Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, potřebuji radu ![]()
Dobrala jsem platíčko, měla týdenní pauzu, kdy jsem dostala měsíčky, no a po této týdenní pauze, jsem si zapomněla vzít 4 prášky za sebou. Prostě jsem na to úplně zapomněla, a to rovnou 4 dny. Poradíte mi, jak pokračovat? Mám teď měsíc nebrat antikoncepci, nebo můžu normálně pokračovat dál (jakoby se nic nestalo) a zapomenuté prášky vynechat? Prosím o radu…
mockrát děkuju ![]()
Ahoj, jestli jsi je vůbec nezačala brát, tak bych začala a snědla celé platíčko. Pokud jsi třeba dva dny brala a pak 4 dny ne, tak bych pokračovala jako by se nic nestalo. Ale každopádně bych teď používala kondom. Taky občas zapomenu a manžel si z toho dělá legraci ![]()
@Jenda33 : po té týdenní pauze jsem nebrala vůbec, měla jsem začít brát v pátek večer první prášek po MS, jenomže jsem zapoměla a to až do dneška
takže už jsem si měla vzít v podstatě 4 prášky… takže myslíš, že mám pokračovat jako by nic jo?
na jinou ochranu samozřejmě myslím ![]()
I když bys teď začala brát, celé plato bys nebyla chráněná. Osobně bych nebrala a nasadila až 1. den nové MS
Ai bych je hodila do koše a vykašlala se na hormony - prostě osud ![]()
@Almira-Alm co je to za blbost? Prostě osud.Na osud si může hrát pokud dítě oba dva chtějí, ale ne pokud jeden z nich nechce. Jinak tady bude další diskuze jsem těhotná a partner mě nechal.
![]()
@Janiiska Tak jsem to nemyslela - spíš zvážit jinou antikoncepci ![]()
@SussieS píše:
I když bys teď začala brát, celé plato bys nebyla chráněná. Osobně bych nebrala a nasadila až 1. den nové MS
Jasně, taky možnost. Já jsem to začínala brát jako by nic proto, že kdybych celý měsíc nebrala a začala až s 1.dnem další MS, tak bych celý měsíc krvácela. Bylo to po dohodě s dr.
@Almira-Alm píše:
@Janiiska Tak jsem to nemyslela - spíš zvážit jinou antikoncepci
aha.To je pravda ![]()
@Jenda33 píše:
Jasně, taky možnost. Já jsem to začínala brát jako by nic proto, že kdybych celý měsíc nebrala a začala až s 1.dnem další MS, tak bych celý měsíc krvácela. Bylo to po dohodě s dr.
Já třeba celý měsíc nekrvácela
je ti indivindi ![]()
Ahoj holky,
potřebuji poradit. V 1. týdnu braní HA jsem si zapomněla vzí 3. pilulku. Naštěstí jsem si jí vzala zhruba po 10 hodinách. V ten den, co jsem si vzala zapomenutou pilulku, jsem měla nechráněný styk,. Je možné, že bych mohla být těhotná? ![]()