Opoždění menstruace po vysazení HAK

43
11.6.14 23:12

Opoždění menstruace po vysazení HAK

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je vážně úplně normální, když se mi zpozdí menstruace o dneškem 11 dní. Jsem po vysazení HAK. Po vysazení jsem to normálně dostala po 3 dnech. Potom jsem měla normálně menses v dobu jako vždy. No a teď už 11 dní nic. Doufám, že to není těhotenství, i když by být nemělo, nedávno jsem si dělala test a negativní. Teď jsem tedy měla pohlavní styk, ale je to jen pár dní zpátky, takže plánuji udělat další test až tak za týden a něco. Nemohlo by to být třeba i tou změnou počasí? Jinak, docela si libuji v citrónech a limetkách, takže zhruba pár dní předtím, než jsem měla dostat menses jsem spořádala asi 3 citrony a 2 limetky… To na to má také vliv, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4341
11.6.14 23:31

Po vysazení HA se tělo musí srovnat s nenadálou hormonální změnou-to se může projevit nepravidelnou MS. Každé z nás to trvá jinak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
11.6.14 23:50

@liliankax Cyklus je běžně rozházený po vysazení antikoncepce.. někomu vše naskočí hned, někomu se hormony rovnají třeba i 1/2 roku. Pokud souložíš bez ochrany, těhotná být můžeš, to vyloučit nelze. O limetkách nic nevím, ale třeba stres dokáže menses taky spozdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
11.6.14 23:59

@liliankax já jsem byla takhle z jednoho styku po vysazení těhotná (když pominu ty limetky) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13503
12.6.14 06:34

@liliankax ja po vysazeni HA cekala na ms 7 tydnu!! dle doktora je normalni az 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
12.6.14 06:40

Tak citrusové plody a vit. C obecně zpožďuje a zkracuje krvácení. Těhotná být můžeš - já po vysazení HAK nedostala ani jedno krvácení. Myslela jsem, že mám rozhozené tělo po 6 letech dlabání hormonů a ono ne :mrgreen: Byla jsem v jináči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.14 06:47

@liliankax je to normální - tělo se musí samo srovnat :think: Zpoždění - větší či menší - má většina žen. Pokud přemýšlíš, jestli nejsi těhotná, stačí udělat test, budeš mít jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.6.14 08:52

Ach jo, no doufám, že je to jen ta nestálost cyklu :) Pamatuji si, že minule jsem po vysazení zas měla MS 11 dní v kuse… Testík si udělám, ale až v příštím týdnu, aby to bylo týden a něco… Třeba si to vážně jen oddaluji těmi limetkami, zobu je přeci jen dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.6.14 09:52

@liliankax mezi náma, když vidím jak vesele používáš slovo „testík a zobu“, s hormonama asi mít něco budeš :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1