Odebrání dítěte z nemocnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5961
1.12.25 12:00
@andy282 píše: Více

Lékaři by „nedovolili“, aby byla odebraná, kdyby k tomu nebyl důvod. Ospod má zřejmě podklady pro podezření z týrání od nemocnice. Kdyby lékaři neměli důvodné podezření pro týrání, ospoďačka by si ani neškrtla, takže to, co říkáš, že za to může ospoďačka, je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
1.12.25 12:05
@ka2ka píše: Více

Předběžko při podezření na týrání? To bude rychlé. To je o přímém kontaktu - hele je tu tohle, je potřeba rozhodnout hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 12:17

@ka2ka OSPOD v takových případech podává návrh na vydání Předběžného opatření dle paragrafu 452 ZŘS. Soud o něm musí rozhodnout do 24 hodin. Soudy většinou však rozhodnutí vynesou během pár hodin. Nečeká se na právní moc nýbrž vykonatelnost. Každopádně zakladatelko, jste v pěkné rejži. Aby soud toto usnesení vydal, musí se opírat o silný důkazní materiál. Pokud tedy bylo dítě odebráno na základě takového rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
1063
1.12.25 13:13

To je strasny.. takze dite je uz tyrany driv a oni ho daj do pece dalsimu takovymu.. zaplat panbuh ze to doktori neignorujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.12.25 13:19

Jsem si dohledala tvůj příspěvek z listopadu: „V září jsme byly donuceni k vojtově metodě jenžev nebyla vyšetřena jestli muže podstoupit takovou bolest.“

To jste ji při tom dolámali nohy nebo jak mám rozumět té části s tou bolestí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.12.25 13:50
@ann.marie966 píše: Více

otázka je jak moc ví o vojtovce protože spousta lidí si myslí že dítě řve protože ho to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
1.12.25 13:53

Oni byli k Vojtovce donuceni a teď má dítě zlámané nohy a může za to ženská z příbramského Ospodu. Já doufám, že je to troll. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.12.25 13:55
@Anonymní píše: Více

v každém případě pokud dítě bylo týráno původními rodiči, tak by náhradní měli mít teoreticky nějaký papír aby mohli dokázat že např. zhojené zlomeniny už dítě mělo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80125
1.12.25 13:56

@lucad77 tak tomuhle docela věřím, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.12.25 13:56
@lucad77 píše: Více

vím četla jsem minulou diskuzi, mám obavu že to troll není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.12.25 14:42

Já patřím mezi ty, co o tom ví málo. Ale rozhodně vím, že pokud dítě řve bolestí, je to špatně. Což dle toho, co píše, tak řvalo z bolesti a ne z nepohodlí.

Jako zakladatelka má dle toho, co píše, 44 let a čekali nějakou dobu na osvojení. A nezjistí si o dané metodě nic? Jak už jste tu dále reagovali, tak si taky myslím, že prostě tomu dítěti ty nohy dolámali. A jsou natolik blbí, že jim to nedošlo. A děsí mě, komu stát svěří dítě. A ještě se diví, že je ihned vyhodili z nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.12.25 16:23

cvičila jsi někdy vojtovku? jaká to musela být síla aby ty nohy zlomili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
1.12.25 16:38

Navíc to nebylo malé miminko, na jaře dostali 20m dítě, tzn. teď už více než dvouletá holčička. Je mi z toho úplně špatně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.12.25 17:11

Já o tom jen slyšela. Co vím o vojtově metodě, tak nemá jít do bolesti. Ta její věta, co tu psala… při čtení je mi úzko, protože…

Ačkoli nemám děti (nemůžu mít), tak mi rukama prošlo více dětí (velká rodina), a to od kojenců po puberťáky. Boj byl s oblékáním a někdy bylo nutné vyvinout sílu, ale nikdy ne takovou, aby to dítě bolelo. Takže si umím představit, co za sílu musela vyvinout na zlomení nohou. A zase je mi úzko.

Protože 44 letá ženská cvičí s malým dítětem tak, že brečí bolestí, zláme mu nohy a špatný je OSPOD? Zavřít ji a zahodit klíč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
1.12.25 17:29

cvičila jsem s oběma dětma a upřímně zlomit nohu to snad ani nejde jako jo mladší řvalo, starší se vzpříčilo a nešlo ucvičit, ale zlomit cokoliv to ani nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty