste měli a dostali jste se?
Díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.6.26 23:14

Ahoj, tak jaké máš pocity? Troufnes si odhadnout body? Dnes jsem tam byla také a obávám se, že to bude průser. Ten test mi úplně nesedl, přišlo mi, že je na to strašně málo času. V pátek jsem byla na Karlovce, sice 40 otázek, čas stejný, ale končila jsem před limitem a prošla do dalšího kola. Jenže já chci do Ústí, no. :D

• Citovat
  • Upravit
18.6.26 07:55
@Anonymní píše: Více

Ahoj, test byl jeden velký průšvih 8o :lol:, vše dobrý, ale jako asi 10 vypisovacích otázek z matematiky - to je moje slabina :roll:. Byl test na Karlovce těžší? slyšela jsem, že Karlovka je nejtěžší.
Jako myslím, že bych mohla získat tak 17-18 bodů, ale to si nemyslím, že bude stačit na přijetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 14:53

@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0
Ahoj, mně ta Karlovka přišla v pohodě docela. Co jsem koukala, stačilo 23 bodů do druhého kola, dnes jsem na něm byla, tak uvidíme. Ale moc si nevěřím. Z Ústí už jsem netrpělivá, co výsledky. Bodovou hranici odhaduji taky tak nějak kolem 18 bodů. Co jsem koukala, tak minulý rok stačilo 12, tak snad tě to trochu uklidní. 😁

• Citovat
  • Upravit
18.6.26 16:13

No 12 bodů stačilo na to, aby jsi udělala test, ale ne aby tě přijali, protože jedna kolegyně která se tam hlásila minulý rok udělala test se 17 body a bylo to málo na přijetí 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.26 18:26

@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 a sakra… Tak já to blbě pochopila. No každopádně spousta lidí říkala, že ten test byl náročnějších než minulý rok, tak budeme doufat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
19.6.26 09:08

dávají si docela načas vid? Hlavně že říkali, že do 3 dnů to bude vyvěšené v systému :roll:
a na Karlovce byla také matematika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.26 10:11

@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 to teda… Už jsem napnutá jak kšandy. Na Karlovce matematika nebyla vůbec. Bylo to vyloženě abcd, jen křížkovat a spíš oborové. Druhé kolo oborové do hloubky, podle doporučené literatury.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze