Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
pojďme trochu zavzpomínat na porod a hlášky u něj
Já vždycky, když vzpomínám na porod, tak se mi vybaví věta mladičkého doktora, co mě měl rodit (díky bohu, že kvůli težšímu průběhu porodu nakonec nerodil). Přišel po tím, co jsem si nechala píchnout epidural a já nevím jestli chtěl bejt vtipnej, ale,,Vždyť rodite poprvé, to ještě nevíte jak too má bolet"
No, řeknu vám, že kdybych měla víc energie, tak jsem mu tam něco minimálně rekla.
Příspěvek upraven 23.09.15 v 22:49
Já si akorát pamatuju
Já (po 24 hodinách kontrakcí, 12ti hodínách na porodním boxu): Miláčku, běž pro sestřičku, já rodím
Manžel: Aaale nerodíš…
Já: Prosímtě bež pro ni, já citím hlavu mezi nohama
Manžel teda houkl na sesternu ať na mě koknou
Sestřička: Copak?
Já: Sestři já už rodím
Sestra (od dveří): Aaale nerodíte…
Já: Můžete se tam kouknout, já fakt cítím hlavu
Tak se teda doploužila k mému rozkroku: A doprdele, vy rodíte!
Já: Doprčic co Vám tady celou dobu říkám ![]()
Kamarádka řvala na manžela:Ještě jednou ho do mě strčíš tak ti ho urvu!!!
![]()
A muj tata pry: A nezapomen kricet "Privedte mi toho haj*la co mi to udelal ![]()
Mě když šily tak mi to přišlo nekonečný to bylo furt tak ještě vydržte ještě dva poslední stehy, pak zase a já už na tu doktorku vy mě šijete jak kdybyste ze mě chtěla udělat znova pannu ![]()
Jo tak my si nenechali rict co cekame. Ja chtela holcicku a pritel ze to bude kluk. Doma se neustale hadame- musi mit vzdy pravdu. No a kdyz jsem porodila a rekli mi, ze to je kluk vjel do me vztek. Otocila jsem se na drahou polovicku a vzteky zarvala, zda je spokojeny ze ma zase pravdu a ze me pekne stve, ze ani tu holcicku mi nedopreje. Sestricky se zacali smat. Pritel onemel. Alexovi (chlapeckovi) jsme hned rekla, ze ho miluju a nevadi mi, ze je kluk, ale ze s tatou to bude tezky tak at se na nej nezlobi a to uz se tlemil i doktor ![]()
Joa to jsem jeste asi 30 minut pred koncem chtela jit domu. Sbalila jsem si veci, ze na to prdim, ze rodit proste nechci a ze jedu domu. Pritel me nedokazal zastavit - ani sestricka az kdyz vesel doktor a rekl, ze to dame kdyz uz je tady tak jsem se vratila
do dneska nechapu proc jsem to udelala a hlavne jak jsem se v tech bolestech dovedla zvednout a jit ke dverim ![]()
@kacenka8 jo u nas bylo u porodu fakt veselo
dokonce mi to rekla i sestricka
pry na to ze jsem byla prvorodicka tak se pobavili ![]()
" lásko dejchej " Ja: " Sam si dejchej ty vole ".
Ja " zavolej tu bábu at mi pichne znova ten drijak " chtela jsem jeste epidural, jenze v tech bolestech a napul omdlela jsem vubec nevnimala, ze je s nama na boxu dalsich 5 lidi v cetne te babi z epiduralem
Stydim se jeste dneska ![]()
@Šarlota4 píše:
" lásko dejchej " Ja: " Sam si dejchej ty vole ".
Ja " zavolej tu bábu at mi pichne znova ten drijak " chtela jsem jeste epidural, jenze v tech bolestech a napul omdlela jsem vubec nevnimala, ze je s nama na boxu dalsich 5 lidi v cetne te babi z epiduralemStydim se jeste dneska
To me hodne rozesmala ![]()
@Šarlota4 ja si myslim ze ty sestricky jsou na to zvykle
segra - taky sestricka - obcas vytahne nejake perlicky a byt vami jsem v klidu ![]()
Mě manžel při těch největších bolestech povídal…když to zvládneš, pojedu ti koupit lipánky
Měli je tehdy v akci!! A opravdu pak ne mne doma čekali ![]()