Oddělení šestinedělí v Podolí

Anonymní
7.2.20 12:00

Oddělení šestinedělí v Podolí

Krásný den všem :), prosím jak to funguje v podolské porodnici na šestinedělí? Jsou na pokojích sociální zařízení? Myslím standartní pokoje. Moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
305
8.2.20 16:16

Taky by mě to zajímalo. Volím mezi Podolím a Apolinářem. Vím, že u Apolináře sociální zařízení na pokojích není a je jen na chodbě (tedy alespoň na standardních pokojích).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
17.2.20 00:01

Když jsem tam byla naposled-před 4 lety-tak byly na chodbě a teda byly jak záchody, tak sprchy dost hrozné. :? :roll: Byla jsem na P1 poprvé 2012 a teď podruhé P4 v r. 2015. Zato na P3 tam jsem byla jeden den kvůli odtékající plodové vodě a tam to bylo krásné, záchod a sprcha na pokoji, celkově nové zařízení.

Ale v Podolí se dost rekonstruuje, třeba už je to jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
17.2.20 00:03

Jinak mě teda ta P4 celkově připadala hezčí a pěkný výhled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.4.20 11:28

Soc. zařízení společné na chodbě :-(

Já rodila v r. 2017 a myslím, že jsem byla na P1 (ale už si nepamatuji). Pokoje ušly, ale soc. zařízení bylo společné na chodbě pro všechny pokoje a bylo otřesné. V 21. století mě to navíc u tak vyhlášené porodnice překvapilo. V jiných porodnicích je běžné, že je soc. zařízení na pokoji, a to je prosím standard, za který si nemusíte připlácet.

Také jsem slyšela o rekonstrukci. Nevíte někdo, jestli se týkala všech odd. šestinedělí?

Já se teď před druhým porodem rozhoduji mezi Podolím a Krčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
25.4.20 12:43

Jj, to společné sociální zařízení na P1 teda bylo strašné. Horší, jak někde na ubytovně. Doufám, že už s tím za ty 4 roky, co jsem tam nebyla, něco udělali. Já jinak nejsem moc náročná. Ale zrovna po tom porodu, kdy je potřeba se sprchovat nebo WC častěji, tak se mi tam vůbec nechtělo chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papurda
25.4.20 12:54

P1 aktuálně pokoje pro 2 maminky a společné sociální zařízení pro dva pokoje. P4 vypadalo taky zrekonstruovaně a asi ty pokoje budou na stejném principu.

• Citovat
  • Upravit
74
7.8.20 15:26

Rodila jsem v Podolí začátkem letošního května. V současné době je Podolí komplet zrekonstruované a na všech šestinedělích jsou všechny standardní pokoje dvoulůžkové. Každý pokoj má vlastní sprchu a záchod, vždy společné pro 2 pokoje, tj. max pro 4 maminy.

Tuším, že rekonstrukce byla dokončena snad letos začátkem roku (myslím že to měli na svých webovkách, ale nejsem si jistá). Každopádně už by tam neměl být žádný z pokojů bez vlastního sociálního zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí