Oddací list do porodnice

831
26.9.15 09:15

Oddací list do porodnice

Dobrý den,

chci se zeptat, stačí do porodnice kopie odddacího listu? Mám kopii s kulatým razítkem a podpisem notáře ale projetou přes kopírku. Tak nevím jestli jim to stačí nebo musím vzít originál. Bojím se abych ho nepomačkala při tom nošení porodní tašky nebo ať mi ho někam nezaloží. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
26.9.15 09:18

Ahoj, mně stačila obyčejná kopie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
26.9.15 09:18

@catchthem po nás chtěli pouze originál - předávali ho matrice jako podklad pro vystavení rodného listu :nevim:
Edit - takže se zeptej v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
26.9.15 09:24

Děkuji za reakce. Já si to myslela, že potáhnu oba:-D No naštěstí chodím na předporodní kurz a půjdeme se podívat do porodnice, takže se zeptám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
26.9.15 09:24

@catchthem Já jsem měla úředně ověřenou kopii. Vzali si ji a vrátili ji manželovi na matrice, když si vyzvedával RL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.9.15 09:35

Já měla taky obyč. kopii, při registraci sestřička opsala údaje, to bylo vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.9.15 09:36

Nejsem vdaná, ale v porodnici spoluležící :D kopie nestačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.9.15 09:45

Já rodila v Písku a tam po nás nic takového nechtěli :D
Zapsali si jen moje údaje a jméno pro dítko, můj muž se mnou byl u porodu a jeho iniciále nikdo nezkoumal, všechno se řešilo až na matrice, a ani tam jsme vlastně oddací list nepotřebovali, stačili jen naše rodné a občanka, že jsme manželé si v pohodě dohledali v registru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
26.9.15 09:55

Tak vidím, že jiný kraj, jiný mrav:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.9.15 10:10

Já měla originál, odevzdala jsem ho matrikářce, která přišla druhý den - Praha Apolinář :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
26.9.15 10:13

Upřímně řečeno já neměla ni jedno :roll:, OL jsme někam zaseli při stěhování už před lety a 2× jsem porodila a šlo to i bez něj. Dítě nám nikdo nesebral :) (tím to nechci zlehčovat, ale prostě pokud jste normálně vedení na městě jakožto manželé, máte v městě TP, atd., tak je OL víceméně formalita). Ale samozřejmě je tu to „pokud“, nemusíte rodit zrovna v porodnici ve městě kde máte trvalák. Jen jsem tím chtěla říct, že určitě stačí i různé kopie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.9.15 10:19

Motole chteji original nebo uredne overenou kopii. Obyc kopie jim nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
26.9.15 10:24

Já měla kopii, nejsem si jistá, ale myslim že úředně ověřenou. Originál jsem nebrala, měla jste strach aby se neztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
26.9.15 10:33

Praha Apolinář - měla jsem taky úředně ověřenou kopii. Obyčejná kopie nestačí. Ale asi záleží, jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.9.15 10:35

:think: já si teda nepamatuju, že bych to do porodnice vůbec tahala… se vyřídí snad na matrice potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí