Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
On je to právě aktuální problém, takže tato rada mi bohužel nepomůže
ale Děkuji
Jde to, ale nikdo neví, jestli ti ms skončí dřív nebo se jen zmírní a to déle potahne… Tohle jsem dělala jen, když jsem potřebovala změnit dny, kdy to dostávám, protože se to pak celé posune. Většinou se mi to jen zmírnilo, ale dřív to nekončilo. Ale neublíží ti to, smí se to dělat, je to i v letáku jako návod na změnu dnů, kdy to dostáváš, takže škodlivé to nebude ![]()
Vzít si to můžeš, ale krvácet sotva přestaneš… Spíš můžeš to celé plato různě špinit a tak.
Mně to třeba krvácení zkrátí. Ale doporučuje se ta pauza minimálně 4 dny
No, vzít si ho dříve můžeš, ale krvácení to rozhodně nepřeruší, maximálně zkrátí či sníží intenzitu a to ještě jen u někoho…
Podle mně ti to menstruaci nezkrátí. Antikoncepce se nasazuje druhý den menstruace a mě vždy když jsem začala s antikoncepcí menstruace proběhla normálně jako vždy 7 dní.
@j.a.n.i1 píše:
No, vzít si ho dříve můžeš, ale krvácení to rozhodně nepřeruší, maximálně zkrátí či sníží intenzitu a to ještě jen u někoho…
Žádný rozhodně ne… mně to Minerva udělala. Vzala jsem si ho 5. den večer (druhý den menstruace) a ráno jsem už jen špinila, normálně bych to měla docela silné ještě 8. den, kdy se začíná s dalším platem
Každé tělo a hlavně prášky jsou jiné, povést se jí to může.
Pauzu si urcite zkrátit můžeš. Jak tvoje tělo zareaguje, už nevime.
Dobrý den. Nam takový dotaz. Mohu si vzít peaseo antikoncepce kde se normálne dela 7 denni pauza o 4 dny dříve a přerušit tim ms? Děkuji ta každou zkušenost a radu.