Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoooj holky mate nějake zkušenosti po vysazení antikoncepce? třeba kdyz jste po pár letech vysadili přibrali jste na váze nebo naopak šla váha dolů
![]()
Já jsem jí brala asi 7 let a pořád to šlo nahoru
tak by mě zajímalo jestli to třeba funguje opačně, vysadím a půjde to třeba dolůů ![]()
Zhubla jsem a fofrem
A to jsem nebrala jen chvíli. Ale každé tělo je jiné, já jsem tehdy měla blbou HA, pak jsem nasadila jinou a už jsem nepřibrala ani deko ![]()
@monikad3 píše:
Sakra
tak ono záleží, jestli to co jsi přibrala je zadržená voda. To snad při HA bývá. Pak by to dolů jít mělo. Já měla při vysazení o trochu míň než když jsem začala prášky brát, takže ani nebylo proč hubnout. Ale jako v koutku duše jesem doufala ![]()
Vaha mi sla po vysazeni nahoru…umerne rostoucimu brichu
a jinak bez HA je mi lip, vaha v pohode.
Ja po vysazeni HA zhubla krasne a bezpracne! Stve me, ze mi to tenkrat nikdo nerekl, ze muzu pribirat kvuli praskum… To byl jeste pravek bez internetu. ![]()
@monikad3 Brala jsem rok a půl, přibrala jsem 12kg. Přestala jsem brát a nic. Ani kilo dolů.
3 roky jsem nebrala a teď zase začala a díky bohu zatím ani kilo nahoře. Beru už druhý měsíc.. ťuk ťuk ťuk
Já už skoro měsíc a nic to nedělá… asi dvě kila dole jenže to je z toho tepla, proto nemám ani chut k jidlu… ono se to pak zase srovná ![]()