Hlášky u porodu

96
23.9.15 22:41

Hlášky u porodu

Ahoj,
pojďme trochu zavzpomínat na porod a hlášky u něj
Já vždycky, když vzpomínám na porod, tak se mi vybaví věta mladičkého doktora, co mě měl rodit (díky bohu, že kvůli težšímu průběhu porodu nakonec nerodil). Přišel po tím, co jsem si nechala píchnout epidural a já nevím jestli chtěl bejt vtipnej, ale,,Vždyť rodite poprvé, to ještě nevíte jak too má bolet" :zed: No, řeknu vám, že kdybych měla víc energie, tak jsem mu tam něco minimálně rekla.

Příspěvek upraven 23.09.15 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
23.9.15 22:46

Já si akorát pamatuju
Já (po 24 hodinách kontrakcí, 12ti hodínách na porodním boxu): Miláčku, běž pro sestřičku, já rodím
Manžel: Aaale nerodíš…
Já: Prosímtě bež pro ni, já citím hlavu mezi nohama
Manžel teda houkl na sesternu ať na mě koknou
Sestřička: Copak?
Já: Sestři já už rodím
Sestra (od dveří): Aaale nerodíte…
Já: Můžete se tam kouknout, já fakt cítím hlavu
Tak se teda doploužila k mému rozkroku: A doprdele, vy rodíte!
Já: Doprčic co Vám tady celou dobu říkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148595
23.9.15 22:52

@geilens ty jo, to je jak z filmu :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
23.9.15 22:52

Kamarádka řvala na manžela:Ještě jednou ho do mě strčíš tak ti ho urvu!!! :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
23.9.15 22:55

A muj tata pry: A nezapomen kricet "Privedte mi toho haj*la co mi to udelal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6826
23.9.15 22:57

Mě když šily tak mi to přišlo nekonečný to bylo furt tak ještě vydržte ještě dva poslední stehy, pak zase a já už na tu doktorku vy mě šijete jak kdybyste ze mě chtěla udělat znova pannu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
23.9.15 23:00

Jo tak my si nenechali rict co cekame. Ja chtela holcicku a pritel ze to bude kluk. Doma se neustale hadame- musi mit vzdy pravdu. No a kdyz jsem porodila a rekli mi, ze to je kluk vjel do me vztek. Otocila jsem se na drahou polovicku a vzteky zarvala, zda je spokojeny ze ma zase pravdu a ze me pekne stve, ze ani tu holcicku mi nedopreje. Sestricky se zacali smat. Pritel onemel. Alexovi (chlapeckovi) jsme hned rekla, ze ho miluju a nevadi mi, ze je kluk, ale ze s tatou to bude tezky tak at se na nej nezlobi a to uz se tlemil i doktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6826
23.9.15 23:02

@LucieLho nene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
23.9.15 23:05

Joa to jsem jeste asi 30 minut pred koncem chtela jit domu. Sbalila jsem si veci, ze na to prdim, ze rodit proste nechci a ze jedu domu. Pritel me nedokazal zastavit - ani sestricka az kdyz vesel doktor a rekl, ze to dame kdyz uz je tady tak jsem se vratila :lol: do dneska nechapu proc jsem to udelala a hlavne jak jsem se v tech bolestech dovedla zvednout a jit ke dverim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
23.9.15 23:07

@kacenka8 jo u nas bylo u porodu fakt veselo :lol: dokonce mi to rekla i sestricka :lol: pry na to ze jsem byla prvorodicka tak se pobavili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.9.15 23:08

" lásko dejchej " Ja: " Sam si dejchej ty vole ".
Ja " zavolej tu bábu at mi pichne znova ten drijak " chtela jsem jeste epidural, jenze v tech bolestech a napul omdlela jsem vubec nevnimala, ze je s nama na boxu dalsich 5 lidi v cetne te babi z epiduralem :D Stydim se jeste dneska :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
23.9.15 23:15
@Šarlota4 píše:
" lásko dejchej " Ja: " Sam si dejchej ty vole ".
Ja " zavolej tu bábu at mi pichne znova ten drijak " chtela jsem jeste epidural, jenze v tech bolestech a napul omdlela jsem vubec nevnimala, ze je s nama na boxu dalsich 5 lidi v cetne te babi z epiduralem :D Stydim se jeste dneska :oops:

To me hodne rozesmala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
23.9.15 23:15

@Šarlota4 ja si myslim ze ty sestricky jsou na to zvykle :lol: segra - taky sestricka - obcas vytahne nejake perlicky a byt vami jsem v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.9.15 23:17

Mě manžel při těch největších bolestech povídal…když to zvládneš, pojedu ti koupit lipánky :D Měli je tehdy v akci!! A opravdu pak ne mne doma čekali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
23.9.15 23:18

@nico2 tak to je dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie