Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andy282 píše: Více
Pokud takhle reaguješ i v nemocnici a při kontaktu s ospod, tak bych moc nepočítala, že ti někdo pomůže situaci řešit
Doufám, že se k tobě dítě už nikdy nevrátí.
Nemůžu ani napsat, co si o tobě myslím ![]()
to se ale moc mýlíš
ale jak myslíš. Nezbývá než popřát malé brzké uzdravení a rodiče, co ji budou milovat a chránit. A také, aby policie konala jak má a viníci byli potrestáni…
A co tady čekáš? Nedas žádný informace, to co napíšeš moc nesedí
my nevime, kde je pravda a co se stalo. Ale pokud máte problémové dite a jste pod drobnohledem, tak se asi něco muselo stát.
Tak ty založíš diskuzi, ptáš se aniž bys uvedla pořádný info, a divíš se? A ještě píšeš nesmysly. Proč by si někdo něco vymýšlel a házel to na vás?
Přečetla jsem si tvůj příspěvek z listopadu - a je tedy dost děsivá vizitka našeho systému, komu je schopen svěřit dítě do péče… tak nějak jsem naivně doufala, že adoptivní rodiče se prověřují poněkud kvalitněji
![]()
Chudák holčička… upřímně doufám, že aspoň teď si OSPOD ohlídá, abyste se k ní už nedostali
![]()
Proč jste byli v tom říjnu okamžitě odeslání na dětskou pohotovost? Co se stalo?
@BohunkaP píše: Více
První co mě napadlo. Jak můžou někomu takovému svěřit dítě? Píše se, jak jsou testy budoucích pěstounů náročné a přísné. A tady takovýmhle nezpusobilým svěří dítě. ![]()
Ze zkušenosti nedávné vím, že rodinu odebraného dítěte kontaktovala pracovnice ospod. Babička dostala velice rychle kontakt na opatrovníci, která dítě převzala.
Se zkus zeptat rodiny jestli je taky ne kontaktovali! Ale říkám si, že jestli tam jde o týrání tak se asi budou pokoušet eliminovat kontakt s rodinou. Asi.
A teda jako ta tvoje reakce byla dost nehezká. Ses ptala a ještě jsi naštvaná. Nejspíš víš proč se to stalo. Což je strašně ale strašně smutný.
![]()
@azaleila píše: Více
Ja se bojím, že to troll není. Neudržuje diskuzi, vyletěla jak čertík z krabičky. Chudák ta malá
Pokud bylo dítě odebráno, bylo to na základě rozhodnutí soudu. Takže obsílku máte někde na cestě. V rozhodnutí je uvedeno, kde dítě je a proč tam je. Předpokládám, že lékaři pojali podezření, že dítě týráte. Kontaktovali OSPOD a ten konal. O odebrání rozhoduje soud.