Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, chystám se na dovolenou a v té době to mám dostat, jak mám prosím postupovat, už jsem kolik let nepotřebovala oddálit. děkuji
@Janeynka tím by se ti to mohlo parádně rozhodit. Myslím že i v letáku píšou, že když posunout, tak o celé plato.
@Janeynka ja to minule posunula i tri dny a byla to chyba mela jsem si dat dalsi plato cely a bylo by. Ted doberu vzdycky platicko a musim si dat tri prasky z noveho a az pak udelat tyden pauzu protoze kdyz bych jen dobrala to plato tak bych musela udelat pauzu po 18 dnech a to se pry nema aby meli prasky ucinnost meli by se brat min tech 21 dni. Takze jsem si to udelala uplne blbe a ted to mam tak blbe nastaveny ![]()
Já si myslím, že jsem to někdy posunula o jeden týden a pak jsem to brala normálně, s tím, že mi zůstalo nedobraný platíčko někdy na nouzový období kdy jsem si zapomněla zají pro nové
Holky, muzu se vterknout? HA neberu, ale potrebuji si oddalit na 1.8,mam svatbu. Kolik a kdy mam prasky nasadit? Sice mi to asi vysvetli doktor, ale k nemu se dostanu pristi tyden, tak me to zajima
@Janeynka píše:
Já si myslím, že jsem to někdy posunula o jeden týden a pak jsem to brala normálně, s tím, že mi zůstalo nedobraný platíčko někdy na nouzový období kdy jsem si zapomněla zají pro nové
Jojo takhle to vlastne jde
a pak to nedo rany platicko doberes az si to zas budes chtit posunout treba..tak muzes to udelat i takhle; -)
@wildcherry doktor ti napise leky kteryma to oddalis pokud neberes HA ![]()
@MonaSun píše:
@wildcherry doktor ti napise leky kteryma to oddalis pokud neberes HA
aha, takze HA nemusim
?I kdyz, asi to bude taky nejaky dryjak, ale lepsi nez MS na svatbe
@wildcherry ne to by s HA bylo zbytecne pokud ji neberes. Napise ti nejake hormony na oddaleni ale HA ne ![]()