Hlášky u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
23.9.15 23:27

Tak já nemám hlášku žádnou ale dodnes si pamatuju jak partner po překotném porodu, malý dávno odnešen na JIP, já zašitá, klepající se jak ratlík na lehátku a on se najednou probral a vzpomněl si na kurz předporodní přípravy (mohu všem doporučit - je vidět že se vyplatil) vytáhl jelení lůj, Colu a mokrý hadr a jal se mě otírat a mazat lojem… V tu chvíli jsem nevěděla zda ho mám zabít nebo se začít smát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nejvíc mě ale odrovnal taťka, který nejen že mi zavolal přímo na sál (nějak nevěděl že dnes můžu už poslat sms přímo ze sálu, nás viděl kdys jen z balkonu porodnice) ale krom kratulace se zeptal zda má malý vlasy. A já si už pár minut po porodu prvního a jediného dítěte připadla jako ta nejhorší matka na světě, protože jsem si prostě nemohla vzpomenout :oops: Btw - první vlas mu vyrostl asi v 9měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
23.9.15 23:27

Mně sestřička na sále řekla, ať si pospíším, že jim v 5 končí směna a nechtějí mě předávat „rozdělanou“ (bylo asi čtvrt na 5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.9.15 23:28

Dusím se tu smíchy v peřinách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.9.15 23:32
@LucieLho píše:
@Šarlota4 ja si myslim ze ty sestricky jsou na to zvykle :lol: segra - taky sestricka - obcas vytahne nejake perlicky a byt vami jsem v klidu ;)

Joo oni sestry byly vyborny! Jeste me uklidnovaly jak jsem bajecne statecna ( byla jsem otresna )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.9.15 23:33
@Vichrice píše:
To me hodne rozesmala :D

No jo a chudak muj partner rikal, ze se v tu chvili chtel propadnout o 2 patra niz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.9.15 23:38

Po porodu (akutní sekcí pro nepostupující porod) a po přinesení malé mi sestřička řekla, že manžel pobavil všechny na novoších, šestinedělí i porodním sále, když při chování malé řekl, že tohle se mamince nedělá a že má zaracha :lol: potom se zarazil a řekl, že má hlavu jak Tutanchámon :lol: když mi to říkali, tak jsem strašně trpěla, protože jsem se nemohla smát, jak mě bolelo břicho :) ale teda směju se tomu Tutanchámonovi do dneška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.9.15 23:41

A me manzel řekl při vyvolavanem porodu, když už jsem mela fakt brutální kontrakce a nemohla jsem ani mluvit a funela jsem ve sprše: lásko, stanul jsem film, nejdes se koukat? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.9.15 00:30

Miláčku to zvládneš, moje maminka to taky zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
24.9.15 00:35

Mně praskla voda ve 4,15 ráno doma. Zavolala jsem si sanitku, protože v „mojí“ porodnici měli tou dobou zavřené sály a já nechtěla riskovat, že mě rozklepanej manžel bude vozit po celé Praze :mrgreen:
Saniťáci přišli nahoru a manžel jim začal vysvětlovat, že je to průšvih, protože jsme nebyli na předporodním kurzu a navíc nemá nabitej foťák, protože mám termín až za 19 dní. Opakoval to pořád dokola. V porodnici, cestou na příjem jsem ho upozornila, že na sále bude zticha a dělat jen, co se mu řekne a mluvit jen, když bude tázán. To už saniťáci vybouchli smíchy. Ale evidentně to nepochopil, protože na sále se neustále nakláněl asi 10cm od mého obličeje a tlumočil mi pokyny PA stylem: Miláčku, víš, že teď musíš tlačit a teď nesmíš tlačit atd. Dvakrát jsem mu řekla, ať drží hubu, napotřetí už dostal pár facek…to se smála i doktorka, co se zrovna ukázala, i PA :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.9.15 00:40

Já si pamatuju scénu z čekárny v porodnici, kdy jsme s mužem seděli, než mě zavolají na vyvolání. Naproti nám pololežela na židli paní, která už měla velké bolesti, a toho jejího nenapadlo nic lepšího než vzít mobil a vyfotit si ji. A ona na to takovým slabým hlasem: já nevím, jestli to (= focení) chci. Jsme s mužem vyprskli smíchy, no za dveřmi mě pak sranda přešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.9.15 06:30

Moje máti vypráví, že v těhotenství se mnou chodila k takovému mladému doktorovi-vtipálkovi.

Protože jednou potratila a ani další těhotenství nebylo bez problémů, chodila na kontroly celkem často. A tak se jako doktorovi omlouvala, že ho zase otravuje… a on jí říká: „Víteco, mně to ani nevadí. Máme tu docela zimu, tak já si aspoň ohřeju ruce.“

A potom u porodu, když ji šil, tak tak jako vzal dva tři prsty, strčil je tam do toho svého vyšívání, a pak říká: „Dáme ještě jeden steh, ať má manžel radost…“

A pak ještě hláška poporodní, když se narodil můj bratr. Otec byl na návštěvě a sestřičky bráchu „chválily“: „No, a jakýho má velkýho pindíka…“ A moje máma automaticky vyhrkla: „No, to bude po dědečkovi.“ (Její otec byl dost na ženský.) A můj otec: „No dovol?!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4199
24.9.15 06:53

Holky normalne se tu tlemim az mi tecou slzy :lol: a @Polokolecko zarach me dostal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.9.15 07:08

Tak to ja extra hlášku nemam, akorat teda veta ihned po vyprdnuti maleho, kdyz ho sli umejt byla na meho pritele: „fuj, koukej na to bricho“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.9.15 07:23

@dendulina to mě pobavilo :mrgreen: já akorát urazila doktora (takový fouňa), když ze mě tahal placentu a ruce od krve, že vypadá jak řezník a začala jsem se tomu, ještě pod vlivem epiduralu, hrozně smát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.9.15 07:40

Po 23 hodinách kontrakcích a při posledních 11 hodinách šílených bolestí sestra říkala manželovi (a asi i mě), že až budu rodit, že to se pozná. No a pak přišla naprosto šílená kontrakce a já seč sprostě nemluvím jsem zařvala bolestí na celý sál: „Kur*váááááá!“ a sestra na to s úsměvem „ÁÁÁ, tak už rodíme! Ale že má paní vybraný slovník!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí